Parteneri

Monopoly Media ( ZOOM )
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Postby gicusudoru » Tue Nov 30, 2004 7:53 pm

capetata wrote:
gicusudoru wrote:Hopa! Am fost, am vazut, si nu-mi vine sa cred!!!!! Intr-adevar hotie pe fata. Singurul lucru logic si de bun simt mi se pare repetarea alegerilor, indiferent ce-or sa zica labagii aia. Daca datele OFICIALE confirma o asemenea porcarie, ce naiba pot sa mai zic?!

Ramine de vazut. Varianta asta nu poate fi posibila decit cu "acordul" US si UE. Daca astia zic nu putem noi sa ne dam si cu curu de pamint ca nu putem face nimic. Exclusa o situatie ca-n Ucraina. Daca va fi asa vor exista reprimari in masa. Pot pune pariu ca iarasi vin minerii.

S-ar putea sa gresesc, dar daca va fi cumva chestia de iesit in strada, ceea ce de altfel mi se pare foarte putin probabil, pt ca nu mai pupa bombonel aderare 50 de ani de-acu' inainte asa ca n-o sa intinda prea mult coarda, cei care ar iesi n-or sa fie studentii si muncitorii, ca in randurile trecute, ci cei care incep sa vada "luminita de la capatul tunelului". Cred ca de data asta sunt destui cei care nu mai au chef sa plece in Canada daca se impute treaba, pt ca au vazut ca se poate si aici...si chiar vor sa faca ceva aici. N-are decat sa plece in Canada gasca lu' bombo(oricum, cu cat au pus deoparte pot sa-si cumpere o provincie-doua :lol: ).

Doar daca...nu cumva...
a. se ia o tara semi-bananiera cu economie suficient de slaba ca moneda nationala sa fluctueze din te-miri-ce
b. se aduce cursul in cel mai jos punct posibil
c. se cumpara
d. se creaza o instabilitate brusca si viguroasa, iar moneda nationala o ia la vale
e. se vinde inainte de echilibrarea cursului

Foarte posibil sa fie doar un scenariu fantezist, dar daca:
a. cursul o sa creasca rapid
b. o sa aiba loc reluarea turului 1
atunci cu siguranta ca cineva a castigat bani. Multi. :)
gicusudoru
moderator IQads

Postby madnessdotcom » Wed Dec 01, 2004 7:41 pm

Amuzant.Bunul simtz imi zice k publicitatea e acea zona a socialului in care nu poate intra perversitatea politicului. REalitatea e insa alta. Se fac campanii electorale; afishe de toate marimile cu tot felu de fetze ale scenei politice in ipostaze cat mai induioshatoare spre a mishca spiritul civic al fiecaruia. Ce am gasit insa amuzant e faptul k aceasta campanie electorala seama f mult cu acele campanii publicitare la detergentzi: mergand pe ideea ieftin-bun-parfumat, shefii d campanie atribuie candidatzilor la preshedentzie calitatzile dorite d fiecare, preshedinte bun, care promite blablabla.Si nu e tot. Intra si acea parte a reclamei in care produsul vizat este subtil comparat cu un altu,,,care evident nu e asha d bun (ma rog...shtitzi scenariul) este preluata de politicieni. Afishe care invinuiesc pe celalalt de blablabla au aparut pe toate gardurile. Am si exemple...da parca nu`mi vine sa fac politica aici...

Oricum...ce ar fi sa pretindem k nu ne pasa daca se mai merge la alegeri inca o data? la urma urmei pe cei din publicitate ii avantajeaza, nemaivb de cei din tipografii. Prostia si domnia se platesc,nu?
madnessdotcom
IQader

Postby becky_trecky » Fri Dec 10, 2004 3:51 pm

fai doamnelor si bai domnilor(ca sa zic asa...)..
Problema e in felul urmator: in tara asta nu prea conteaza cine voteaza, important e cine numara voturile!!!!
Ca si OFICIAL tot "cine numara" inseamna...
Sau macar daca mergem pe aia cu "pestele de la cap se-mpute, dar de la coada se curata..." macar sa-l curete naibii cineva odata!!!!!
becky_trecky
IQader Senior

Postby becky_trecky » Fri Dec 10, 2004 3:56 pm

si inca ceva: "nastase e penibil" e o exprimare pleonastica.....
becky_trecky
IQader Senior

si totusi mai avem o speranta...

Postby antwerp » Tue Dec 14, 2004 1:40 pm

uite o idee de slogan publicitar care ar merge zilele astea: "in urmatorii cinci ani se poarta orange" :lol:
antwerp
IQader Senior

Re: Nastase e penibil

Postby crafaelo » Fri Dec 24, 2004 9:55 pm

sa stii ca te sustin ptr ca unii nu l-au votat pe basescu pt ca arata cum arata
crafaelo
IQader

Previous

Return to Publicitate electorala