Life In Color

Start: 2014-07-12
End: 2014-07-12
Organizator: STX Entertainment

Vara asta ne asteapta o noua petrecere cu vopsea, de data aceasta, la mare. Pe 12 iulie, Life In Color vine pe plaja Loft din Mamaia cu o serie de concerte de muzica electronica sustinute de Roger Sanchez,Adventure ClubErnesto Ferreyra si DJs from Mars. In deschidere vor mixa romanii Greeg si Onuc.

La eveniment, se va "da drumul" la 6.000 de litri de vopsea. 

Petrecerea face parte din turneul global UNLEASH, produs de SFX (semnatarii evenimentelor Sensation) si Committee Entertainment.

"E ca un spectacol Cirque du Soleil combinat cu seturile celor mai buni DJ internationali, acrobatii la inaltime, si cel mai important, vopsele!", spun organizatorii despre Life In Color. Culori fosforescente, tunuri cu vopsea (pe baza de apa, care nu afecteaza imbracamintea sau pielea), lasere spectaculoase, artificii, o productie de talia Sensation, sunt ingredientele turneului UNLEASH.

"Life In Color este un stil de viata, o cultura. Ceva care-ti permite sa lasi la o parte toate grijile si sa fii tu insuti. Simbolizeaza libertatea. Nu trebuie sa tii cont de etichete, de cum te imbraci sau de cum arati. Vrem ca fanii nostri sa vina la Life In Color si sa fie ei insisi. Vrem sa se dezlantuie alaturi de noi", spune Lukasz Tracz (Co-fondator, Life in Color).

Singura regula a petrecerii este de a purta alb pentru a spori efectele 3D pe vopselele viu colorate.

Biletele costa 100 lei, respectiv 500 lei cele in regim VIP. Pe 12 iulie, biletele cumparate la intrare vor fi disponibile la pretul de 130 lei.  Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.


Branded