Unde te poti instrui in materie de publicitate, marketing si comunicare? Roxana Chiriloi despre Scoala IAA

Faptul ca m-am hotarat sa urmez cursurile Scolii IAA a fost cu siguranta una dintre cele mai inspirate decizii. Oricat de entuziasmati, de energici si plini de ambitie am fi la inceput de drum, toate astea nu sunt suficiente. Avem nevoie de astfel de cursuri intensive care sa ne ajute sa "ardem etape". La IAA am invatat cum este sa fii "la client", dar in acelasi timp, si cum se lucreaza in agentie trecand prin fiecare pas- de la marketing la comunicare, de la administrarea afacerilor la abilitati de prezentare.

Personal, daca ar fi sa aleg intre un master la o facultate de stat din Romania si Scoala IAA, cu singuranta as alege IAA. In primul rand pentru ca nu repet ce am facut in anii de facultate (ceea ce se intampla de cele mai multe ori), si in al doilea rand pentru ca inveti de la niste profesionisti care deja lucreza in domeniu si stiu exact care este realitatea. In plus, prinzi gustul competitiei si in acelasi timp, inveti sa lucrezi in echipa, pe scurt, inveti sa fii un profesionist.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related