Parteneri

Reload Film
Monopoly Media ( ZOOM )
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Din ciclul mare om cu altii'n spate....

Postby ionica12 » Thu Apr 16, 2009 12:28 pm

marii creativi români au descoperit programele de trei lei grafica şi tot aşa idei au:
"în spatele unui mare bou întotdeauna vor fi mai mulţi"
asta că am văzut ce mândri erau aia de la propaganda de găselniţă ..şi mi'a sărit ţandăra...
Image
ionica12
IQader

Re: Din ciclul mare om cu altii'n spate....

Postby dacu » Mon Apr 20, 2009 11:39 am

invidios?
de ce nu ai facut-o tu? :lol:
. . .
dacu
IQader Senior

Re: Din ciclul mare om cu altii'n spate....

Postby ionica12 » Mon Apr 20, 2009 6:20 pm

dacu wrote:invidios?
de ce nu ai facut-o tu? :lol:

În caz ca ştii să citeşti, de unde reiese din ce am zis eu invidia? Idea de trei lei nu stârneşte invidia...lehamite în cel mai bun caz....caută pe net photomosaic şi ai să fii creatorul acestor "minuni" un-doi. Cât de ce nu am facut-o eu?? poate după lobotomie....aşa întrebare logică mă umple de dorinţa acută să părăsesc discuţia, întunecimea ta.
ionica12
IQader

Postby dacu » Mon Apr 20, 2009 9:42 pm

:lol:
mori de ciuda - se vede asta
daca a primit clientul ideea si a iesit spotul, de ce ar fi de vina agentia, ciudosule?
ai lucrat acolo? ai pierdut un pitch?
argumente ai? sau numai gindire de dupa lobotomie?
:wink:
. . .
dacu
IQader Senior

Postby ionica12 » Tue Apr 21, 2009 9:54 am

dacu wrote:...ciudosule?...

draga dacu,
pentru inceput trebuie sa imi cer scuze pentru tonul folosit in primul raspuns, trebuie sa intelegi ca am fost sub influenta ramasitelor pascale. Aici in bucuresti e foarte greu sa gasesti oua fierte de calitate, pasca era sigur suspecta drept care atunci cand am venit acasa si am gasit raspunsul tau am alunecat in dorinta de ati raspunde pe masura bucatelor ingurgitate si nicidecum ca un adevarat crestin. Acum am mintea limpede si realizez cu o deosebita placere ca virsta celor interesati de publicitate e din ce in ce mai frageda, lucru care nu poate decat sa ma bucure si sa ma umple de speranta ca, in sfarsit, calitatea isi va face loc in aceasta industrie. Te felicit pentru interesul aratat pentru acest domeniu si tin neaparat sa iti multumesc pentru nostalgia duioasa pe care mi'ai produs'o folosind cuvinte din jargonul vostru al prescolarilor "..: ciudosule..." imi dau lacrimile...
in speranta ca nu vei interpreta acest lucru ca un semn de slabiciune, te rog sa apelezi in continuare la ajutorul meu, eu la rindul meu find deosebit de incantat sa fiu cat se poate de responsabil in rolul meu de tata_figura(am tradus din engleza termenul). uh, bafta la scoala, nu'i lasa pe cei mai mari sa te necajeasca, ei au sa ajunga portari la cladirea in care tu ai sa fii director.
ionica12
IQader

Postby dacu » Tue Apr 21, 2009 6:55 pm

inca 3 zile si scapi de intoxicatia de la carnea de miel...
in rest, fa-ti treaba bine si poate vei avea un portofoliu bunicel
sa te inscrii pe un forum ca sa ataci din primul post o agentie, nu denotă decit lipsa experientei in viata reala
fapt demonstrat si de lipsa controlului la masa pascala - deh, poate ca pe toti ne doare cind ne facem mari
poate vreodata, sa poti fi capabil sa-i inveti si pe altii din munca ta
:wink:
. . .
dacu
IQader Senior

Postby ionica12 » Tue Apr 21, 2009 7:42 pm

Draga Dacutu,
trebuie sa recunosc ca un portofoliut bunicel e tot ce imi doresc pe lumica asta.
Ca de obicei, legatura dintre noi doi ma surprinde duios. Aceasta profunda intelegere a mea de catre tine denota o maturitate nespecifica virstisoarei pe care o posezi si de care trebuie sa fii mandrutel. Oare cat de bunicel trebuie sa fie portofoliutul ca sa pot sa imi exprim parerile pe forumel? Ce viata mai exista si in afara de cea reala?De ce dureaza trei zile sa scapi de un mielut stricatel, pe care nici nu l'am mincat (oua si pasca draga)Cu ce controlezi o masuta pascala? E greut?Somnic usurel.
ionica12
IQader

Postby dacu » Tue Apr 21, 2009 7:50 pm

ionica12 wrote:Draga Dacutu,
trebuie sa recunosc ca un portofoliut bunicel e tot ce imi doresc pe lumica asta.
Ca de obicei, legatura dintre noi doi ma surprinde duios. Aceasta profunda intelegere a mea de catre tine denota o maturitate nespecifica virstisoarei pe care o posezi si de care trebuie sa fii mandrutel. Oare cat de bunicel trebuie sa fie portofoliutul ca sa pot sa imi exprim parerile pe forumel? Ce viata mai exista si in afara de cea reala?De ce dureaza trei zile sa scapi de un mielut stricatel, pe care nici nu l'am mincat (oua si pasca draga)Cu ce controlezi o masuta pascala? E greut?Somnic usurel.

te si alinti...
o sa te maturizezi greu
si te faci de ris pe forum :)
poate te mai inregistrezi odata, cind mai creesti
ionica 25, poate fi un moment bun atunci
. . .
dacu
IQader Senior

Postby ionica12 » Tue Apr 21, 2009 8:13 pm

Dacu2,
ma simt un pic neglijat nu mi'ai raspuns la nici o intrebare.
ionica 25
ionica12
IQader

hm

Postby iutilizator » Fri May 08, 2009 9:46 am

Deci despre ce era discutia asta? Despre oamenii mari si ale lor idei repetate sau despre cine e adultu' in schema?
@ dacu: nu vad care-i problema daca omul are ceva de zis. sau trebe sa ai ani de experienta in campul muncii (a se citi iqads) ca sa ai voie sa ataci pe cineva? daca omul are un punct de vedere lasa-l sa si-l faca public si sa se descurce la a-l motiva.
In my humble opinion
iutilizator
IQader Senior

Next

Return to Printuri