capetata wrote:gicusudoru wrote:Hopa! Am fost, am vazut, si nu-mi vine sa cred!!!!! Intr-adevar hotie pe fata. Singurul lucru logic si de bun simt mi se pare repetarea alegerilor, indiferent ce-or sa zica labagii aia. Daca datele OFICIALE confirma o asemenea porcarie, ce naiba pot sa mai zic?!
Ramine de vazut. Varianta asta nu poate fi posibila decit cu "acordul" US si UE. Daca astia zic nu putem noi sa ne dam si cu curu de pamint ca nu putem face nimic. Exclusa o situatie ca-n Ucraina. Daca va fi asa vor exista reprimari in masa. Pot pune pariu ca iarasi vin minerii.
S-ar putea sa gresesc, dar daca va fi cumva chestia de iesit in strada, ceea ce de altfel mi se pare foarte putin probabil, pt ca nu mai pupa bombonel aderare 50 de ani de-acu' inainte asa ca n-o sa intinda prea mult coarda, cei care ar iesi n-or sa fie studentii si muncitorii, ca in randurile trecute, ci cei care incep sa vada "luminita de la capatul tunelului". Cred ca de data asta sunt destui cei care nu mai au chef sa plece in Canada daca se impute treaba, pt ca au vazut ca se poate si aici...si chiar vor sa faca ceva aici. N-are decat sa plece in Canada gasca lu' bombo(oricum, cu cat au pus deoparte pot sa-si cumpere o provincie-doua
Doar daca...nu cumva...
a. se ia o tara semi-bananiera cu economie suficient de slaba ca moneda nationala sa fluctueze din te-miri-ce
b. se aduce cursul in cel mai jos punct posibil
c. se cumpara
d. se creaza o instabilitate brusca si viguroasa, iar moneda nationala o ia la vale
e. se vinde inainte de echilibrarea cursului
Foarte posibil sa fie doar un scenariu fantezist, dar daca:
a. cursul o sa creasca rapid
b. o sa aiba loc reluarea turului 1
atunci cu siguranta ca cineva a castigat bani. Multi.