Echipa Millenium te invita la editia aniversara AdPrint in Poiana Brasov

Dupa zece ani de cand organizeaza festivalul de publicitate AdPrint, echipa Millenium Communications ii invita la Poiana Brasov pe toti cei interesati de publicitate, la editia aniversara.

Initiat in 1998 ca un proiect local pentru industria de publicitate romaneasca, AdPrint a devenit un festival important in Europa care aduna, an de an, reprezentanti de succes ai publicitatii mondiale in calitate de participanti, vorbitori sau membri ai juriului.

Anul acesta, weekendul AdPrint din 13 - 15 februarie se va muta din Brasov la Poiana Brasov. Astfel, seminariile sustinute de Sue Anderson (Creative Director, Wieden + Kennedy Amsterdam), Jan Leube (Chief Creative Officer, BBDO Berlin), Patrick Collister (Founder, Creative Matters) si Mauricio Alarcon (Executive Creative Director, S,C,P,F,... Barcelona), expozitia cu toate lucrarile din competitie, festivitatea de premiere si petrecerile AdPrint se vor desfasura in Poiana Brasov.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related