Agentia Activ AD a dezvoltat campania promotionala "Straluceste in constelatia frumusetii"

De 6 ani alaturi de HENKEL Romania, agentia ACTIV AD Communication a dezvoltat si implementat campania promotionala " Straluceste in constelatia frumusetii" pentru produsele cosmetice Schwarzkopf&Henkel.

Campania beneficieaza de suportul site-ului www.constelatiafrumusetii.ro, dar si de un inedit "Horoscop al frumusetii 2009", ce contine zeci de recomandari cosmetice si sfaturi de frumusete pentru toate utilizatoarele produselor Schwarzkopf&Henkel, indiferent de zodie.

Promotia se va desfasura in perioada 19 ianuarie - 16 martie 2009 in peste 200 de magazine din intreaga tara, pentru care agentia ACTIV AD Communication a realizat intr-o maniera originala si creativa o larga paleta de elemente suport, bazandu-se pe experienta acumulata pe astfel de proiecte, dar si pe dorinta de a scoate in evidenta ineditul acestei promotii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ACTIV AD

Who we are We are a creative and independent advertising agency that started 21 years ago with one thought in mind: that of succeeding in advertising. Some might have found it little, but this thought of ours to... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related