Parteneri

Reload Film
Monopoly Media ( ZOOM )
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Reclama de fesival versus celelalte.

Postby REMUS.AKE » Mon Apr 06, 2009 12:17 pm

Sunt curios doar daca acest fenomen are loc si in alte tari. E ciudat ca o agentie nationala sa se "bata" pentru un premiu la un festival care nu ii foloseste la nimic. Gunn Report parca nu calculeaza puncte pentru agentii nationale.
Grafitti sau Leo sau.. stiu eu.. Mcann au toate motivele sa faca punctaj pentru agentia-mama care la randul sau sa dea cu tefla-n nas clientilor gen Nike, Pepsi sau Samsung. Dar o nationala? Pe cine sa impresioneze?

Revin

P.S. In caz ca am fost ambiguu... incerc sa repar treaba asta la mine...
REMUS.AKE
IQader Senior

Return to Articole publicate pe IQads

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Catalog IQads

IQads pe secțiuni

Articole
Stiri din Romania | Stiri Internationale | SpotLight | Analize | Insider | Interviuri | Buzz | Brands&Movies | Endorser | Event | Ad&TheCity | Innovative
CREATII
Clipuri TV | Clipuri romanesti | Clipuri internationale | Printuri | Printuri romanesti | Printuri internationale | Packaging | OOH | Spoturi Radio | Product Placement | Ambient | Creatii DM | Creatii Branding | Cinema | Evenimente | Online | Neconventional | Alte Creatii | POSM
PODCAST
IQadsTv | PopTalk | MakingOf | Spoof | CaseStudies | IQadsFm
Expo
BrandExpo | AdCollections
Digital.IQads
Stiri din .ro | Stiri din .com | Reviews | Digital Buzz | Face2face | Insider | Studii de caz | La birou | HowTo | Evenimente
Comunitate
Blog | Forum
SERVICII
AdJob | Catalog IQads | Istoria marcilor | Advertorial | Calendar
EVENIMENTE
AdBreak | ADfel | BFF | CAF | IQads Kadett
Index-uri
Branduri: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Companii: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Oameni: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Relevant: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Za> | Dictionar: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Membri: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z