Doi dintre cei mai premiati directori de creatie se alatura Scolii ADC

Scoala ADC a adaugat pe lista tutorilor, alaturi de cei 10 directori de creatie deja implicati in proiect, inca doua nume: Andrei Tripsa si Stefan Vasilachi.

Andrei Tripsa este Director de Creatie la Propaganda, agentie independenta, infiintata in 2002, care a obtinut o nominalizare la Cannes si premii la festivaluri precum Ad'Or, Effie, Epica, AdPrint si Golden Drum. Inainte de a se angaja la Propaganda, Andrei Tripsa a fost Group Creative Director la McCann Erickson si a lucrat timp de 3 ani la Scala JWT. Este cunoscut pentru premiile castigate pentru campaniile realizate pentru MTV ("Made in Romania"), Bookfest, Comitetul National pentru protectia Animalelor ("Adopta un caine") etc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related