Cupa Agentiilor la Fotbal, editia a VI-a

Start: 2014-05-15
End: 2014-05-16

Cand: 15 - 16 mai 2014

Unde: Daimon Club, Calea Piscului, nr. 10, Bucuresti

Detalii: In mai, publicitarii iau o pauza de la munca de agentie si intra pe terenul de fotbal, locul deja traditional unde reprezentativele din Liga I a publicitatii se lupta in pitch-ul sportiv al anului pentru titlul de Agentia Anului. Pe 15 si 16 mai are loc Cupa Agentiilor la Fotbal, un eveniment IQads ajuns deja la a saptea editie, care se va desfasura la Club Daimon in Bucuresti.

Brieful care trebuie rezolvat de catre fotbalistii amatori ai acestei editii e cat se poate de clar: se cauta o echipa intre 6 si 9 barbati din randul colegilor din agentie (dintre care 6 in teren) cu creativitate aplicata, tehnicitate ridicata si (cel putin) mentalitate de invingator. Cupa se va desfasura ca in fiecare an in sistem grupe, sferturi, semifinale si finale. Pe 15 mai vor avea loc meciurile de calificare, iar pe 16 mai turneul final si festivitatea de premiere.

Creativii cu spirit sportiv trebuie sa isi inscrie echipele in perioada 24 martie – 25 aprilie, achitand o taxa de participare de 200 de euro/echipa si trimitand formularul de inscriere la adresa [email protected]. Se pot inscrie maxim 32 de echipe, iar alte informatii necesare participantilor sunt disponibile pe site-ul cupaagentiilor.ro/fotbal.

Cupa Agentiilor la Fotbal este un eveniment IQads.


Branded