Unde te poti instrui in materie de publicitate, marketing si comunicare? Madalin Nitis despre Scoala IAA

Am auzit despre Scoala IAA (Modulul I, n. red) in anul 2007. M-am hotarat sa ma inscriu dar abia anul trecut am reusit. Rezultatul: am inceput deja sa strang bani pentru Modulul II.

Pentru mine a fost o perioada foarte, foarte intensa, ce parca imi doream sa se termine cat mai repede. Cand cursurile se apropiau de sfarsit, imi doream sa nu se mai termine.

Este complet diferit de mediul cu care suntem obisnuiti in scoli, facultate si surprinzator, ai multe de invatat chiar de la colegi. Cat despre profesori... am descoperit ca exista si un alt mod de a transimte cunostinte, nu prin retete ce iti garanteaza succesul in orice situatie ci prin a-ti dezvolta simtul de a actiona individual, prin propriile tale metode.

Sfatuiesc cu tarie companiile sa-si motiveze si sustina angajatii sa urmeze cursurile. Eu am fost unul dintre cei norocosi! Una peste alta, as recomanda oricarui coleg de breasla Scoala IAA si singurul lucru pe care il regret acum este ca nu am fost intotdeauna 100% atent la cursuri (fiind cu mintea la problemele mele persoanle sau de serviciu) si mi-e teama sa nu-mi fi scapat ceva.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related