Presa, la AdCouture

AdCouture, emisiunea de media&advertising difuzata in fiecare luni de postul de televiziune The Money Channel, va aborda in aceasta saptamana, la rubrica Hot Spot, subiectul primei industrii afectate grav de recesiune: presa scrisa. Emisiunea se va difuza incepand cu ora 23:00.

In studioul AdCouture sunt invitati Andreea Rosca, Publisher Business Press Realitatea-Catavencu si Iulian Comanescu, jurnalist HotNews, analist media
si blogger. Cei doi vor incerca sa previzioneze evolutia acestei piete in 2009 si sa dezbata pe tema asa-zisei morti a ziarelor.

Insider-ul din aceasta saptamana este Daniela Knecht, Managing Partner - Scala JWT. Daniela va vorbi despre business-ul agentiei, preluat acum 8 luni, despre experienta McCann Erickson si despre self-promo-ul realizat recent de Scala JWT.

AdCouture este prima emisiune de informatie si analiza, care trateaza subiecte legate de piata de media&advertising din perspectiva business-ului. Structurata pe trei rubrici "Adnews", "Hot Spot" si "Insider", AdCouture prezinta cele mai noi si mai importante stiri care influenteaza industria de media, marketing si publicitate, analizeaza cele mai fierbinti subiecte ale saptamanii si ii aduce in fata
telespectatorilor The Money Channel pe cei mai importanti oameni ai industriei.

Emisiunea este prezentata de Serban Ciusca si realizata in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeaza in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si este reluata sambata si duminica, la ora 11:00 si 21:00.

Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea IQadsTV.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related