Parteneri

Reload Film
money
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Nesimtirea continua

Postby Gagonu » Fri Feb 19, 2010 1:21 pm

Nu scrie in regulament ca nu ai voie sa-ti propui cu vot repetat propriile creatii intr-un asa-zis concurs popular, asa cum nu scrie in nici un regulament ca nu poti sa te bagi in fata coloanei de masini care asteapta la bariera. Bunul simt in Romania e o notiune abstracta.

Meritam tot ce ne inconjoara. Nu avem nici o sansa sa ne civilizam. Romania va ramane in veci o tara de rahat.
Continuati deci, pasionatilor, sa va votati proprille lucrari. Este minunat ce faceti. Si ma iertati ca v-am deranjat cu apelul meu nesimtit la bun simt.
Gagonu
IQader

Niste raspunsuri

Postby IQads » Fri Feb 19, 2010 1:26 pm

Buna, "baietii de la IQads" aici. Revenim cu clarificari.
Legat de autonominalizari, ele nu sunt interzise. Oricum, ne-am amagi inutil crezand ca ar fi posibil sa conditionam si/sau verificam ca propunerile nu vin din partea celor care au fost implicati in respectivele campanii. Plus ca stim cat de pasionati pot deveni oamenii diin publicitate cand vine vorba de lucrarile celor apropiati...
Dar, tocmai pentru ca autonominalizarile sunt permise si pentru ca sa pastram treaba democratica, am introdus regula conform careia o propunere poate fi adaugata la shortlistul initial numai daca strange minim 50 de sustinatori. Cu alte cuvinte, simpla propunere a unei reclame pe forum nu echivaleaza cu includerea ei pe lista - mai trebuie sa vedem si ca propunerea chiar a placut unui numar suficient de oameni ca sa o adaugam pe lista care va fi votata la etapa finala, care incepe din 22 februarie.
La etapa asta, nu avem vot, ci sustinerea unei lucrari e exprimata prin mentionarea ei de catre mai multi oameni. Bineinteles, eventualele abuzuri punctuale vor fi tratate separat :)

@lucescu: Spui ca "acest site este concentrat mai tot timpul doar pe ceea ce emana de la agentii si nu pe celelalte izvoare de creatii publicitare". Nu e chiar asa, ba chiar am incercat in mai multe randuri sa includem chiar reclamele de care spui tu pe site, dar se pare ca nu am dat de cine trebuie. Chiar si asa, le-am avut in vedere cand am facut shortlistul.
Speram ca am lamurit lucrurile. Si va asteptam in continuare cu propuneri, pana duminica noaptea, la 23:59.
IQads
adminu'

Multumesc

Postby Gagonu » Fri Feb 19, 2010 1:43 pm

Multumesc baietilor de la IQads pentru clarificari.

Acum, fie vorba intre noi, e mai usor sa strangi 50 de voturi cu oameni dintr-o agentie (ii pui pe toti sa voteze) decat cu voturi individuale de la neimplicati.

A fost oricum amuzant sa urmarim cine ce propune. Pana acum, doar baieti pasionati de ceea ce au facut ei insisi. Cata obiectivitate.
Sper ca nu am deranjat acest post, si sper ca urmatoarele mesaje sa fie cu adevarat impartiale. Pentru binele bunului simt din Romania.
Gagonu
IQader

2 propuneri

Postby mariusdutescu » Sun Feb 21, 2010 12:13 am

http://www.youtube.com/watch?v=dx7BzitFIKI - ProSport Anti Steaua - pentru categoria spot TV

http://www.youtube.com/watch?v=jJA4MQeq ... re=related - categoria Campanie - campania cu tinerii si rezolutiile Vodafone
mariusdutescu
prima luare de cuvant

Re: Propuneri Poiana

Postby SunTzutzu » Sun Feb 21, 2010 12:57 am

SunTzutzu
prima luare de cuvant

Rezultatele propunerilor voastre

Postby IQads » Mon Feb 22, 2010 5:26 am

Multumim pentru nominalizari!

Insa niciuna dintre propunerile de aici nu au strans un numar suficient de mare de sustinatori, ca sa ne dovedeasca in mod democratic ca merita intr-adevar sa o adaugam shortlistului final. Asa ca incepem etapa finala, a votingului, pe shortlistul propus initial.

Din 22 februarie pana pe 14 martie veti putea vota pe www.bestads.ro castigatoarele fiecarei sectiuni de la BestAds: TV, coloana sonora, print, radio si campanie. Hai la vot!
IQads
adminu'

Previous

Return to BestAds