Parteneri

money
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Postby dacu » Fri May 08, 2009 9:51 am

:lol:
citim mult si pricepem greu, nu?
. . .
dacu
IQader Senior

Postby iutilizator » Fri May 08, 2009 9:57 am

dacu wrote::lol:
citim mult si pricepem greu, nu?

mie-mi scrii?
In my humble opinion
iutilizator
IQader Senior

intunecimea sa

Postby ionica12 » Fri May 15, 2009 11:43 am

iutilizator: tie iti scrie.
probabil ca dupa un gazilion de posturi aici, cand o sa cresc mare iqads senior o sa pot sa ma bag si io in postul oamenilor si sa vorbesc absolut pe linga toata ziulica.
La obiect: marea creatie criticata e aiurea ca o face un program automat de prin 2000.
Ideea e de kkt ca de aia l'am si pus pe ilici acolo, puteam sa'l pun pe bush sau pe hitler ca o poza cu dacu nu am gasit.
daca aveti comentarii despre asta egzact si nu despre ce frustrari oi avea io va rog deranjati'ma.
DACU: daca tu zici ca nu iti place inghetata si io iti zic ca esti bombalau se cheama ca nu stiu sa port un dialog.
Acum ca lucrurile sunt clare, on topic, va rog.
ionica12
IQader

Re: intunecimea sa

Postby iutilizator » Fri May 15, 2009 1:18 pm

ionica12 wrote:iutilizator: tie iti scrie.
probabil ca dupa un gazilion de posturi aici, cand o sa cresc mare iqads senior o sa pot sa ma bag si io in postul oamenilor si sa vorbesc absolut pe linga toata ziulica.
La obiect: marea creatie criticata e aiurea ca o face un program automat de prin 2000.
Ideea e de kkt ca de aia l'am si pus pe ilici acolo, puteam sa'l pun pe bush sau pe hitler ca o poza cu dacu nu am gasit.
daca aveti comentarii despre asta egzact si nu despre ce frustrari oi avea io va rog deranjati'ma.
DACU: daca tu zici ca nu iti place inghetata si io iti zic ca esti bombalau se cheama ca nu stiu sa port un dialog.
Acum ca lucrurile sunt clare, on topic, va rog.

Care parte nu ti-a fost clara, amice? Chemarea la discutie sau interventia gazilion-based?
Sau ai nevoie de cineva/ceva sa-ti umfle ego-ul? Vii si arunci cu kkt in creatia alora (perfect ne-originala) si in drumul spre seniorat gasesti de cuviinta sa dai din manute sa raspandesti duhoarea.
Fa-ti blog moderat daca vrei sa nu se mai bage nimeni peste comentariile tale.
Altceva?
In my humble opinion
iutilizator
IQader Senior

M'am lamurit!

Postby ionica12 » Fri May 15, 2009 1:37 pm

Care parte nu ti-a fost clara, amice? Chemarea la discutie sau interventia gazilion-based?
Code: Select all
maimutelor..ce draq fumati voi acolo?? ce e vorba asta: amice??... cand am zis io ca nu mie clar ceva??? ai citit partea cu inghetata?? ai priceput aluzia? e careva in stare sa vorbeasca civilizat despre lucrare in sine? ce drum iti trece prin capusor??? seniorat...??
eram senior cand nici nu stiati de unde se deschidea mac''ul, trompetelor. Oricine e liber sa comenteze la ce zic io : despre ce zic io . Te iei de mine ca persoana dovedesti cretinism si inconstienta. Ia de aici ego.
ionica12
IQader

Re: M'am lamurit!

Postby iutilizator » Fri May 15, 2009 2:05 pm

ionica12 wrote:
Code: Select all
maimutelor..ce draq fumati voi acolo?? ce e vorba asta: amice??... cand am zis io ca nu mie clar ceva??? ai citit partea cu inghetata?? ai priceput aluzia? e careva in stare sa vorbeasca civilizat despre lucrare in sine? ce drum iti trece prin capusor??? seniorat...??
eram senior cand nici nu stiati de unde se deschidea mac''ul, trompetelor. Oricine e liber sa comenteze la ce zic io : despre ce zic io . Te iei de mine ca persoana dovedesti cretinism si inconstienta. Ia de aici ego.

Amice, deschide un notepad si scrie de 50 de ori: "Cand ies in lume invat sa vorbesc altfel decat m-a invatat mamica"
Apoi mars inapoi la colt pana inveti sa te comporti la oras!
In my humble opinion
iutilizator
IQader Senior

Cretin magnet

Postby ionica12 » Fri May 15, 2009 3:25 pm

E clar: acest post este pentru timpiti precum hirtia adeziva pentru muste.
In mod sigur v-ati recunoscut in pozele din ilici....sa speram ca nu sunteti chiar cei care au facut mareata lucrare. Sa speram ca nu sunteti chiar ilici dupa cata profunzime au replicile.

P.S.: Amice, ai un tic verbal, amice, intelegi, amice?
ionica12
IQader

doi baieti cu mot in frunte

Postby shortafella » Wed Jul 22, 2009 10:58 am

doi baieti cu mot in frunte se certau bine de tot.

dacu, ce mama dreq ba baiatule, ai 700 si ceva de posturi pe forumul asta si te certi cu boboceii pe limba lor?

nu ma intelege gresit-nu vreau sa dau in tine ca nu ne cunoastem si nu avem nimic de impartit- dar se presupune ca esti mai "batran"...cel putin pe forum:)
Hopa, scuze!
shortafella
IQader Senior

Noua Generatie

Postby shiznit » Wed Jul 22, 2009 11:02 am

Sa stii ionica12 ca baiatu' s-a orientat bine. Cand o sa ajunga el sa faca publicitate, o sa aiba actiuni de Photoshop cu toate astea. Ceva de genul: Ctrl+Magic/Choose Industry/Make KV/Sloganizer/KVisualiser/Finish/SaveForPrint/PayPal_10000E/Cannes Gold Lion. Ma gandesc sa ma fac bucatar.
shiznit
IQader

Re: Noua Generatie

Postby ionica12 » Wed Jul 22, 2009 3:02 pm

pe care DVD sunt actiunile astea? CS4? cred ca m-au tepuit astia.
of. nu e bine bucatar. tipa lumea la tine daca o idioata de musca se hotaraste sa aterizeze unde o taie capu'....ma fac scafandru...
shortafella, sunt batrin, na.
pe de alta parte tin sa multumesc din inima lui zhiznit care e primu' ontopic, sa-i dea Dumnezeu sanatate. Nu am mai avut timp sa ma uit prin jur in ultimul timp dar parca e mai ok, poate s-au concediat intre timp..hehehe more work for me!
ionica12
IQader

PreviousNext

Return to Printuri