Parteneri

money
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Skittles tradus

Postby joeblack » Tue Sep 15, 2009 7:57 pm

Este cea mai mare porcarie traducerea la noua reclama Skittles, desi reclama in sine este una foarte tare. Voi stiti limba Engleza? De ce traduceti atat de prost o faza atat de comica?

Propun ceva. Dati reclamele originale pe post, in limba Engleza. Avand in vedere publicul tinta, este un lucru tocmai potrivit. Chiar credeti ca nu sunt destui oameni in Romania care stiu limba Engleza sau care se prind de umorul asta specific? Apropo, tradus in romana, nu are sens. Asadar, lasati-le in Engleza si gata! Serios, testati cateva reclame!
loc de dat cu parerea
---
www.joienegru.blogspot.com
joeblack
IQader Senior

Dolce Gusto Sex Machine

Postby joeblack » Thu Dec 17, 2009 8:46 am

Image

Un geniu s-a gandit asa: "Dhaaa...la ce facem reclama? La o masina de facut cafea? Stai sa caut pe google o melodie de fundal...aaaaa...[bale]...hai sa scriu "machine". Ana be, sex machine...da...da...perfect.

Ce legatura o avea melodia semi-perversa a lui James Brown cu o masina de facut cafea nu stiu....

Daca tot sunt la imbecilitati si vulgarisme, Vodafone chiar n-are de gand sa renunte la atitudinea aia violenta de pumni in gura si bataie?
loc de dat cu parerea
---
joeblack
IQader Senior

Postby andra_mateescu14 » Thu Jan 07, 2010 3:48 pm

Salut,

Am gasit un site foarte tare, primesti invitatii la diferite sondaje de opinie, raspunzi la chestionare si primesti diferite premii. Este pe bune, eu am primit acasa ce am comandat, fara niciun efort din partea mea, daca nu credeti incercati: :wink:

Link: http://www.eupanels.com/ro/_/info_chestionar/

Bafta
:)
andra_mateescu14
prima luare de cuvant

Jacobs

Postby joeblack » Thu Feb 11, 2010 3:49 pm

Nu-l mai suport pe tipul ala din reclama Jacobs. "salut...sunt prietenul corinei" sau cum o cheama pe tipa. Sta el ce sta si apoi zambeste smechereste si ii face cu ochiul tatalui tipei :wink: Bai smechere, cum adica sa-i faci cu ochiul parintelui?

vezi video aici
loc de dat cu parerea
---
joeblack
IQader Senior

vai de Pro Tv

Postby joeblack » Thu Feb 11, 2010 4:00 pm

Daca tot de vorbim de reclame fara logica, hai sa vorbim si de cele la filme. Ma uitam adineauri la doua prezentari pe Pro Tv. La prima canta un tip "ani de liceu", pe fundalul unor imagini ale unui film de lupte. Apoi, a aparut alt spot, la Terminator, si acelasi tip alienat mintal canta "Un terminator, se legana...". Serios Pro Tv? Chiar atat de tare a dat Criza si in voi?
loc de dat cu parerea
---
joeblack
IQader Senior

Reclama Dove

Postby joeblack » Thu Feb 25, 2010 2:40 pm

"Luati cate un sapun si spalati oglinda..." Stop. De ce as spala oglinda cu sapunul? Asta da reclama fara logica!
loc de dat cu parerea
---
joeblack
IQader Senior

Chevrolet Spark

Postby joeblack » Thu Mar 04, 2010 8:45 pm

Voi ati inteles ceva din balbaiala reclamei Chevrolet Spark? Se duc tipii aia la drive in si bolborasesc ceva. Si dupa atata balbaiala urmeaza vocea normala: "Noul Chevrolet Spark!". Mda. Foarte dubios.
loc de dat cu parerea
---
joeblack
IQader Senior

Cotnari - Vinul de Aur

Postby joeblack » Mon Mar 08, 2010 9:05 pm

Pe langa faptul ca e ilogica, reclama de la Cotnari este si slaba de tot. Ma mir ca apar astfel de reclame proaste la tv. Deci ii pune pe pacientii lu' peste sa se dezbrace pana la brau, si le recomanda Cotnari...wtf? Cum adica? De unde i-ati gasit pe actorii aia straluciti? Cred ca erau intr-o coada la vreun AJOFM. Ce-i tremura lu' ala mana cand incerca sa desfaca sticla. Saracutii...cu vinul lor de aur cu tot...
loc de dat cu parerea
---
joeblack
IQader Senior

Unicredit Tiriac

Postby joeblack » Sun Mar 14, 2010 7:32 pm

"Dansez pentru mineeee...." CE-AR FI SA SI CANTI DOAR PENTRU TINE??
loc de dat cu parerea
---
joeblack
IQader Senior

mobexpert

Postby joeblack » Sun Mar 14, 2010 7:33 pm

In reclama aia de la mobexpert, nu prea se vorbeste pe fundal in raport exact cu ceea ce se vede in imagini. Nenea ala abereaza ceva de stilul clasic, in timp ce pe fundal vezi mobila moderna. Nu e bine....
loc de dat cu parerea
---
joeblack
IQader Senior

PreviousNext

Return to Spoturi publicitare