Parteneri

Reload Film
Monopoly Media ( ZOOM )
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Postby Ovidiu Bufnila » Thu Apr 30, 2009 6:33 am

Te astept de mult la vorbe, vad ca ai dat bir cu fugitii. No probleme. Fictorial e de prima linie in subconstient. Este ficictiunea-spuma a valurilor Outdoor. Ceea ce e interesant e ca unele campanii de outdoor servesc altor companii. Numai ca trebuie sa stii cum sa faci chestia asta. Tine de strategie si de inteligenta firmei. Numai ca, se stie, creativitatea intr-o firma scade pe masura cresterii ei.

sparxx wrote:define "fictorial"...

dar cu asta m-ai dat gata : Vom afla cate ceva din fictiunile pe care mintea noastra le pune la cale in fiecare clipa?

dupa ce imi explici asta...stam la vorbe
Ovidiu Bufnila
IQader Senior

Postby sparxx » Wed May 13, 2009 8:45 pm

Ovidiu Bufnila wrote:Te astept de mult la vorbe, vad ca ai dat bir cu fugitii. No probleme. Fictorial e de prima linie in subconstient. Este ficictiunea-spuma a valurilor Outdoor. Ceea ce e interesant e ca unele campanii de outdoor servesc altor companii. Numai ca trebuie sa stii cum sa faci chestia asta. Tine de strategie si de inteligenta firmei. Numai ca, se stie, creativitatea intr-o firma scade pe masura cresterii ei.

dar cu asta m-ai dat gata : Vom afla cate ceva din fictiunile pe care mintea noastra le pune la cale in fiecare clipa?

:wink: serendipitate frate!
nu credem ca mai exista topicul asta. ma apuc sa citesc din urma si revin!
sparxx
IQader Senior

Postby Ovidiu Bufnila » Thu May 14, 2009 7:17 am

Sal sparxx! Topicul exista si se valureste tot timpul. Uite,acum a devenit un topic despre consilierul de imagine. E necesar personaju? Avem nevoie de el? E guru?

sparxx wrote:
Ovidiu Bufnila wrote:Te astept de mult la vorbe, vad ca ai dat bir cu fugitii. No probleme. Fictorial e de prima linie in subconstient. Este ficictiunea-spuma a valurilor Outdoor. Ceea ce e interesant e ca unele campanii de outdoor servesc altor companii. Numai ca trebuie sa stii cum sa faci chestia asta. Tine de strategie si de inteligenta firmei. Numai ca, se stie, creativitatea intr-o firma scade pe masura cresterii ei.

:wink: serendipitate frate!
nu credem ca mai exista topicul asta. ma apuc sa citesc din urma si revin!
Ovidiu Bufnila
IQader Senior

Re: consilierul de imagine

Postby zonawellness » Tue May 19, 2009 12:31 pm

Ovidiu Bufnila wrote:In ce fel Arta, Magia, Stiinta ne indreapta spre Succes prin outdoor? Revalurind acest topic, pun o noua intrebare. In ce fel punem la cale Arta, Magia, Stiinta prin Outdoor intr-o lume atat de ciudat-turbulenta si valurita nu numai din punct de vedere publicitar, imagologic, politic, militar...?! Outdoor a devenit Regina sau Mascariciul? Intr-o lume neizvorata din arta stradala a Renasterii?! Uuups, cum se descurca oare un consilier de imagine in aceasta nebunie imagisticaaaa?
8)

Abundenta de imagini, mesaje, panouri, publicitate ii este de ajutor unui consilier de imagine, deoarece are intotdeauna surse de inspiratie, analiza, creativitate, critica, dar rolul consilierului este de a filtra si de a selecta imaginile si mesajele, de a le adapta targetului si obiectivelor sale de campanie, strategie, etc.

www.zonawellness.wordpress.com
zonawellness
IQader

Postby Ovidiu Bufnila » Wed May 27, 2009 5:32 am

Unde sunt ciorapii în Outdooooor? Vrem să vedem ciorapii băieţilor pe mashuri si bannereeee! Ce fel de ciorapi are Mircea Geoană? Dar Fidel Castro? Ce fel de ciorapi are Gigi Becali? Dar Vladimir Putin? Dar George Bush? Dar Regina Margareta? Dar oare ce fel de ciorapi avea Emil Constantinescu în ziua în care ne-a zis bocindu-se că l-au făcut securiştii harcea-parcea? Dar fetele de la Play Boy pe care le vântură prietenul Boerescu pe plaja mării? Ce fel de ciorapi avea ieri Gheorghe Flutur când am vorbit amândoi despre geostrategii şi europarlamentare? Ce se întâmplă de fapt, ce sunt ciorapii, oare? Dar ce fel de ciorapi avea Ion Iliescu în Decembrie 1989? Dar tu ce fel de ciorapi ai? Şi dacă ai de ce îi ai pe cei pe care tocmai îi ai? Ciorapii te exprimă? Spun ceva despre felul tău de a fi? Tu ce zici de chestia asta haioasă şi stranie? Eu cred că da, de trei ori da. De ce să zic de trei ori? Ce legătură e între cifra trei şi ciorapii tăi? Iar culoarea ciorapilor vorbeşte despre cum va arăta viitorul tău. Iar viitorul tău va arăta potrivit ciorapilor tăi. Căci, dacă sunt strâmbi, ceva va fi strâmb în viitorul tău. Dacă sunt mulaţi pe pulpe, oauuu, ce crezi că o să se întâmple în viitorul tău apropiat? Dar mâine? Dar peste cinci minute?
Ovidiu Bufnila
IQader Senior

Postby dacu » Wed May 27, 2009 4:12 pm

:P lasa, i-am vazut de atitea ori sosetele lui CTP, ca nu ne mai trebuie alta priveliste... :twisted:
. . .
dacu
IQader Senior

Re: aghhh

Postby Ovidiu Bufnila » Wed May 27, 2009 6:41 pm

Dar o retea? Ne poate duce cu gandul la o retea?
:shock:

sylk wrote:Pai o taietura de matase... hmm, intr-adevar, te poate duce cu gandul la diverse. :P
Ovidiu Bufnila
IQader Senior

Postby Ovidiu Bufnila » Fri May 29, 2009 9:33 am

Dar acu? In ce fel Strada Mare il coboara sau nu-l coboara pe Base?

SEMANTIKU wrote:A dat cu sampanie in populatzie? o fi fro ablatziune?
Ovidiu Bufnila
IQader Senior

Postby Oklahoma » Mon Jun 01, 2009 2:00 pm

Susetele lui CTPeu sunt murdarici de cabotinism....

dacu wrote::P lasa, i-am vazut de atitea ori sosetele lui CTP, ca nu ne mai trebuie alta priveliste... :twisted:
Oklahoma
IQader

Postby Ovidiu Bufnila » Tue Oct 27, 2009 7:09 pm

aveau gaurele imagologice?

dacu wrote::P lasa, i-am vazut de atitea ori sosetele lui CTP, ca nu ne mai trebuie alta priveliste... :twisted:
Ovidiu Bufnila
IQader Senior

PreviousNext

Return to Trenduri ale industriei