Parteneri

SMARK
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

ROUA Muntilor vs Dorna

Postby IQads » Wed Aug 25, 2004 1:40 pm

2 ape minerale.
2 comunicari diferite.
2 firme concurente in spatele lor.
2 agentii de publicitate.
2 campanii in plina desfasurare.

care pe care?.
lupta in argumente si idei se reia.
Ai cuvantul.
Last edited by IQads on Tue Oct 26, 2004 1:48 am, edited 1 time in total.
IQads
adminu'

Postby SEMANTIKU » Thu Aug 26, 2004 10:16 am

Un punct bun pentru ambele solutii de comunicare: cromatica asociata tipului de imagine.
Albastru- imagini tehnico-futuriste
Verde- vegetatzie
SEMANTIC
SEMANTIKU
IQader Senior

Postby sher » Sat Aug 28, 2004 11:15 am

Subiectiv vorbind, mie imi plac spoturile de la Dorna, caci sunt mult mai atent lucrate si au un mesaj un pic mai complex.S-a lucrat mai ales la post-productie si la calitatea imaginii...
Ad-ul pentru Roua e de remarcat, insa mult mai subtil si nu foarte persuasiv.Nu se face nici o apropiere intre brand si consumator, cred ca asta e greseala lor...Imi place insa coloana sonora, care face de fapt tot spotul.
sher
IQader

Postby mircea_petre » Sat Aug 28, 2004 8:34 pm

bine bine, dar poate sa imi spuna si mie cineva cine canta varianta de la over the rainbow din spotul pentru roua? o caut de ceva vreme....
mircea_petre
IQader

Postby cnimigean » Mon Aug 30, 2004 12:06 pm

mircea_petre wrote:bine bine, dar poate sa imi spuna si mie cineva cine canta varianta de la over the rainbow din spotul pentru roua? o caut de ceva vreme....

Israel Kamakawiwo'ole -Somewhere Over The Rainbow-What A Wonderful World

Cu placere!
Nu sunt nebun... dar promit sa devin!
cnimigean
IQader

Postby mircea_petre » Tue Aug 31, 2004 3:36 pm

cnimigean wrote:
mircea_petre wrote:bine bine, dar poate sa imi spuna si mie cineva cine canta varianta de la over the rainbow din spotul pentru roua? o caut de ceva vreme....

Israel Kamakawiwo'ole -Somewhere Over The Rainbow-What A Wonderful World

Cu placere!

Multumesc pt raspuns. Scuze ca nu am multumit anticipat... :)
mircea_petre
IQader

Postby werty76xxl » Fri Sep 03, 2004 10:16 am

melodia originala a fost soundtrack-ul la "Vrajitorul din Oz", 1939,
musica Harold Arlen, versurile E.Y. Harburg.
Best Regards
Marius
werty76xxl
IQader

Postby emilia_alex » Fri Sep 03, 2004 1:56 pm

mie una ambele spoturi mi se par bine facute, dar cel de la roua muntilor mi se pare mai bun acum, poate pentru ca m-am obisnuit cu spoturile dorna...ce-i drept, la inceput eram indragostita de conceptul folosit pentru dorna...un plus pentru ambele reclame consta in muzica, de ce sa nu recunoastem?
cat despre calitatea produsului roua muntilor, nu ma pot pronunta, nu am baut, desi am avut curiozitatea...tot dorna e mai buna, de fapt, poiana negri, ca dorna e prea acidulata :roll:
emilia_alex
prima luare de cuvant

Postby Gygabyt » Sun Sep 05, 2004 3:03 pm

Eu vreau sa fiu echidistant.....spotul cel mai bun ROUA...iar ca produs DORNA (dupa cate stiu au venit ditamai companiile straine care au recunoscut calitatea izvoarelor noastre...dar gata cu produsul..ceea ce intereseaza este spotul nu? :lol:
THE EARTH
Gygabyt
IQader

Postby marian_ionescu » Mon Sep 06, 2004 7:36 pm

sher wrote:Subiectiv vorbind, mie imi plac spoturile de la Dorna, caci sunt mult mai atent lucrate si au un mesaj un pic mai complex.S-a lucrat mai ales la post-productie si la calitatea imaginii...
Ad-ul pentru Roua e de remarcat, insa mult mai subtil si nu foarte persuasiv.Nu se face nici o apropiere intre brand si consumator, cred ca asta e greseala lor...Imi place insa coloana sonora, care face de fapt tot spotul.

Spotul pt. ROUA MUNTILOR are ceva din stilul Orange ... coloana sonora perfect aleasa, imagine aproape suprarealista.
Apropierea de consumator nu poate fi facuta din start ...ea se va face probabil pe parcurs, fiind un proces de durata.
Per ansamblu spotul pt. Dorna si cel pt. Roua se diferentiaza din start prin abordarea diferita a stilurilor, ceea ce face ca cele 2 "brand-uri" sa coexiste pe acelasi segment d piata fara a fi confundate cu produsele competitorilor ... ceea ce nu pot spune despre retelele de magazine Altex vs Flanco vs Domo ... (that area is a mess)

P.S. despre DORNA si ROUA ca branduri vorbim peste 4 sau 5 ani ...mai au de lucru... 8)
marian_ionescu
IQader

Next

Return to Campanii