BuzzCamp 11

Start: 2014-03-31
End: 2014-04-04

Cand: 31 martie - 4 aprilie 2014

Unde: Hotel Marshal Garden

Detalii: Grigore Lese – artist, Dan Chisu – regizor, Per Markussen – Concept Manager Worldclass Romania, Cornel Ilie – membru fondator Vunk, Radu Iacoban – actor si regizor, Cori Gramescu – Owner LadyFit, Radu Gabriel – actor, Raluca Bababligea – dublu campioana mondiala la gimnastica aerobica, Maria Buza – actrita, Ioana Mucenic – Visionary Managing Partner Pastel, Virgil Iantu – artist, Marius Antonie – Manager divizia de consultanta Accenture sunt invitatii noii editii, iar binecunoscutul actor George Ivascu va fi prezent in calitate de ambasador al evenimentului, pentru a impartasi participantilor din credintele si valorile in care crede, dar si importanta acestora in procesul de dezvoltare.

In perioada 31 martie – 4 aprilie, la Hotel Marshal Garden, tinerii cu varste cuprinse intre 18 – 26 de ani sunt asteptati sa descopere tool-urile care ii pot ghida spre o cariera de succes si elementele cheie pentru un proces de dezvoltare continua. 

BuzzCamp este un eveniment gratuit, iar inscrierile se pot face accesand http://buzzcamp.ro/event/brasov/inscriere/. Mai multe informatii gasiti aici.


Branded