Parteneri

money
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

povesti de succes romanesti

Postby bogdannaumovici » Thu Nov 22, 2007 9:21 pm

Tips & tricks despre cum se foloseste internetul cand vrei sa stii mai multe despre tinere succese fulminate romanesti:

Cand avem de-a face cu o lista de tineri de succes putem proceda in felul urmator: intram pe google si introducem pe rand numele de familie ale fiecarora + “psd” sau “senator” sau “parlamentar” sau “corupt” sau “omul de afaceri” sau “SIE” sau “DIE”… etc…

In cazul listei celor de la ultimul AdBreak am fost norocos cu “Miculescu”. Ce gasim la o cautare pe google dupa “miculescu+psd”? Gasim o doamna Simona Miculescu, ambasador in Irac. Ce gasim la o cautare dupa “Simona Miculescu”? Gasim ca a fost consilier prezidential al lui Ion Iliescu, mai gasim un CV in care lipseste perioada 1982-1992” si multe altele. aa.. dar poate ca nu e nici o legatura intre cei doi. Atunci sa dam o cautare dupa “simona miculescu + mihnea” gasim un articol in revista Q Magazine in care doamna este foarte mandra de fiul ei Mihnea : )

Dar fireste ca nu exista nici o legatura intre toate astea si succesul micutului presedinte young IAA la 19 ani, care ne indeamna sa studiem internetul cu cei 161 de miliarde de gigabiti ca sa ii egalam succesul.

Dragi tineri… eu va dau un singur sfat: daca simtiti ca e ceva de capul vostru faceti TOT CE PUTETI sa plecati din tara. Am fost condamnati in momentul in care bunicii lor I-au trimis pe bunicii nostri la Canal.

PS: Fireste ca nu sunt Bogdan Naumovici, vroiam doar un plus de atentie... trucuri publicitare...
bogdannaumovici
prima luare de cuvant

Re: povesti de succes romanesti

Postby demostene » Fri Nov 23, 2007 12:41 pm

bogdannaumovici wrote:Tips & tricks despre cum se foloseste internetul cand vrei sa stii mai multe despre tinere succese fulminate romanesti:

Cand avem de-a face cu o lista de tineri de succes putem proceda in felul urmator: intram pe google si introducem pe rand numele de familie ale fiecarora + “psd” sau “senator” sau “parlamentar” sau “corupt” sau “omul de afaceri” sau “SIE” sau “DIE”… etc…

In cazul listei celor de la ultimul AdBreak am fost norocos cu “Miculescu”. Ce gasim la o cautare pe google dupa “miculescu+psd”? Gasim o doamna Simona Miculescu, ambasador in Irac. Ce gasim la o cautare dupa “Simona Miculescu”? Gasim ca a fost consilier prezidential al lui Ion Iliescu, mai gasim un CV in care lipseste perioada 1982-1992” si multe altele. aa.. dar poate ca nu e nici o legatura intre cei doi. Atunci sa dam o cautare dupa “simona miculescu + mihnea” gasim un articol in revista Q Magazine in care doamna este foarte mandra de fiul ei Mihnea : )

Dar fireste ca nu exista nici o legatura intre toate astea si succesul micutului presedinte young IAA la 19 ani, care ne indeamna sa studiem internetul cu cei 161 de miliarde de gigabiti ca sa ii egalam succesul.

Dragi tineri… eu va dau un singur sfat: daca simtiti ca e ceva de capul vostru faceti TOT CE PUTETI sa plecati din tara. Am fost condamnati in momentul in care bunicii lor I-au trimis pe bunicii nostri la Canal.

PS: Fireste ca nu sunt Bogdan Naumovici, vroiam doar un plus de atentie... trucuri publicitare...

Se pare ca de acum o sa te bucuri de foarteee multa atentie...:D
dar nu cred ca nu erai monitorizat....dar acum o sa le fii mult mai drag:D cu o clauza speciala...ca de...esti formator de opinie...
sper sa auzim numai de bine...

PS
sper ca nu din cauza acestei atentii sau monitorizari, cum vrei sa-i zici, nu a raspuns nimeni...inca sunt increzator ca nu exista replica datorita renumelui tau:)
demostene
IQader

Postby demostene » Fri Nov 23, 2007 1:00 pm

aaaaa....si multumesc pentru pont....asa de tanar nu prea mai sunt...dar cu cuvintele cheie spuse de tine cred ca o sa cresc fff mult rata afisarilor CV-ului meu:)
demostene
IQader

Postby roxana_cusa » Fri Nov 23, 2007 2:58 pm

[quote="bogdannaumovici"]Tips & tricks despre cum se foloseste internetul cand vrei sa stii mai multe despre tinere succese fulminate romanesti:

