Tips & tricks despre cum se foloseste internetul cand vrei sa stii mai multe despre tinere succese fulminate romanesti:
Cand avem de-a face cu o lista de tineri de succes putem proceda in felul urmator: intram pe google si introducem pe rand numele de familie ale fiecarora + psd sau senator sau parlamentar sau corupt sau omul de afaceri sau SIE sau DIE
etc
In cazul listei celor de la ultimul AdBreak am fost norocos cu Miculescu. Ce gasim la o cautare pe google dupa miculescu+psd? Gasim o doamna Simona Miculescu, ambasador in Irac. Ce gasim la o cautare dupa Simona Miculescu? Gasim ca a fost consilier prezidential al lui Ion Iliescu, mai gasim un CV in care lipseste perioada 1982-1992 si multe altele. aa.. dar poate ca nu e nici o legatura intre cei doi. Atunci sa dam o cautare dupa simona miculescu + mihnea gasim un articol in revista Q Magazine in care doamna este foarte mandra de fiul ei Mihnea : )
Dar fireste ca nu exista nici o legatura intre toate astea si succesul micutului presedinte young IAA la 19 ani, care ne indeamna sa studiem internetul cu cei 161 de miliarde de gigabiti ca sa ii egalam succesul.
Dragi tineri
eu va dau un singur sfat: daca simtiti ca e ceva de capul vostru faceti TOT CE PUTETI sa plecati din tara. Am fost condamnati in momentul in care bunicii lor I-au trimis pe bunicii nostri la Canal.
PS: Fireste ca nu sunt Bogdan Naumovici, vroiam doar un plus de atentie... trucuri publicitare...