IQads
Vino_la_ADfel
Home » forum
Utilizator
Parola
Inregistrare user nou

Digital IQads

Newsletter

publicitate 
  Intrebari frecventeIntrebari frecvente  CautareCautare    Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   Mesaje privateMesaje private   

BestAds, editia a III-a: Nominalizari
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Discutii despre publicitate IQads.ro -> BestAds
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
IQads
adminu'

Data inscrierii: 31/10/2003

MesajTrimis: Mie 12 06, 2006 7:05 pm    Titlul subiectului: BestAds, editia a III-a: Nominalizari Raspunde cu citat (quote)

Dragi prieteni,

E timpul sa vedem ce ispravi au mai facut agentiile de publicitate anul acesta si mai ales daca le-au facut la fel de bine ca anul trecut.

Incepe BestAds editia a III-a. Pentru a alcatui lista finalistelor, asteptam pe forum propunerile voastre pentru:

1. cel mai bun clip publicitar
2. cel mai bun print
3. cel mai bun spot radio
4. cea mai buna campanie
5. cea mai buna coloana sonora pentru un clip publicitar.

Fiecare sectiune va avea 3 premii care vor fi inmanate de catre voi. Vom alege aleatoriu 15 dintre cei care au intuit care vor fi castigatorii. Deci propuneti cu incredere. Aveti sansa sa va cunoasteti idolii din publicitate.

Atentie!
1. Toate propunerile trebuie sa se refere la lucrari semnate de agentii romanesti.
2. Propunerile pe categoriile 1, 2, 3, 5 trebuie sa cuprinda date de identificare a lucrarii.
(nu vor fi luate in calcul propuneri de genul: "cea mai buna coloana sonora: clipul pentru brandul X" , pentru ca pot exista mai multe clipuri pentru brandul X anul acesta)

Nominalizarile pentru toate aceste sectiuni se vor face in urma selectarii acestora dintre propunerile membrilor IQads.ro

Propunerile se vor posta pe acest topic in perioada 7 decembrie 2006 - 15 februarie 2007.

Fiecare membru IQads.ro are dreptul la maxim 3 propuneri pentru fiecare dintre cele cinci categorii. Propunerile vor fi centralizate ulterior. Cele 5 clipuri, printuri, spoturi radio, campanii, respectiv coloane sonore care au insumat cel mai mare numar de propuneri vor fi supuse votului final.

Perioada votarii va fi 19 februarie - 12 martie 2007.

Precizare:
in mesajele postate vom introduce (in cazul in care sunt pe IQads.ro) linkuri catre lucrarile propuse.

Ultima modificare efectuata IQads la Joi 01 31, 2008 6:42 pm, modificat de 6 ori in total
Sus
Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
riga_crypto
IQader

Data inscrierii: 04/05/2006

MesajTrimis: Joi 12 07, 2006 11:39 pm    Titlul subiectului: Re: BestAds editia a III-a - nominalizari Raspunde cu citat (quote)

ha! abia asteptam! iata propunerile mele icon_biggrin.gif

1. Bookfest - 1894
2. Concentratul de cultura - Mircea Dinescu
3. Clicknet - Nasul
4. Muzeul Antipa
5. Nina Simone - Feeling Good
(Orange - nu aveti pe site spotul sau nu l-am gasit eu. Nu stiu numele, este cel cu tipul care iese de la metrou si toata lumea il intampina).
EugenS
IQader Senior

Data inscrierii: 15/04/2006

MesajTrimis: Vin 12 08, 2006 12:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

1.a. MTR – Forum si chat - mercury promotions
b. MTV - Teava - McCann
c. Dero Alb Dalb - Harap Alb - nu-mi vine in minte agentia (poate o scrie un mod si sterge asta)

apropos de spoturi romanesti, ati pus in sectiunea respectiva si doua spoturi facute de agentii din afara: orange - hide and seek si peroni - la dolce vita.

