ShortsUp Aventuri Animate

Start: 2014-06-20
End: 2014-06-20

Vine vacanta mare! Ca sa-i sarbatoreasca sosirea, ShortsUP si Cinema City Cotroceni organizeaza Aventuri Animate. Filme scurte pentru familii istete, un program de scurtmetraje premiate conceput special pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani. Se intampla pe 20 iunie, de la ora 18.00. Seara va fi o calatorie imaginara prin insulele grecesti, printr-o padure plina de pericole, prin viitor, ghidata de personaje de poveste si tot felul de supereroi. Vedeti aici trailerul evenimentului.

Printre scurtmetrajele din program se numara Domnul Hublot, castigatorul premiului OSCAR pentru cea mai buna animatie scurta a anului, difuzat in premiera in Romania, Grufallo, o alta animatie nominalizata la OSCAR in 2009, comedia Pe muchia destinului, in care o vaca deloc gratioasa decide sa-si urmeze destinul si sa ajunga la singurul ei amic, Oktapodi, in care doua caracatite indragostite incearca sa se salveze una pe alta.

Spectatorii prezenti pe 20 iunie la Cinema City Cotroceni vor pleca acasa cu un ”portret de familie isteata”, realizat de echipa de fotografi profesionisti LILEBUBA. Sesiunea foto pentru familii va avea loc inainte de proiectia Aventuri Animate.

Biletele pot fi achizitionate in avans incepand de marti, 10 iunie, de pe www.cinemacity.ro sau din reteaua de cinematografe Cinema City Romania la pretul de 25,5 LEI pentru adulti si 15 LEI pentru copii, in limita locurilor disponibile. Mai multe si pe www.shortsup.ro.


Branded