Control Day Out 2

Start: 2012-06-01
End: 2012-06-01
Organizator: OneDay

Cand: 1 iunie 2012
Unde: Arenele Romane, Bucuresti
Detalii: LINE-UP: Wild Beasts, Woodkid, The Shoes, O.Children

Wild Beasts au la activ 3 albume de studio si o nominalizare Mercury Prize pentru cel de-al doilea, Two Dancers (2009).

Woodkid era pana nu demult cunoscut in lumea muzicala drept regizorul catorva din cele mai populare videoclipuri (Katy Perry - Teenage Dream, Taylor Swift - Back to December, Mystery Jets - Dreaming of Another World), precum si pentru munca sa in advertising si cinematografie. In 2011, artistul si-a facut debutul ca muzician, cu EP-ul Iron, devenit hit instant. Recent, francezul a cantat alaturi de Lana Del Rey si i-a realizat videoclipul la piesa Born to Die.

Duo-ul synthpop The Shoes a atras atentia lumii intregi prin intermediul unui videoclip, la piesa Time To Dance, pentru care au apelat la charismaticul actor Jake Gyllenhaal. Albumul de debut, Crack My Bones (2011), a facut furori pe scena underground cu ritmurile ce amintesc de house-ul post-Daft Punk si electro pop-ul molipsitor, tipic frantuzesc.

Lansati in 2009, londonezii O.Children si-au propus sa dovedeasca lumii intregi ca goth-rock-ul n-a murit. Primul lor album musteste de influente Joy Division, Bauhaus si Bad Seeds, insa noir-ul este perfect adaptat in contextul actual al muzicii pop, criticii comparandu-i cu inceputurile The Horrors.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.


Branded


Related