Ruxandra Voda este noul manager Corporate Affairs al Cosmote Romania

COSMOTE Romania anunta numirea Ruxandrei Voda in functia de Corporate Affairs Manager, in cadrul Divizei de Marketing & Comunicare. Departamentele si activitatile pe care le va coordona in aceasta calitate includ relatiile cu media, comunicarea interna, PR, CSR, precum si evenimetele corporate si sponsorizarile.

Ruxandra are o experienta de peste 10 ani in relatii publice si marketing. In ultimii doi ani, ea a ocupat functia de Director Executiv al BBDO Group Romania, iar anterior a fost Director de Marketing la Altex. Ruxandra Voda a absolvit un Master in Comunicare Audio-Video la Facultatea David Ogilvy (Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative Bucuresti) si Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related