multumesc de intrebare
nu telemarketeri.
Account:
1. Research colectarea de informatii despre client.
2. Redactarea cotatiilor catre clienti.
3. Stabilirea necesarului de resurse in cadrul proiectului
4. Urmarirea respectarii timingului
5. Alocarea resurselor in cadrul proiectului
6. Mentinerea relatiei cu clientul, vanzarea de noi produse si servicii.
7. Urmarirea desfasurarii proiectelor.
8. Realizarea si expedierea rapoartelor pe proiecte si a rapoartelor finale.
9. Urmarirea incasarilor si cheltuielilor pe proiecte.
10. Propune spre aprobare bugetul final de cheltuieli.
11. Urmareste realizarea raportului cheltuieli/profit.
New Business:
1. Elaborarea strategiei de vanzari si promovare
2. Stabilirea listelor cu clienti potentiali
3. Contactarea primara a clientilor potentiali (exclusiv contactul person2person)
4. Constituirea listei de clienti ce vor fi contactati direct (intalnire/telefon/email)
5. Contactarea telefonica a clientilor si stabilirea unei intalniri
6. Intalnirile cu clientii potentiali
7. Elaborarea unui contact-report
8. Elaborarea cotatiilor pentru clientii noi impreuna cu client service.
9. Aprobarea cotatiilor si trimiterea acestora
10. Obtinerea feed-backului pe cotatie
11. Centralizarea feed-backului
Deci, vreau account. Cu taskuri de new business. sau persoane care sa faca una, SI persoane care sa faca cealalta categorie de taskuri.
serviciile pe care le vindem sunt complexe. nu pot fi exprimate printr-un speech telefonic. presupun o interactiune puternica si de durata cu (,) clientul. de aici, potentialul candidat poate presupune ca va castiga, SI foarte multa experienta.
Daca e o persoana care imi zice "ma deranjezi, stiu sa vand, nu imi mai da astfel de liste pentru ca imi pierd timpul", JOS PALARIA.
Pentru ceilalti, oamenii obisnuiti, care au nevoie macar la inceput de indrumare, scrie oarecum detaliat (dar nu complet) ce au de facut.
daca se merita? da. de fapt, ca si in orice domeniu, gaina cu oua de aur nu exista decat daca o cauti. deci depinde numai de ei. nu oferim 1000 euro pentru prezenta. ci pentru rezultate. nu pe comision, nu suntem AVON, nici MLM, ci pe valoare adaugata.
Deci: persoana care sa stie sa se exprime usor. inteligent. flexibil. sa stie ce inseamna SWOT si cross promotion. Paretto e un plus