Parteneri

Reload Film
Monopoly Media ( ZOOM )
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Publicitatea Online

Postby joeblack » Sat Jun 27, 2009 5:31 pm

Deschid acest subiect pentru a-mi da cu parerea dar si pentru a cere parerea altora privind modul in care ar trebui sa arate o reclama online.

Aici, puteti sa laudati sau sa va plangeti de orice reclama din mediul online, inclusiv de modul in care aceasta este afisata. Poate ajunge vestea la cei care se ocupa de ele si poate le modifica sau le imbunatateste.

Se zice ca o reclama online buna este una interactiva. Spatiul propice este de obicei partea de sus sau partea dreapta a site-ului.

Exemplu de reclame bune sunt acelea care trebuie sa impusti telefoanele mobile sau acelea in care mouse-ul tau actioneaza ceva. Aceste reclame garanteaza de obicei o atentie sporita. Alte reclame pot fi sub forma de site-uri, ca de exemplu site-ul salariumaimare.ro, site la care parca ar mai trebui lucrat si care parca a mai avut un predecesor roman de o maniera asemanatoare, sau site-uri de genul asta care sunt pur si simplu geniale si care pot sa promoveze orice.

Dar, in fond, vorbim de bannere, care daca nu sunt amplasate bine te cam enerveaza. Pe mine personal, ma seaca la culme reclamele care iti ocupa tot monitorul si care au un x mic care uneori nu merge. Reclamele alea care te urmaresc la fiecare scroll sunt de asemenea stresante. De multe ori, lumea nu mai intra pe un site doar din cauza reclamei. Exceptia este ca site-ul sa fie foarte bun, dar chiar si asa...uneori te saturi. Acum cateva zile site-ul realitatea.net era plin de reclame si bannere aparand de la baza paginii. Era chiar foarte enervant. Pe langa asta, exista riscul ca pagina sa se incarce foarte greu. Prea mult Flash dauneaza.

Mai nou, Qfort ne zgaltaie paginile, si nu odata, nu de doua ori ci de trei ori. Este dragut la inceput, e chiar foarte dragut, dar dupa inca trei patru zgaltaieturi...iti vine sa injuri pe careva. O singura zgaltaiala era de ajuns iar Restore-ul browserului nu e simpatic deloc. Cei care fac reclamele trebuie sa tina minte ca suntem in secolul vitezei iar pe net circulam cu viteza luminii.

Cam atat pentru moment, mai ziceti si voi ceva!
loc de dat cu parerea
---
www.joienegru.blogspot.com
joeblack
IQader Senior

Atitudinea fata de publicitatea online

Postby paraskieva » Sat Jul 04, 2009 3:36 pm

Buna,
Eu imi fac licenta in treaba asta (atitudinea fata de publicitatea online) si ma gandeam ca poate aveti chef sa completati un chestionar scurt. Daca va place sau va enerveaza, ce tipuri de publicitate online cunoasteti s.a.m.d.
Chestionarul poate fi gasit aici : http://www.SurveyPro.ro/Survey.aspx?id=4d6e3795-8b78-438a-88f2-5544380e0d2e.
Mersi.
P.S. daca e cineva interesat, o sa postez si rezultatele.
paraskieva
prima luare de cuvant

Iqads nu face exceptie

Postby joeblack » Sun Jul 12, 2009 9:10 am

Odata cu Criza, parca ni se incarca mai greu site-urile. Cum asa? Bannere atotprezente si extra agasante, ba chiar imposibil de inchis. Iqads nu face exceptie.

Image

E ca un Labirint imposibil: acolo e butonul de inchidere, cum ajungi la el? Pai...nu ajung, ca nu ma lasa interfata. Dupa un timp lung de asteptare si un scroll down, mi-a aparut si butonul. Desigur eu sunt rabdator, amabil, optimist si Zen, insa un utilizator normal ar fi parasit site-ul imediat si n-ar mai fi intrat niciodata.

Pe langa asta, pe oriunde intri, dai numai de pop-ups, zeci de mii de reclama cu zeci de mii de oferte care parca niciodata nu sunt indeajuns de bune. Site-uri date peste cap, utilizatori nervosi si grabiti...nu e bine. Daca ceva nu se schimba, ne va exploda toata rabdarea asta. Cum imaginile comunica mai bine cu sufletul, va mai arat si un filmulet cu situatia curenta a multor site-uri. Click AICI

p.s. Iar mi-a aparut reclama, am inchis-o si nu mai mi-a permis sa dau click nicaieri. STRESANT RAU ! Nu mai sunt Zen. Am dat refresh si ma mir ca nu mi-am pierdut informatiile.
loc de dat cu parerea
---
joeblack
IQader Senior

Qfort revine

Postby joeblack » Wed Jul 15, 2009 4:05 pm

Qfort a revenit. Iar vad ca au dat drumu pe tzeava la reclama cu ciutanu si mingea care te zgaltaie. Macar acum au rezolvat problema cu restore-ul. E acceptabil sa zicem.

Iqads, vedeti ca nu va merge search-ul. Luati-le exemplu si umblati-va si voi prin coduri.
loc de dat cu parerea
---
joeblack
IQader Senior

Va rugam frumos sa ne lasati sa va citim!

