sparxx wrote:define "fictorial"...
dar cu asta m-ai dat gata : Vom afla cate ceva din fictiunile pe care mintea noastra le pune la cale in fiecare clipa?
dupa ce imi explici asta...stam la vorbe
sparxx wrote:define "fictorial"...
dar cu asta m-ai dat gata : Vom afla cate ceva din fictiunile pe care mintea noastra le pune la cale in fiecare clipa?
Ovidiu Bufnila wrote:Te astept de mult la vorbe, vad ca ai dat bir cu fugitii. No probleme. Fictorial e de prima linie in subconstient. Este ficictiunea-spuma a valurilor Outdoor. Ceea ce e interesant e ca unele campanii de outdoor servesc altor companii. Numai ca trebuie sa stii cum sa faci chestia asta. Tine de strategie si de inteligenta firmei. Numai ca, se stie, creativitatea intr-o firma scade pe masura cresterii ei.sparxx wrote:define "fictorial"...
sparxx wrote:Ovidiu Bufnila wrote:Te astept de mult la vorbe, vad ca ai dat bir cu fugitii. No probleme. Fictorial e de prima linie in subconstient. Este ficictiunea-spuma a valurilor Outdoor. Ceea ce e interesant e ca unele campanii de outdoor servesc altor companii. Numai ca trebuie sa stii cum sa faci chestia asta. Tine de strategie si de inteligenta firmei. Numai ca, se stie, creativitatea intr-o firma scade pe masura cresterii ei.sparxx wrote:define "fictorial"...
serendipitate frate!
nu credem ca mai exista topicul asta. ma apuc sa citesc din urma si revin!
Ovidiu Bufnila wrote:In ce fel Arta, Magia, Stiinta ne indreapta spre Succes prin outdoor? Revalurind acest topic, pun o noua intrebare. In ce fel punem la cale Arta, Magia, Stiinta prin Outdoor intr-o lume atat de ciudat-turbulenta si valurita nu numai din punct de vedere publicitar, imagologic, politic, militar...?! Outdoor a devenit Regina sau Mascariciul? Intr-o lume neizvorata din arta stradala a Renasterii?! Uuups, cum se descurca oare un consilier de imagine in aceasta nebunie imagisticaaaa?
sylk wrote:Pai o taietura de matase... hmm, intr-adevar, te poate duce cu gandul la diverse.
SEMANTIKU wrote:A dat cu sampanie in populatzie? o fi fro ablatziune?
dacu wrote::P lasa, i-am vazut de atitea ori sosetele lui CTP, ca nu ne mai trebuie alta priveliste...
Return to Trenduri ale industriei
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests