Primul studiu de audienta pentru blogurile romanesti

Incepand de astazi, 28 ianuarie, STANDOUT deruleaza primul studiu de audienta pe blogurile romanesti, urmarind extragerea de date sociodemografice si comportamentale despre cititorii blogurilor romanesti in general, precum si despre audienta fiecaruia din cele mai vizitate bloguri romanesti care pot fi folosite in campanii publicitare prin intermediul agentiei STANDOUT.

Studiul, pe baza de chestionar online, va fi derulat in decursul lunii februarie, iar primele rezultate vor fi anuntate la inceputul lunii martie. Fiecare din blogurile incluse in studiu va beneficia de un profil sociodemografic al cititorilor, iar companiile interesate de publicitate pe bloguri vor putea beneficia si de analize personalizate pentru anumite grupuri-tinta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related