Parteneri

Reload Film
money
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Cum se numeste melodia din reclama....

Postby orangy » Tue Aug 03, 2004 12:36 am

M-am gandit sa deschid un subiect care sa nu-mi raspunda numai mie la intrebare ci si altora (asta in loc sa fie n subiecte fiecare despre alta melodie din alta reclama)....muzica din reclame incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult si as avea mai multe necunoscute si anume melodia din reclama la centralele termice beko( nu sunt sigura daca asta e numele)...acele centrale cu 8 ani garantie....melodia are textul urmator " every kiss every hug seems to act like a drug...) si...inca una...melodia din reclama la SMS si MMS la connex ( cea cu degetul).....
Va multumesc mult si...sper ca sa se poata strange aici intrebari si raspunsuri despre muzica din reclame
orangy
IQader

Re: Cum se numeste melodia din reclama....

Postby urs » Tue Aug 03, 2004 12:20 pm

Habar nu am cine canta melodiile de care ai intrebat dai prima imi place si mie. Alta melodie simpatica este cea din reclama cu apa.... cea cu sloganul" esti ceea ce bei". Cred ca Dorna.
Si cealalta cu " Roua"
Mi se pare ca muzica din reclame a inceput sa se inbunatateasca.
urs
IQader

Postby SKali » Tue Aug 03, 2004 2:50 pm

diana krall - You're Getting To Be a Habit With Me
de pe albumul love scenes

asta e de la centralele termice. Eu am alta curiozitate. Daca Shaggy si-a dat acordul ca la o stupida reclama romaneasca la bere ( Timisoreana) sa fie folosita o piesa de-a sa. Sau cei de la Basement Jaxx ( Where's your head at ---de la Ciuc) :roll:
SKali
IQader

Postby gicusudoru » Tue Aug 03, 2004 4:01 pm

SKali wrote:Eu am alta curiozitate. Daca Shaggy si-a dat acordul ca la o stupida reclama romaneasca la bere ( Timisoreana) sa fie folosita o piesa de-a sa. Sau cei de la Basement Jaxx ( Where's your head at ---de la Ciuc) :roll:

Un pic aiurea mi se pare altceva: chestia aia a lu' Shaggy a iesit mai intai pe un spot Levi's tare simpatic, cu atat mai rau pentru Timisoreana... :lol:
gicusudoru
moderator IQads

Reclama de apa ..................ROUA

Postby ionutz_you » Tue Aug 03, 2004 6:17 pm

Cum se numeste melodia de la reclama ROUA .............vreau sa stiuuuuu
ionutz_you
prima luare de cuvant

Postby orangy » Wed Aug 04, 2004 12:39 am

melodia din relama Dorna e Sonique - Alive iar din reclama la Roua...melodia se numeste over the rainbow...dar au cantat-o multi...incercati Harry Nilsson...nu sunt sigura daca aceasta e varianta din reclama
orangy
IQader

Re: Cum se numeste melodia din reclama....

Postby ciocsy » Wed Aug 04, 2004 3:11 am

orangy wrote:M-am gandit sa deschid un subiect care sa nu-mi raspunda numai mie la intrebare ci si altora (asta in loc sa fie n subiecte fiecare despre alta melodie din alta reclama)....muzica din reclame incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult si as avea mai multe necunoscute si anume melodia din reclama la centralele termice beko( nu sunt sigura daca asta e numele)...acele centrale cu 8 ani garantie....melodia are textul urmator " every kiss every hug seems to act like a drug...) si...inca una...melodia din reclama la SMS si MMS la connex ( cea cu degetul).....
Va multumesc mult si...sper ca sa se poata strange aici intrebari si raspunsuri despre muzica din reclame

ete melodia de la centralele termice: Diana Krall - You're Getting To Be A Habit With Me
Cateodata as vrea sa dispar in lumina, ferit de orice idee ce ar putea sa-mi vina...
ciocsy
IQader

Re: Reclama de apa ..................ROUA

Postby ciocsy » Wed Aug 04, 2004 3:18 am

ionutz_you wrote:Cum se numeste melodia de la reclama ROUA .............vreau sa stiuuuuu

poftim: Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere over the rainbow
ramai dator ;)
Cateodata as vrea sa dispar in lumina, ferit de orice idee ce ar putea sa-mi vina...
ciocsy
IQader

Postby regedit » Thu Aug 05, 2004 11:39 am

dar muzica din reclama cu degetul de la connex ?! stie cineva sa-mi dea un titlu ?!
regedit
IQader Senior

Postby howbizzar2000 » Thu Aug 05, 2004 12:39 pm

regedit wrote:dar muzica din reclama cu degetul de la connex ?! stie cineva sa-mi dea un titlu ?!

Tanti Rita Pavone - "Cuore". Originalul pe single e din 1963....asta e o varianta "imbunatatzita".
howbizzar2000
moderator IQads

Next

Return to Melodii din reclame