DDB Bucharest semneaza campania de lansare Lipton Pyramids

Campania integrata anunta intrarea pe piata a unui produs special, premium, ceaiul Lipton in saculeti cu o forma revolutionara, piramidala.

Provocarea a constat in construirea unei campanii perfect integrate pornind de la cateva executii care au lansat produsul in alte tari din Europa. Campania trebuia sa aduca notorietate rapida noului produs, sa comunice inovatie si sa pozitioneze noile sortimente de ceai ca premium in categoria din care fac parte.

Abordarea proiectului a fost una la 360 de grade, de la print, OOH (1, 2, 3), spot TV, spot in cinematografe, la elemente de vizibilitate in mall-uri, activari pe partiile de sky (in Predeal si Poiana Brasov) si sampling in magazine si birouri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Campanii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related