Parteneri

Reload Film
Monopoly Media ( ZOOM )
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

peste drum de mine

Postby mihaianton » Wed Jan 16, 2008 4:18 pm

O legenda greceasca: Ca sa nu mai definesc termenii de publicitate si ca sa nu mai critic diversele departamente care-si fac cum pot meseriile, spoturile sau printurile, scriu despre ce vreau eu. Ca nu doar ideile asa vin. Cand te faci de c***t sau nu. Ci mai vin si starile de greata care trec odata cu ce aduc. Adica o mare bucurie preasarata. Insa sanatoasa stare de spirit si a trecut si un caine simpatic pe strada care m-a facut sa zambesc. Eu nu mai inteleg nimic. De ce? Doar ca era frumos? Vagabond totusi!

De ce, in ciuda realitatii inconjuratoare, nu se schimba nimic?
Nu-i nimic, se poate trai si asa. Si lumea e multumita lor. Adica care profesori de publicitate? Cine? La noi? Unde sunt? Scantei. Atat. Si fetze serioase de munca lor.
Lasa ca stii la ce ma refer. Dar nu vrei sa recunosti.

Sablon al parerilor si ecou fara personalitate al persoanelor pe care le admira insa fara a digera nici o boaba din intelegere. Si se mira de ce se vand asa de bine laxativele. Am stins lumina si nici o diferenta. Oamenii "vedeau" la fel de bine. Niciodata nu si-au dat seama ca ochii lor sunt inchisi si urechile trase peste.
mihaianton
IQader Senior

Re: peste drum de mine

Postby mihaianton » Tue Feb 12, 2008 2:14 pm

Polemica e plictiseala. Vorba in doi e umplere de timp atunci cand e gol. De spus oricum nu se spune nimic. Fiind o natie lasa si lipsita cu desavarsire de curaj ne-am asumat pe langa rolul de guru multilaterali si pe cel de introvertiti fara spirit. Adica taci ca asa nu cazi de prost.
De ce imi spun asta?
Uite in publicitate spre exemplu.
Sunt salarii mici.
Sunt multi lautari.
Exista o acuta lipsa de cultura si educatie.
Foarte multi oameni fara experienta de viata emit concepte triste si ireale din fatza unui pc, care are windows instalat, in timp ce navigheaza strasnic pe net in cautarea...
E o breasla definita de haine.
Dar
Afara e frumos
Soare
Insa
Orasul e jegos
Tara e mizerabila
Oamenii sunt rai, agresivi fara rost
In tara e din ce in ce mai rau
Suntem in continuare condusi de burtosi ingalati si infatuati
Asadar
Ne meritam soarta
Nu ne putem rupe de blocuri care put si ghene care dau pe dinafara
Batrani care sunt mai rai decat niste huligani
Aducem cu noi la munca toate neimplinirile astea
Prin ceea ce facem continuam traditia porcelii
Serviciile sunt la pamant iar noi oferim un serviciu ca atare.
Jignim prin concepte puerile un consumator pe care nu il intelegem.
Au trecut aproape 100 de ani din 1927 si noi inca n-am ajuns acolo.
Publicitatea noastra e statica si inghesuita.
Virgula
Respect din toata inima cativa oameni de la noi care au iesit din asta cu bucurie.

Si chiar asa, imi place foarte mult fabrica fericirii a lui Coca Cola. De doi ani imi place. Da.
mihaianton
IQader Senior

Postby SEMANTIKU » Mon Feb 18, 2008 6:09 pm

Exact, acelasi sentiment de singuratate ca in Hector Maiou - "Singurel pe lume" vol 2 din ciclul "manele de beton".
SEMANTIC
SEMANTIKU
IQader Senior

Postby mihaianton » Tue Feb 19, 2008 6:14 pm

SEMANTIKU wrote:Exact, acelasi sentiment de singuratate ca in Hector Maiou - "Singurel pe lume" vol 2 din ciclul "manele de beton".

salut.
stii de ce scriu eu pe forum?
mihaianton
IQader Senior

pt semantiku

Postby doidouzeci » Tue Feb 19, 2008 6:34 pm

masura lucrurilor prost facute umflata cu aroganta
cat dam si cum dam fiecare dintre noi cred ca ar trebui sa ne fie intrebarile cu care sa ne trezim in fiecare dimineata si la care sa ne raspundem....asta daca vrem sa schimbam ceva. altfel...vorbe in vant...ne dam cu parerea, incercam sa parem mari. suntem niste bule de sapun, in fond, ne umflam cu propriile iluzii....hai sa ne asezam la televizor langa un om normal. oare avem curajul sa-i ascultam pe bune comentariile? alea de om firesc....nu ale noastre de profesionisti maximi. ca profesionisti e clar ca nu suntem. ar trebui sa ne fie rusine. in primul rand ca acceptam ca piata de publicitate sa arate in halul asta, in al doilea rand ca s-a umplut de toti vai steaua lor cu aere care put a transpiratie statuta in infiniti.
doidouzeci
IQader