Postby joeblack » Fri Sep 18, 2009 9:37 pm

Image

De la Zoso si Piticu la orice blogger si vizitator, toti sunt stresati de reclama asta exagerata!

Ba flash-uri, ba html-uri, ba pur si simplu chestii enorme cu "x" mic de tot care te freaca la melodie, mai lasati-o dracu de treaba! Ne lasati si pe noi sa va facem trafic? Va rugam frumos! Vrem si noi sa va facem cunoscuti, vrem si noi sa va facem profitabili! Puteti sa nu va mai bateti joc de noi? kthnx
loc de dat cu parerea
---
joeblack
IQader Senior

Postby ovidiulazar » Wed Oct 21, 2009 3:48 pm

INteresante idei, dar vrea sa ma leg de o chestie...
Nu cred ca cele mai bune bannere sunt neaparat cele interactive.
Un banner obisnuit are atu-ul ca economiseste vizitatorului timp pana sa ajunga pe site. In fond, sunt multi oameni extrem de ocupati care nu au timp sa se joace. Acestia prefera sa ajunga cat mai repede la informatia de care au nevoie.

O presupunere de-a mea este ca reclamele interactive r merge mai bine in weekenduri, cand lumea cauta mai mult sa se distreze, iar in timpul saptamanii reclamele cat mai evidente asupra produsului/serviciului promovat.

Ce parere aveti?
http://www.fiicustil.ro/blog Clasa. Stil. Atractie.
ovidiulazar
IQader

Postby joeblack » Wed Oct 21, 2009 8:46 pm

ovidiulazar wrote:INteresante idei, dar vrea sa ma leg de o chestie...
Nu cred ca cele mai bune bannere sunt neaparat cele interactive.
Un banner obisnuit are atu-ul ca economiseste vizitatorului timp pana sa ajunga pe site. In fond, sunt multi oameni extrem de ocupati care nu au timp sa se joace. Acestia prefera sa ajunga cat mai repede la informatia de care au nevoie.

O presupunere de-a mea este ca reclamele interactive r merge mai bine in weekenduri, cand lumea cauta mai mult sa se distreze, iar in timpul saptamanii reclamele cat mai evidente asupra produsului/serviciului promovat.

Ce parere aveti?

Cele interactive sunt foarte bune, insa unii exagereaza, mai ales in .ro Nu e vorba de oameni ocupati, ca toti suntem ocupati cu ceva; aici avem alta "piata" care nu tine de weekend, tine pur si simplu de rapiditate sau daca nu, de atractivitate. Un banner pe jumate de pagina cu un "x" microscopic nu e deloc o idee buna. Ma mai uit si la site-urile gen Realitatea.net si ma gandesc de ce mama naibii au nevoie ei de inca un ban de buzunar in plus. La noi nu se intelege ca una e serviciul, alta e reclama. Cand exagerezi in reclama, risti sa-ti pierzi serviciul, adica fix ceea ce iti garanteaza venitul principal.
loc de dat cu parerea
---
joeblack
IQader Senior

Postby ovidiulazar » Thu Oct 22, 2009 12:38 pm

joeblack wrote:Cele interactive sunt foarte bune, insa unii exagereaza, mai ales in .ro Nu e vorba de oameni ocupati, ca toti suntem ocupati cu ceva; aici avem alta "piata" care nu tine de weekend, tine pur si simplu de rapiditate sau daca nu, de atractivitate. Un banner pe jumate de pagina cu un "x" microscopic nu e deloc o idee buna. Ma mai uit si la site-urile gen Realitatea.net si ma gandesc de ce mama naibii au nevoie ei de inca un ban de buzunar in plus. La noi nu se intelege ca una e serviciul, alta e reclama. Cand exagerezi in reclama, risti sa-ti pierzi serviciul, adica fix ceea ce iti garanteaza venitul principal.

De acord,
Ce ma socheaza e ca vad chestia asta la site-uri cu trafic foarte mare, care au o echipa intreaga in spate. Si-ar permite sa lucreze la a crea o relatie cu vizitatorii in loc sa-i alunge.
In loc sa faca asta, te bombardeaza cu tot felul de reclame puse peste continutul pe care il cauti si cu X-uri de inchidere ascunse. La unele imi ia chiar si peste 10 secunde sa caut X-ul. :)
http://www.fiicustil.ro/blog Clasa. Stil. Atractie.
ovidiulazar
IQader

9am

Postby joeblack » Thu Nov 19, 2009 2:45 pm

Minunat, m-am blocat pe 9am.ro

Image

Voila si o parere
loc de dat cu parerea
---
joeblack
IQader Senior

Re: Super Bingo Metropolis acum si online!

Postby joeblack » Fri Dec 18, 2009 1:18 pm

sofro12 wrote:Joaca bingo pe interent la Unibet Bingo, Party Bingo si Super Metropolis Bingo.
Mai multe detalii pe www.bonuscode.ro!

Mda, si spam-ul e un mare stres pe online.
loc de dat cu parerea
---
joeblack
IQader Senior

Next

Return to Publicitate online