shortafella wrote:[quote=
In primul rand multumesc pentru incurajare!
In ceea ce priveste ideea ta de a-mi cauta singur pe cineva care sa ma ajute la asta... am facut-o deja. Nu prea mi-a iesit.
Afara de asta nu vreau sa ma inspir din ideile altora. Nu e aceeasi senzatie care te face sa te dai jos din pat la 3 dimineata si sa cauti repede o poza pe google, sa-i pui un text si sa-ti spui: "Asta e, frate!"
va trebui sa lucrezi in echipa, asa ca ar fi bine sa te obisnuiesti cu gandul asta.
doar daca nu vrei sa lucrezi la firme subterane care cauta graphic designer-art-director-copy-dtp tot in 1.[/quote]
Shortafella are dreptate, de cele mai multe ori gasesti "agentii" care vor toata echipa de creatie intr-un singur om. Din pacate noi in Romania inca nu avem un concept corect si o definitie adevarata a ceea ce inseamna echipa de creatie, iar la inceput e al naibii de greu sa intri in bransa. Eu cand am inceput sa lucrez acceptam orice varianta, numai sa reusesc (salariu de 3 mil, stat aiurea peste program etc..).
Asta inseamna ca va trebui sa faci compromisuri. Daca iti doresti intredevar sa reusesti vei face si ce nu-ti place, in fond, tot ceea ce faci, faci pentru tine.
Nu te limita la teritoriul nostru, cauta si pe afara oameni cu care sa colaborezi.Dn experienta proprie, iti garantez ca merita.Cand vei ajunge sa scrii in CV ca ai colaborat cu cineva din Suedia, Germania, Danemarca sau alte tari privite ca "civilizate", tot efortul depus isi va spune cuvantul.
Mult spor si concentrare maxima!