dacu wrote:daca publicitatea ar fi usoara pentru toti, poate nu ar mai fi atitea invidii...
toata lumea foloseste aceleasi programe si aceleasi filtre
dar nu toti sunt capabili sa vinda executiile la client
iar frustrarile voastre exprimate pe forum, nu fac decit sa va caracterizeze ca specie
exact ca in primul post

Mai baiatule, cum plm vinzi tu ceva, cuiva pe lumea asta cand n-ai auzit inca de "î din a"? In fine, hai sa-ti fac o demonstratie de magie: de dimineata, ai ajuns si tu, biet publicitar de scara, in hruba in care lucrezi si, rasufland usurat ca nu ti-au taiat inca netu, ai deschis singurul site cu referiri la publicitate pe care il stii. Vazand ca macar aici te baga cineva in seama (ca sa faca mishto de tine, dar nu conteaza), te-ai gandit toata ziua la ceva inteligent de scris pentru diseara, cand o sa ti se permita sa inchizi Paintul. Intr-un final, ora razbunarii, pe care o asteptai cu infrigurare, a venit. Numai ca tu nu te gandisei inca la nimic. Ai zis "Ce plm, fac flyere, ce draq. Sunt atat de creativ incat pot scrie un post PE LOC". Te apuci. Crezi ca ai terminat. Dai send. Ah, shit! Pacat ca n-ai edit la posturi, ca l-ai mai schimba un pic, acum ca sefu' a plecat. "Asta e. Suna bine" - iti spui.
Suna prost, iti spun eu. Rabdare, o sa-ti spuna si altii. Acum te uiti ca vita in monitor si te intrebi cum dracu a putut unu' care n-are nicio treaba cu tine sa scrie 15 randuri despre tine. Nu le numara blegule, am aproximat. Gandeste-te la o replica. Deadline maine. O sa ai noapte grea. Ce-am scris eu aici o sa te racaie pe creier, o sa te simti prost, mic, degeaba. Si stii ce inseamna toate astea? Stii ce-o sa insemne o eventuala replica din partea ta? Ca m-am distrat bine cu tine. Hai noroc!