Parteneri

Reload Film
SMARK
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Ovidiu Bufnila's Blog: Relationship, Image, Communication

Postby Ovidiu Bufnila » Wed Jun 28, 2006 5:17 pm

Image

Pliantul tau e ridicol sau copilaresc? Sau e prea serios si grav? Electorala ta e banala, rasuflata sau fantezisat?! Atacurile tale imagologice sunt pline de erori? Nu cunosti jocurile complexitatii, poate. Noile invatam continuu. Asa ca Nu te arunca orbeste pe fronturile adversarilor tai, iti irosesti munitia. Nu ataca sinucigas cu bordurile daca pe bordura te-au alergat in vazul intregii lumi si te-au luat la buleala. Daca ziarele tale dezvaluie lucruri grele despre adverasrii tai politici cui vei face un serviciu? Ligamentele tale imagologice sunt slabe. Uita-te la liniile tale de aprovizionare! Vor fi sectionate. Tu esti propria ta infrangere. Cheama-ne. Pana nu e prea tarziu. Noi suntem Noul Front Imagologic. Nu te imbata cu apa rece! Nu e loc pentru toata suflarea pe piata. Daca iti face curte careva nu e semn de bine, te vor ingloba, te vor inghiti. Firma ta e in pericol, partidul tau e dat pe razatoare, nu mai e nici un secret. Intai vor lansa tot felul de zvonuri despre brandurile tale, apoi iti vor da lovitura finala. Esti zbenguitor in ale politicihiei? Te vor lasa fara cap! Credeai c-o sa scapi? Nicidecum. Razboiul brandurilor e nemilos, putini o scot la capat. Daca in capitalul brandului tau nu ai niste banuti pentru Servicii Speciale atunci incearca sa nu iesi la larg, dramuieste-ti fortele si cheama-ne. Poate te putem salva. Venim rapid.
8)
Last edited by Ovidiu Bufnila on Fri Nov 12, 2010 9:06 am, edited 56 times in total.
Ovidiu Bufnila
IQader Senior

Postby uraganul » Thu Jun 29, 2006 5:52 am

...si vrei cumva raspuns pe forum?
uraganul
IQader

Postby sparxx » Thu Jun 29, 2006 7:44 am

define "fictorial"...

dar cu asta m-ai dat gata : Vom afla cate ceva din fictiunile pe care mintea noastra le pune la cale in fiecare clipa?

dupa ce imi explici asta...stam la vorbe
sparxx
IQader Senior

Re: Strategii Secrete de Imagine si Comunicare

Postby gxg20101 » Thu Jun 29, 2006 7:46 am

Ovidiu Bufnila wrote:Oare in ce fel ne modifica ideile, sentimentele, actiunile o povestire? In ce fel actioneaza asupra Imaginarului nostru un fictorial? In ce fel comunica oare corpurile noastre unele cu alte fara ca noi sa o stim? Ce fel de Imagine avem despre noi insine? Vom gasi oare raspunsul in povestirile scrise de noi? Vom afla cate ceva din fictiunile pe care mintea noastra le pune la cale in fiecare clipa? Si care e oare intelesul marketingului? Dar ce e eronat in advertising? Ce e nasol in NLP? Dar in viata de toate zilele? Cine e de fapt Comunicatorul? Cine comunica? Si cu cine?

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

KAFKA FRATE!!!!!!! :lol:
gxg20101
IQader Senior

Postby dacu » Thu Jun 29, 2006 8:21 am

da... doar atit!
dacu
IQader Senior

Postby Ovidiu Bufnila » Thu Jun 29, 2006 1:38 pm

Eu nu vreau un raspuns. Vreau sa stam de vorba. Un profesionist in Imagologie care intrerupe contacul cu lumea larga devine suficient, inspid si tampit.

:wink:
Ovidiu Bufnila
uraganul wrote:...si vrei cumva raspuns pe forum?
Ovidiu Bufnila
IQader Senior

Postby Ovidiu Bufnila » Thu Jun 29, 2006 1:41 pm

Imaginarul nostru produce la nesfarsit scheme fictionale, imaginari, scenarii, imagini, etc. Ancorarea lor e o problema complicata. Comunicarea nu mai poate fi privit rigid, dupa miturile prafuite ale secolului XX. E valabil pentru marketing, NLP, PR, etc. Am intrat in Era Complexitatii. E nebuneala mare.

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

sparxx wrote:define "fictorial"...

dar cu asta m-ai dat gata : Vom afla cate ceva din fictiunile pe care mintea noastra le pune la cale in fiecare clipa?

dupa ce imi explici asta...stam la vorbe
Ovidiu Bufnila
IQader Senior

Postby sparxx » Fri Jun 30, 2006 5:59 am

ideea era ca vorbim de imaginarul nostru...
e ca si cum ai spune ca "gandeste mintea mea in gandul ei" si eu nu stiu nimica...
eu stiu ce-mi trece prin "imaginar"
clar exista probleme...dar nu in ancorare...ca daca exista acolo...vorbim de patologie psihiatrica :shock:
probleme sunt la nivelul materializarii ideatiei. ( deja am folosit prea multe cuvinte)
sparxx
IQader Senior

Postby sylk » Fri Jun 30, 2006 7:01 am

Ovidiu, daca impingi putin discutia si inspre publicitate, s-ar putea sa iasa ceva interesant.

Uite, ai putea sa ne vorbesti despre cum ne poate ajuta intelegerea perceptiei imaginarului pentru a ne folosi de simbolistica, ca element de suport in transmiterea unui mesaj publicitar. Stiu ca dintre spoturile romanesti, cele de la Dorna sunt de interes din acest punct de vedere.

Multumesc.
Ad astra per aspera
sylk
IQader Senior

Postby Ovidiu Bufnila » Sat Jul 01, 2006 5:42 pm

OK, Sparxx. Hai sa incepem. Uite, Traian Basescu. In Noaptea de Anul Nou, de pe scena a aruncat cu o sticla de sampanie in public. A vazut toata tara scena, nu e un secret. Nu s-a vorbit, n-a analizat nimeni scena asta.Dar e extrem de importanta. De ce crezi ca este importanta?
:roll:

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
http://www.phantazm.net/index.htm

sparxx wrote:ideea era ca vorbim de imaginarul nostru...
e ca si cum ai spune ca "gandeste mintea mea in gandul ei" si eu nu stiu nimica...
eu stiu ce-mi trece prin "imaginar"
clar exista probleme...dar nu in ancorare...ca daca exista acolo...vorbim de patologie psihiatrica :shock:
probleme sunt la nivelul materializarii ideatiei. ( deja am folosit prea multe cuvinte)
Ovidiu Bufnila
IQader Senior

Next

Return to Trenduri ale industriei