Parteneri

Reload Film
Monopoly Media ( ZOOM )
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Postby dacu » Wed Jul 22, 2009 9:28 pm

:lol:
acri, strugurii, acri rau...
si voi, la fel ca vulpea
:idea:
. . .
dacu
IQader Senior

hmm...

Postby shiznit » Thu Jul 23, 2009 10:47 am

dacu wrote::lol:
acri, strugurii, acri rau...
si voi, la fel ca vulpea
:idea:

Sa inteleg ca n-ai inteles nimic, nu? Sa fii sanatos. Bafta... o sa-ti trebuiasca.
shiznit
IQader

Postby dacu » Thu Jul 23, 2009 5:04 pm

daca publicitatea ar fi usoara pentru toti, poate nu ar mai fi atitea invidii...
toata lumea foloseste aceleasi programe si aceleasi filtre
dar nu toti sunt capabili sa vinda executiile la client
iar frustrarile voastre exprimate pe forum, nu fac decit sa va caracterizeze ca specie
exact ca in primul post
:!:
. . .
dacu
IQader Senior

Postby shiznit » Thu Jul 23, 2009 6:14 pm

dacu wrote:daca publicitatea ar fi usoara pentru toti, poate nu ar mai fi atitea invidii...
toata lumea foloseste aceleasi programe si aceleasi filtre
dar nu toti sunt capabili sa vinda executiile la client
iar frustrarile voastre exprimate pe forum, nu fac decit sa va caracterizeze ca specie
exact ca in primul post
:!:

Mai baiatule, cum plm vinzi tu ceva, cuiva pe lumea asta cand n-ai auzit inca de "î din a"? In fine, hai sa-ti fac o demonstratie de magie: de dimineata, ai ajuns si tu, biet publicitar de scara, in hruba in care lucrezi si, rasufland usurat ca nu ti-au taiat inca netu, ai deschis singurul site cu referiri la publicitate pe care il stii. Vazand ca macar aici te baga cineva in seama (ca sa faca mishto de tine, dar nu conteaza), te-ai gandit toata ziua la ceva inteligent de scris pentru diseara, cand o sa ti se permita sa inchizi Paintul. Intr-un final, ora razbunarii, pe care o asteptai cu infrigurare, a venit. Numai ca tu nu te gandisei inca la nimic. Ai zis "Ce plm, fac flyere, ce draq. Sunt atat de creativ incat pot scrie un post PE LOC". Te apuci. Crezi ca ai terminat. Dai send. Ah, shit! Pacat ca n-ai edit la posturi, ca l-ai mai schimba un pic, acum ca sefu' a plecat. "Asta e. Suna bine" - iti spui.
Suna prost, iti spun eu. Rabdare, o sa-ti spuna si altii. Acum te uiti ca vita in monitor si te intrebi cum dracu a putut unu' care n-are nicio treaba cu tine sa scrie 15 randuri despre tine. Nu le numara blegule, am aproximat. Gandeste-te la o replica. Deadline maine. O sa ai noapte grea. Ce-am scris eu aici o sa te racaie pe creier, o sa te simti prost, mic, degeaba. Si stii ce inseamna toate astea? Stii ce-o sa insemne o eventuala replica din partea ta? Ca m-am distrat bine cu tine. Hai noroc!
shiznit
IQader

Postby dacu » Thu Jul 23, 2009 10:27 pm

sigur ca da, 'prietenul' tau a scris in primul lui post cuvintul bou, de doua ori
tu, acuma, tot zici plm etc...
exact ce ziceam, cuvintele va caracterizeaza perfect
sau, ca sa parafrazam o reclama (e din publicitate, nu ma astept sa intelegeti fenomenul): suntem ceea ce vorbim
mai ales in spatiul virtual
QED!
8)

PS (adica mi-a mai venit o idee, pe care o scriu acuma)

daca voi doi, vajnici purtatori de vorbe goale, ati descoperit locul asta abia acum... ce sa zic - ar fi bine sa aveti conturi pe facebook, poate va chema cineva la un pici ( sau peach? poate pitch? cred ca o sa alegeti voi versiunea corecta)
:twisted:
. . .
dacu
IQader Senior

tabla adunarii

Postby ionica12 » Tue Jul 28, 2009 3:38 pm

[quote="dacu"]sigur ca da, 'prietenul' tau a scris in primul lui post cuvintul bou, de doua ori [quote]
"marii creativi români au descoperit programele de trei lei grafica şi tot aşa idei au:
"în spatele unui mare bou întotdeauna vor fi mai mulţi"
asta că am văzut ce mândri erau aia de la propaganda de găselniţă ..şi mi'a sărit ţandăra..." asta e primu meu post..sa numaram copii, toti boii din propozitie...
uh, shiznit vrei sa fii 'prietenu' meu?
ionica12
IQader

Re: tabla adunarii

Postby dacu » Tue Jul 28, 2009 11:49 pm

nu, merci...
ramii tu, cu prietenii din spatele tău
. . .
dacu
IQader Senior

la multi ani!

Postby ionica12 » Wed Jan 05, 2011 4:54 pm

ma cuprinsese asa o duiosie.....ca tocmai descoperisera si cei de la apple genu asta de grafica...http://zoom.it/r3ho e planeta asta in vrie rau...
ionica12
IQader

Postby leinad85 » Thu Mar 03, 2011 7:07 pm

A mai fost facuta o astfel de poza de cei de la eva.ro din cate stiu eu. Utilizatorii uloadau pozele lor prefertate si din toate au facut 1 foarte mare, stiu ca am deschis-o in foarte mult timp gen 10 min. Era cea mai mare poze pe care am vazut-o vreodata. Ideea e super misto.
Last edited by leinad85 on Tue Mar 08, 2011 6:10 pm, edited 1 time in total.
Stirile zilei http://www.toot.ro
Hoteluri si pensiuni http://www.hotelsinfo.ro
leinad85
IQader

deep zoom

Postby ionica12 » Thu Mar 03, 2011 8:45 pm

leinad85 wrote:....Era cea mai mare poze pe care am vazut-o vreodata. Ideea e super misto.

există o tehnică faină numită deep zoom care încarcă poze de 17GB rapid.....uită-te aici:
http://memorabilia.hardrock.com/ și aici: http://www.myswitzerland.com/en/home/mu ... rmatt.html
da, ideea e mistocuta sa faci un montaj cu pozele lor...or să se caute ăia într'una să simtă și ei ca fac parte din ceva mare, hehehei...
ionica12
IQader

PreviousNext

Return to Printuri