by mihaianton » Wed Feb 20, 2008 6:33 pm
Pana raspunde omul trece un timp.
Dar uite asa:
Daca moare cineva uiti imediat.
Daca esti fericit iti trece.
Daca te duci sa te rogi, cand iesi din curtea bisericii esti acelasi mizerabil.
Daca nu faci nimic esti cel mai bun.
Daca ai personalitate deranjezi.
Etc.
Ideea este ca nu cred (s-ar putea sa ma insel) ca stim de ce exista forumul asta. Sau forumurile in general.
Singurate?! Corect.
Frustrari mascate de porecle? Iarasi corect.
Oricum, pe langa partea asta minunata vroiam sa imi mai spun ceva si cu bucurie sa dau click si sa-mi recitesc aceste randuri asa de frumos scrise.
Clientu'
A nu se confunda cu departamentul de marketing. Mare atentie. In multe cazuri pe scaunul de marketing sunt oameni care habar n-au despre ce vorbesc. Si daca, doamne fereste, citeste vreunul dintre acesti minunati, as vrea sa intelegeti ceva. Cand "batranul" marketingului spunea ca " marketingul e prea important sa-l lasi pe mana departamentului de marketing" avea dreptate. Singurul care stie marketing, sau mai bine spus intuieste beneficiul demersului nostru, este clientul. Ala, care si-a riscat tot sa iasa ceva. Pentru ca salariatii despre care scriam mai sus isi bifeaza ore de serviciu si isi afirma fraza " afara din cutie" din pozitia omului care nici nu stie nici macar cum arata o cutie. Si maximum de creativitate este: sa facem si noi ca ceilalti. Maximum de risc pe care si-l asuma este sa se aseze cu picioarele sub ei cand sunt intr-o sedinta. Si care stiu ca daca sunt acolo pusi tot ce trebuie sa faca este sa anuleze ideile agentiei si sa si le impuna pe ale lor prin prisma argumentului suprem " eu asa vreau" sau " mi-e imi place asta, asa as vrea sa facem". Un "facem" total gresit directionat.
Tragem linie, facem totalul.
De asta sunt concepte proaste. Pardon. Si de asta sunt concepte proaste. Nu-i nimeni de vina ca suntem multi prosti intre alti prosti sau guru intre guru. Acelasi lucru.
Sunt si oameni care stiu marketing. Si care il fac cu placere si creativitate. Mare placere.
revenind.
Forumul e ca o piata. Unii vorbesc intre ei, altii se uita de pe margine. Mai sunt unii care vorbesc singuri. Trece cate un caine vagabond. Face pipi, miroase ceva si pleaca. Porumbeii!!! Sunt peste tot. Si muzicienii. Slava.