Parteneri

money
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Re: campanie????

Postby andar2002 » Thu Feb 09, 2006 9:31 am

ce fel de campanie?????
invatacel
andar2002
IQader

Din pacate...ai dreptate

Postby flyhigh_tkd » Tue Mar 10, 2009 4:11 pm

Buna. Adevarul e ca...asa e in toata tara. Eu am terminat PR in Cluj, acum fac master in PR, dar nu apare nici un job de acest fel in Cluj. Partea si mai proasta e ca nu te ia nimeni nici macar la practica, ca doar nu ai ce cauta acolo daca nu ai experienta. Nu avem cum sa acumulam experienta daca nici macar in practica sau ca si voluntari nu ne iau...O si mai proasta parte a problemei este ca a, terminat chiar anul trecut, cand a inceput si criza financiara, fapt care ne cam taie din avant...Apropo, eu chiar am muncit in facultate, am terminat si acum fac si master la buget. Deci nu poti spune ca au noroc doar cei care invata si care muncesc pe branci...Iata exemplul care sustine aceasta idee- eu :roll:
flyhigh_tkd
prima luare de cuvant

Previous

Return to Articole publicate pe IQads

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Catalog IQads

IQads pe secțiuni

Articole
Stiri din Romania | Stiri Internationale | SpotLight | Analize | Insider | Interviuri | Buzz | Brands&Movies | Endorser | Event | Ad&TheCity | Innovative
CREATII
Clipuri TV | Clipuri romanesti | Clipuri internationale | Printuri | Printuri romanesti | Printuri internationale | Packaging | OOH | Spoturi Radio | Product Placement | Ambient | Creatii DM | Creatii Branding | Cinema | Evenimente | Online | Neconventional | Alte Creatii | POSM
PODCAST
IQadsTv | PopTalk | MakingOf | Spoof | CaseStudies | IQadsFm
Expo
BrandExpo | AdCollections
Digital.IQads
Stiri din .ro | Stiri din .com | Reviews | Digital Buzz | Face2face | Insider | Studii de caz | La birou | HowTo | Evenimente
Comunitate
Blog | Forum
SERVICII
AdJob | Catalog IQads | Istoria marcilor | Advertorial | Calendar
EVENIMENTE
AdBreak | ADfel | BFF | CAF | IQads Kadett
Index-uri
Branduri: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Companii: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Oameni: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Relevant: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Za> | Dictionar: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Membri: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z