Parteneri

SMARK
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Postby shopyrla » Mon Apr 28, 2008 7:07 pm

spot
o tipa "buna" sexy, haine sumare ... etc aflata pe trotuar incepe sa traverseze strada asa prin locuri nepermise pe unde ii place ei sa treaca,si cum incepe sa traverseze se aude sunetul de frana brusca ,scartzait , o pocnitura , se muta imaginea pe prima banda a strazii in dreptul sexoasei aparuse o masina cu doi tipi in ea care isi reveneau in urma franarii bruste ( amandoi aveau centurile de siguranta puse , putin ciufuliti cel din dreapta a scapat ceva pe el s-a patat putin nervosi cand ridica privirea si vad ce trece prin fatza incep amandoi sa zambeasca si sa para cat mai ok , deaspura masinii apre scris viteza de la care a inceput masina franarea brusca sa zicem 80 km/h ) apoi pimpuita noastra isi continua drumu se aude iar acelasi scartzait de frana o bubuitura mica pe urmatoarea banda aceeasi masina aceiasi tipi ( de data asta fara centuri sa zicem ca cel de la volan s-a tinut bine pt ca el a pus frana brusca dar cel din dreapta are capul spart nasul spart a facut si o crapatura mica in parbriz e ametit , cel de la volan se uita la pritenul lui apoi la crapatura din parbriz si observa ce trecea prin fatza lor si cand vad ce trece prin fatza incep amandoi sa zambeasca "cel din dreapta are cativa dinti lipsa " si sa para cat mai ok , deasupra masinii la fel va fi trecuta viteza mult mai mica fata de cea in care cei 2 purtau centuri sa zicem 45 km/h ) la fel ca in bancurile proaste sexoasa isi continua drumu deja a ajuns la jumate , cand din celalalt sens de mers se aude o frana brusca o bubuitura ,scartzaiala ,vaicareala , aceeasi masina cu aceiasi tipi ( fara centura de siguranta cel din stanga se lovise usor de volan ,nasu spart se uita catre cel din dreapta imaginea se muta catre cel din dreapta care crapase serios parbrizul el este blurat pt a cenzura imaginea ,apoi apar amandoi in imagine cand vad ce trecea prin fata lor incep sa zambeasca si sa para cat mai ok , peste blurul celui din stanga va fi desenat un zambet iar deasupra masinii viteza sa zicem 65 km/h ) si in final ultima banda acelasi scartzait de frane dar cu o bubuitura putin diferita un sunet de geam spart aceeasi masina cu tipi (imaginea pe cel din dreapta care ridica usor capul din volan ametit nasu spart se uita in stanga pe locul din stanga nimeni o mare gaura in parbriz cel din dreapta intins la picioarele sexoasei, asta cu o fatza ingrozita se uita la sofer, soferul isi revine putin se aranjeaza zambeste asa cu putin sange pe fatza si zice o replica de genu ( -Aaacum e liber in dreapta )deasura masinii viteza 80 km/h .
shopyrla
IQader

Postby mathilde » Sun May 04, 2008 2:53 pm

In opinia Mathildei, adica a mea, publicitatea constienta ar trebui distinsa mai net de cea profesionista. Iata de ce:
Faptul de a STI ca faci reclama cuiva implica in sine valori (confirmate de succesul reclamei), diferite de a PRESUPUNE doar ca faci.
Acesta din urma nu e un fapt, e o intentie. Americanii numesc a doua varianta I guess (I'm doin' a commercial)

Intentiile se verifica, iar cunostintele se probeaza.
mathilde
IQader

Postby dacu » Mon May 05, 2008 2:20 pm

publicitate conștientă?
publicitate profesionistă?
...?
ce e asta? :o
. . .
dacu
IQader Senior

don't ask me

Postby mathilde » Tue May 06, 2008 6:00 pm

iti spun si continuarea, daca promiti sa nu deturnezi dialogul intr-o disputa zgomotoasa.
mathilde
IQader

Jalnic

Postby Jefe. » Tue May 13, 2008 10:54 am

Nu inteleg de ce vedei toti numai calamitati in postura de a vinde un curs de prim ajutor.
De ce sa nu mearga o caterinca "Doamna si Vagabondul" cu cateaua care se ineaca cu spaghetti? sau ALTCEVA????
Faceti spot la bere si la sfarsit trantiti cursul de prim ajutor (care sa aiba legatura totusi cu ceva din ce ati aratat ......)
Jefe.
IQader

Postby device » Sun Dec 07, 2008 5:21 pm

..revenind dupa o lunga pauza...se naste intrebarea, mai e ceva actiune pe aici?...ultimul post e de prin August?...mmm? anyone?
M.A. S.e.M.n.E.z.
device
IQader

Postby mane8 » Sun Dec 07, 2008 5:55 pm

N
-au supravetuit prea multi dupa" curs".Aici tine numai buche a buche pana ajunge zvon,altfer mori.Mai corect,ca sa reluam SCURS DE PRIM AJUTOR...
mane8
IQader

Postby device » Sun Dec 07, 2008 10:44 pm

Si totusi sunt cu siguranta multi care ar vrea sa aiba acces catre publicitate...poate au descoperit alte parghii?..sa-mi zica si mie cineva unde se mai initiaza niste provocari, concursuri, teme pentru acasa...ceva!!!

Merci anticipat...apelul e valabil si pt "guvernatorii" site-ului!
M.A. S.e.M.n.E.z.
device
IQader

CUI SA SPUNA

Postby mane8 » Mon Dec 08, 2008 1:09 pm

... si mie
mane8
IQader

Postby syr_gabi » Sat Dec 13, 2008 12:02 pm

salut , e prima oara cand intru :D marfa forumul :D.

Cred ca la reclama cu primul ajutor nu as face o reclama unde unu e incapabil sa salveze o viata , ideea asta o are toata lumea ...... din moment ce toti au avut in cap asta , preusupun ca si restu populatiei are in cap aceiasi chestie ...deci logic o astfel de reclama nu ar motiva pe nimeni. Poate dak ar fi o reclama unde unu salveaza pe cineva si apoi e ridicat in slavi .....sau salveaza pe una si ajunge sa se casatoreasca cu ea ( pentru viata ta si a celor din jur ia un curs de prim ajutor) sau ceva de genu ......sau as arata eu stiu ce dezastre si oameni care salveaza vieti ( vrei sa contribui la bla bla bla ia un curs de prim ajutor.)

La asta cu centura de sig. as face cea mai "cripi" reclama, sa li se ridice parul in cap alora de o vad , parinti cu copii care sar prin parbriz in momentul impactului , oameni paralizati , tuburi in gat etc sa bage spaima in astia. Cred ca as arata vreo 5-6 accidente unde moare ori soferul , ori pasagerul din spate ori copilul . creca as merge putin mai departe si l-as arata pe unu de sare prin parbriz si loveste o batranica pe trotuar si o omoara si pe aia ...:)) bine cu ultima am glumit.

super siteul :D
syr_gabi
prima luare de cuvant

PreviousNext

Return to ADidea