Eu nu mai sunt asa tanara, probabil pentru mine este prea tarziu sa mai plec. Geniala modalitatea de a atrage atentia. Totusi, pseudo Bogdane, poate realizarile tanarului Miculescu nu sunt asa marete, dar au fost si alti tineri la adBreak care s-au remarcat prin inteligenta, care au avut INTR-ADEVAR ceva de spus. Asa ca intrebare pentru tine? Nu esti nitelus negativist? NU vezi doar jumatatea goala a paharului? Caz in care, s-ar putea sa ai o surpriza....si de-ai emigra in State si ai fi presedinte, lumea tot nasoala ti s-ar parea.Asta ar fi perceptia ta, asta e filtru prin care vezi lumea.
Oricum mi-a placut ce-ai scris, sa auzim de bine!
Roxana
roxana_cusa
prima luare de cuvant

Postby adrianbotan » Fri Nov 23, 2007 9:17 pm

Mai Naumovici de ce nu iti faci tu temele ca lumea daca tot te-a apucat research-ul pe internet? Puteai afla din ziua.ro ca mami Simona Niculescu nu e asa de importanta ca tati, care e fiul lui Angelo Niculescu, fost ministru in regimul Ceausescu.

Cum s-ar zice avem presedinte de International Advertising Asociation filiala tineret un nepot de ministru PCRist.

Ia gandeste tu pozitiv cum te indeamna duduia si du-te de scrie niste lozinci pe care sa le recite tinerii nostri juniori la primul congres IAA, daca vrei sa-ti fie bine in urmatorul cincinal

pseudobotzi
lol
: ))
adrianbotan
prima luare de cuvant

Postby mihaianton » Tue Dec 11, 2007 11:16 am

Salut,
Sunt de acord cu "plecatul". Asa trebuie facut. Insa trebuie sa ai oo sa pleci. Eu am fost emigrant 5 ani, fara pauza si e greu al naibii. Si am facut tot publicitate.
In tara asta de c**** cu oameni multi de c**** nu prea ai sanse. Nici macar inspiratie nu ai cum sa ai prea mult timp.
Oricum daca vrei sa faci ceva ceva trebuie sa faci. Unii reusesc. Si Apropo de partea plina si goala a paharului. PAHARUL E GOL! Nu ai ce altceva sa vezi. Iti poti imagina insa, dar asta e cu totul altceva.
Uite eu simt acum ca as vrea sa-i fac rau fizic lui Videanu. Si nu numai lui. Sa-i las niste vanatai, nu stiu, sa-l doara. Gandeste-te ca unii asa sinmt despre colegii lor care au 25 de ani - 34 de ani si doua luni si gandesc ca niste catastrofe.
Poti sa pleci si daca ramai!!! iti trebuie de doua ori cate doua perechi de oo mari. Si grele.

ps: mi-am adus aminte si eu cati baietzei si fetitze copii de comunisti sunt printre noi. Si "paradoxal" reusesc fara probleme. Poate talentul asta se transmite genetic. Si agentii care sunt copii de comunisti. Frumosi si harnici este ei.
mihaianton
IQader Senior

Postby chubacca » Tue Dec 11, 2007 9:36 pm

MAI DRAGILOR

Hai sa nu mai clasificam copiii dupa originea familiei (sanatoasa sau ne-).

Asta e o practica stalinista.

Pustiul in cauza e complet de admirat: la 19 ani munceste cu ambitie sa-si faca un nume propriu. Eu la 19 ani ma ocupam mai mult cu chefurile/cantarile/bericile, si secundar cu facultatea. Nici prin cap nu-mi trecea sa-mi iau un job full time.
chubacca
IQader Senior

Postby smokealot » Fri Dec 28, 2007 2:29 am

eu la 19 ani lucram agent imobiliar pe 50 de dolari si ciocaneam la usile agentiilor de publicitate pentru un job full-time de mi se zdrelise pielea de pe degete. fiecare dupa cum i-a fost "norocul" (vreau sa spun "norocul" intre ghilimele)
smokealot
IQader

Postby chubacca » Sun Dec 30, 2007 3:34 pm

smokealot wrote:eu la 19 ani lucram agent imobiliar pe 50 de dolari si ciocaneam la usile agentiilor de publicitate pentru un job full-time de mi se zdrelise pielea de pe degete. fiecare dupa cum i-a fost "norocul" (vreau sa spun "norocul" intre ghilimele)

bravo, chiar acum o sa-ti fac o statuie!
chubacca
IQader Senior

Postby SEMANTIKU » Tue Jan 15, 2008 12:05 pm

Domle ! ce importante sunt valorile familiale dar mai ales legaturile?!?!!?!
SEMANTIC
SEMANTIKU
IQader Senior

Next

Return to AdBreak