2. a.Pipper Jeans - diva - badcat
b. PS2 - 3 Deaths - tbwa \ merlin
c. victimele inundatiilor/outwear - the rocker - tbwa \ merlin

3. a. Maggi - Churchill
b. fara nominalizare (ma rog, as mai avea unu' dar l-am facut eu icon_smile.gif )
c. fara nominalizare

4. a. Dero Alb Dalb
b. Rosia Montana
c. atat

5. nu ma bag.
Sus
Trimite mesaj privat
Publicitate
marianX
IQader Senior

Data inscrierii: 12/02/2004

MesajTrimis: Vin 12 08, 2006 8:48 pm    Titlul subiectului: nominalizez Raspunde cu citat (quote)

1. cel mai bun clip publicitar
Bergenbier - Discovery
MTV - Teava
Principal - Porcul

2. cel mai bun print
Maggi - Nasa
Radio Guerrilla - Painea
PS2 - death

3. cel mai bun spot radio
IQads - Love
ADfel - detergent
Red Bull Romaniacs 2006

4. cea mai buna campanie
Muzeul Taranului Roman
Bookfest
Principal - mezeluri

5. cea mai buna coloana sonora pentru un clip publicitar.
URSUS -Excelenta
Clicknet - Rush
Kandia - Topirea

cam greu de nominalizat....
Sus
Trimite mesaj privat
spicecandy
IQader

Data inscrierii: 10/08/2006

MesajTrimis: Vin 12 08, 2006 11:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

1. cel mai bun spot
MTV - Teava
Kandia - Topirea
Altex-- Cuscrii

2. cel mai bun print
Maggi - Nasa
Guerrilla - Biblia
Bamboo - She

3. cel mai bun radio
Maggi - Marilyn
Maggi - Churchill
Red Bull Romaniacs 2006

4. cea mai buna campanie
Maggi ( print si radio - lucrari mentionate mai sus)
MTV - Made in Romania
Rosia Montana

5. cea mai buna coloana sonora
Kandia - Topirea
Dorna - Pajistea ( cu Moby - Lift me up)
Clicknet - Rush
Sus
Trimite mesaj privat
beibi8
IQader

Data inscrierii: 09/12/2006

MesajTrimis: Sam 12 09, 2006 10:34 pm    Titlul subiectului: and 12 points go to.. Raspunde cu citat (quote)

cred ca am sa fiu total pe langa toti de pe aici (dureri de stomac toata ziua, poate d-astea),sa vedem...:

1.clip publicitar:
Allianz - Life

2. cel mai bun print:
Pipper jeans-Pablo

3.Cel mai bun spot radio
de cand nu am mai ascultat...

4.Cea mai buna campanie:
Clicknet-Explosion
Rosia Montana

5.cea mai buna coloana sonora:
La Dorna-Cow Police (operatiune speciala,vaci ce stiu ce tre sa faca, ce mai, 007)
Prigat-Bona
si...RomTelecom-Plan Tarifar (cea cu Go Go Team!-Huddle Formation...super piesa!!)

cam atat...
Sus
Trimite mesaj privat
bogdana26
IQader

Data inscrierii: 31/05/2006

MesajTrimis: Sam 12 09, 2006 11:28 pm    Titlul subiectului: Re: and 12 points go to.. Raspunde cu citat (quote)

1.clip publicitar:
salonta

2. print-nu exista

3.radio-nu exista

4.Cea mai buna campanie:
zaraza respect
Sus
Trimite mesaj privat
Publicitate
saharapenguin
IQader Senior

Data inscrierii: 08/11/2006

MesajTrimis: Lun 12 11, 2006 1:48 am    Titlul subiectului: hmmm Raspunde cu citat (quote)

oare unii dintre noi si-au nominalizat propriile campanii? I wonder... icon_twisted.gif
Sus
Trimite mesaj privat
twinkle
prima luare de cuvant

Data inscrierii: 08/12/2006

MesajTrimis: Lun 12 11, 2006 12:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

1. clip publicitar
KANDIA - TOPIREA
2. print
RADIO GUERILLA – GUERILLA DE DIMINEATA - INTRA-N BANDA
3. spot radio
MAGGI - CHURCHILL
4. campanie
MUZEUL TARANULUI ROMAN
5. coloana sonora
GOOD NIGHT MOON - KANDIA TOPIREA
Sus
Trimite mesaj privat
dacu
IQader Senior

Data inscrierii: 16/02/2004

MesajTrimis: Lun 12 11, 2006 1:48 pm    Titlul subiectului: Re: hmmm Raspunde cu citat (quote)

saharapenguin a scris:
oare unii dintre noi si-au nominalizat propriile campanii? I wonder... icon_twisted.gif

me 2
Sus
Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Discutii despre publicitate IQads.ro -> BestAds
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare
Pagina 1 din 6