Re: pt semantiku

Postby mihaianton » Wed Feb 20, 2008 6:33 pm

Pana raspunde omul trece un timp.
Dar uite asa:
Daca moare cineva uiti imediat.
Daca esti fericit iti trece.
Daca te duci sa te rogi, cand iesi din curtea bisericii esti acelasi mizerabil.
Daca nu faci nimic esti cel mai bun.
Daca ai personalitate deranjezi.
Etc.

Ideea este ca nu cred (s-ar putea sa ma insel) ca stim de ce exista forumul asta. Sau forumurile in general.
Singurate?! Corect.
Frustrari mascate de porecle? Iarasi corect.
Oricum, pe langa partea asta minunata vroiam sa imi mai spun ceva si cu bucurie sa dau click si sa-mi recitesc aceste randuri asa de frumos scrise.

Clientu'
A nu se confunda cu departamentul de marketing. Mare atentie. In multe cazuri pe scaunul de marketing sunt oameni care habar n-au despre ce vorbesc. Si daca, doamne fereste, citeste vreunul dintre acesti minunati, as vrea sa intelegeti ceva. Cand "batranul" marketingului spunea ca " marketingul e prea important sa-l lasi pe mana departamentului de marketing" avea dreptate. Singurul care stie marketing, sau mai bine spus intuieste beneficiul demersului nostru, este clientul. Ala, care si-a riscat tot sa iasa ceva. Pentru ca salariatii despre care scriam mai sus isi bifeaza ore de serviciu si isi afirma fraza " afara din cutie" din pozitia omului care nici nu stie nici macar cum arata o cutie. Si maximum de creativitate este: sa facem si noi ca ceilalti. Maximum de risc pe care si-l asuma este sa se aseze cu picioarele sub ei cand sunt intr-o sedinta. Si care stiu ca daca sunt acolo pusi tot ce trebuie sa faca este sa anuleze ideile agentiei si sa si le impuna pe ale lor prin prisma argumentului suprem " eu asa vreau" sau " mi-e imi place asta, asa as vrea sa facem". Un "facem" total gresit directionat.
Tragem linie, facem totalul.
De asta sunt concepte proaste. Pardon. Si de asta sunt concepte proaste. Nu-i nimeni de vina ca suntem multi prosti intre alti prosti sau guru intre guru. Acelasi lucru.
Sunt si oameni care stiu marketing. Si care il fac cu placere si creativitate. Mare placere.

revenind.
Forumul e ca o piata. Unii vorbesc intre ei, altii se uita de pe margine. Mai sunt unii care vorbesc singuri. Trece cate un caine vagabond. Face pipi, miroase ceva si pleaca. Porumbeii!!! Sunt peste tot. Si muzicienii. Slava.
mihaianton
IQader Senior

Postby SEMANTIKU » Mon Feb 25, 2008 6:49 pm

Draga Mihaianton,
exact, tocmai ce am scris ceva si pe bizcity forum pe aceeasi tema.
SEMANTIC
SEMANTIKU
IQader Senior

Postby mihaianton » Tue Feb 26, 2008 12:38 pm

SEMANTIKU wrote:Draga Mihaianton,
exact, tocmai ce am scris ceva si pe bizcity forum pe aceeasi tema.

Nu gasesc forumul :) Pe bune. N-am mai intrat de ani de zile pe bizcity. Da-mi si mie linkul te rog,
multumesc
Last edited by mihaianton on Thu Feb 28, 2008 12:56 pm, edited 1 time in total.
mihaianton
IQader Senior

Postby SEMANTIKU » Wed Feb 27, 2008 7:14 pm

Tiii, cum trece vremea, ma senilizez, aveam impresia ca am scris ceva pacolo acu for cateva zile, cand colo, ce sa vezi?! nimic... :( asa e cu forumurile astea...
SEMANTIC
SEMANTIKU
IQader Senior

Postby mihaianton » Thu Feb 28, 2008 12:56 pm

SEMANTIKU wrote:Tiii, cum trece vremea, ma senilizez, aveam impresia ca am scris ceva pacolo acu for cateva zile, cand colo, ce sa vezi?! nimic... :( asa e cu forumurile astea...

Aha, am inteles. Mai bine spuneam ca am citit si ca e foarte interesant. :)
Viata e frumoasa!
mihaianton
IQader Senior

Next

Return to AdBreak