citim mult si pricepem greu, nu?
ionica12 wrote:iutilizator: tie iti scrie.
probabil ca dupa un gazilion de posturi aici, cand o sa cresc mare iqads senior o sa pot sa ma bag si io in postul oamenilor si sa vorbesc absolut pe linga toata ziulica.
La obiect: marea creatie criticata e aiurea ca o face un program automat de prin 2000.
Ideea e de kkt ca de aia l'am si pus pe ilici acolo, puteam sa'l pun pe bush sau pe hitler ca o poza cu dacu nu am gasit.
daca aveti comentarii despre asta egzact si nu despre ce frustrari oi avea io va rog deranjati'ma.
DACU: daca tu zici ca nu iti place inghetata si io iti zic ca esti bombalau se cheama ca nu stiu sa port un dialog.
Acum ca lucrurile sunt clare, on topic, va rog.
Care parte nu ti-a fost clara, amice? Chemarea la discutie sau interventia gazilion-based?
- Code: Select all
maimutelor..ce draq fumati voi acolo?? ce e vorba asta: amice??... cand am zis io ca nu mie clar ceva??? ai citit partea cu inghetata?? ai priceput aluzia? e careva in stare sa vorbeasca civilizat despre lucrare in sine? ce drum iti trece prin capusor??? seniorat...??
eram senior cand nici nu stiati de unde se deschidea mac''ul, trompetelor. Oricine e liber sa comenteze la ce zic io : despre ce zic io . Te iei de mine ca persoana dovedesti cretinism si inconstienta. Ia de aici ego.
ionica12 wrote:Care parte nu ti-a fost clara, amice? Chemarea la discutie sau interventia gazilion-based?
- Code: Select all
maimutelor..ce draq fumati voi acolo?? ce e vorba asta: amice??... cand am zis io ca nu mie clar ceva??? ai citit partea cu inghetata?? ai priceput aluzia? e careva in stare sa vorbeasca civilizat despre lucrare in sine? ce drum iti trece prin capusor??? seniorat...??
eram senior cand nici nu stiati de unde se deschidea mac''ul, trompetelor. Oricine e liber sa comenteze la ce zic io : despre ce zic io . Te iei de mine ca persoana dovedesti cretinism si inconstienta. Ia de aici ego.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests