ASOCIATIA DE COMUNICATII PRIN CABLU DONEAZA 100,000 USD PENTRU AJUTORAREA PERSOANELOR DIN ZONELE AFECTATE DE INUNDATII

Asociatia de Comunicatii prin Cablu (ACC) anunta donatii in valoare de 100,000 USD pentru ajutorarea persoanelor din zonele afectate de inundatii. Suma a fost inmanata astazi oficialilor Patriarhiei Romane de catre Radu Petric, Presedintele ACC si este destinata construirii de case si scoli in zonele mentionate. Cei 100,000 USD provin de la membrii ACC, de la mai multe posturi de televiziune internationale, precum si de la persoane fizice, angajati ai principalilor operatori de servicii de televiziune prin cablu.
« Romanii au demonstrat ca in fata marilor nenorociri stiu si vor sa fie uniti. Dorim sa multumim partenerilor nostri pentru promptitudinea si generozitatea cu care au raspuns apelului nostru. Suntem convinsi ca exemplul industriei de comunicatii prin cablu va fi urmat si de alte industrii si asociatii profesionale din Romania. In ceea ce ne priveste, implicarea noastra nu se va opri aici », declara Radu Petric, Presedinte ACC.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related