Doncafe Mixes - Matrix

Copywriter: Corina Bacanu
Art Director: Theodor Sandu
Head of Brand Communication: Lorand Balint
Brand Communication Director: Alina Floroian, Diana Ionel
Brand Communication Manager: Irina Revnic
Brand Communication Project Manager: Ana-Maria Pricop
Junior Strategic Planner: Miruna Antonescu
AV Production Manager: Razvan Giurcaneanu
AV Producer: Bogdan Petrovici
Productie si postproductie: StudioSet, Tandem



Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Agentie

Client

Brand

An

2008

Tara


Branduri


Comentarii

Danut Nonosel
acum 15 ani
Imi place cafeaua la nebunie, chiar si rudele ei (cappuccino, frappe, etc)! Pe DonCaffe il salut si ii urez bafta, dar acest clip publicitar m-a enervat de la prima vizionare si ma scoate din sarite de fiecare data. Se pare ca domnii care l-au creat a avut o zi foarte proasta. Nu mi-a starnit nici o curiozitate mixurile dupa acest esec! Imi cer scuze dar sper sa fie doar parerea mea, nu a tuturor! Bafta!
attila nemes
acum 15 ani
pt nono!!

poate pentru tine a fost sau este un esec dar din fericire mai exista si altii care isi spun parerea despre reclame ! sa aveti o zi buna



Branded


Related ads