ultimul copy cu experienta zero pe care l-am luat are abilitatea si placerea de a scrie, pur si simplu. gandeste. vrea sa faca publicitate. are un portofoliu.
astea ar fi obligatorii.
bonus (nu neaparat obligatoriu, dar de dorit) - are o varsta la care a adunat ceva experienta - liceu terminat, facultate, experienta intr-ale scrisului.
nu mi-ar placea sa fie fandosit, rigid, obosit, increzut fara motiv (plus ce-am mai scris intr-un raspuns anterior)
bughitza wrote:Salutare Mihai,
Nu ne cunoastem, dar te-am luat direct mizand pe spiritu-ti tanar. Da-mi si mie un studiu de caz de cum ajungi copywriter. Dupa principiul imi place asta, vreau s-o fac, da` cum s-o fac? Tu cum ai facut?
Teoretic, daca nu ai experienta ai totusi sanse sa ajungi junior intr-o agentie, daca respectiva are vreun program de training si vrea ea neaparat sa creasca niste oameni. In acest caz ce cantareste cel mai tare ? Daca ar veni unul sau una si ti-ar solicita interviu de copy (experienta = 0) si tu ai accepta, ce ti-ar placea si ce nu ti-ar placea sa vezi la omul ala? Dezvaluie putin din "baremul" de evaluareDaca nu vrei cumva sa tii o aura de mister
Mersi si multa bafta,
Bogdan