Noaptea Studiourilor Foto - editia I

Start: 2014-06-20
End: 2014-06-20

Daca Noaptea Alba a Muzeelor are deja o traditie de zece ani, Noaptea Studiourilor Foto este o initiativa aflata la prima editie. Mecanismul este acelasi ca si in cazul altor nopti tematice desfasurate in Bucuresti: studiourile foto participante isi prelungesc programul pana la ora 24.00 si ii invita pe oameni sa  le viziteze. Curiosii pot afla in noaptea de 20 iunie cum se desfasoara o sedinta foto profesionala, pot participa la workshop-uri si ateliere foto, mini-sedinte foto gratuite, demonstratii de styling, etc.  

Din lista studiourilor inscrise fac parte: Uncle Jeb Studio, Nikon Studio, Vertizontal, FotoCabinet, Light & Shadow Studio, Art Photo Studio, Caseta Studio, XMS Studio, Studio Foto Bucuresti, Chroma Studio, Karuka Studio, Giumbuslook, Art Klub, Venus 5 Studio, Epic.  

Plimbarea din studio foto in studio foto se incheie cu un after-party in Ludic, pe Aaron Florian, nr. 3A, aproape de Piata Rosetti. Petrecaretii pot continua sa isi faca poze si acolo, la studioul mobil instalat. 

Pentru mai multe detalii, vizitati noapteastudiourilorfoto.ro sau facebook.com/noapteastudiourilorfoto


Branded