Parteneri

Reload Film
realitatea net
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Dero (?) horoscop

Postby iutilizator » Tue Jul 22, 2008 12:14 pm

Poate cineva sa-mi zica si mie (sau sa-mi dea "libretul") ce dreaq canta copiii aia care gasesc pietre in punga de detergent?
M-am chinuit de multe ori sa inteleg dar nu prea mi-a iesit.
Nu comentez spotul.

Cu multumiri,
iutilizator.
In my humble opinion
iutilizator
IQader Senior

Postby ma.di » Fri Jul 25, 2008 6:02 pm

As fi vrut sa pot sa ma abtin...o sa fiu totusi temperata:D. Clipul asta este cum nu se poate mai absurd...fara logica si lipsit de creativitate. Este genul de clip care te face sa NU cumperi respectivul produs. Poate exista o legatura "magica", intre zodii si detergent si nu mi-am dat eu seama pana acum...aaa, da, nici eu nu inteleg o iota din ce spun copii aia, dar nici nu ma obosesc sa aflu ca sigur nu e interesant:D.
ma.di
IQader

Postby iutilizator » Fri Jul 25, 2008 6:03 pm

ma.di wrote:As fi vrut sa pot sa ma abtin...o sa fiu totusi temperata:D. Clipul asta este cum nu se poate mai absurd...fara logica si lipsit de creativitate. Este genul de clip care te face sa NU cumperi respectivul produs. Poate exista o legatura "magica", intre zodii si detergent si nu mi-am dat eu seama pana acum...aaa, da, nici eu nu inteleg o iota din ce spun copii aia, dar nici nu ma obosesc sa aflu ca sigur nu e interesant:D.

O sa mor si n-am sa aflu. Si nici nu gasesc spotul.
In my humble opinion
iutilizator
IQader Senior

Postby ma.di » Fri Jul 25, 2008 6:09 pm

bine..poate o sa fiu atenta la versuri, asta doar ca sa pot sa le impartasesc doritorilor....dar raman la parerea mea: clipul e ....de nevizionat.
ma.di
IQader

Postby petiteo » Sun Jul 27, 2008 11:21 pm

:idea:
de la zodia leu un cristal portocaLEU :lol:
si de la pesti...de peruzea primesti :shock:
pentru balaaaanta sunt trandafirii...
si de la capricorn sunt indigo sa stii
sagetator si gemeni, berbec dar si fecioara
nu-i zodie sa n-aiba aleasa o culoare
e una pentru unul si pentru fiecare(aici nu-s sigura... :?: )
gaseste in dero o minune de cristale...
DE CULOOOOAREA ZODIEI TALE!
ta na na
:lol:
petiteo
IQader

Postby petiteo » Sun Jul 27, 2008 11:22 pm

intrebarea mea e... ce agentie l-a facut?
petiteo
IQader

Postby iutilizator » Mon Jul 28, 2008 12:59 pm

petiteo wrote::idea:
de la zodia leu un cristal portocaLEU :lol:
si de la pesti...de peruzea primesti :shock:
pentru balaaaanta sunt trandafirii...
si de la capricorn sunt indigo sa stii
sagetator si gemeni, berbec dar si fecioara
nu-i zodie sa n-aiba aleasa o culoare
e una pentru unul si pentru fiecare(aici nu-s sigura... :?: )
gaseste in dero o minune de cristale...
DE CULOOOOAREA ZODIEI TALE!
ta na na
:lol:

Nu stiu cum as putea sa-ti multumesc. Mi-ai luat o piatra de pe inima si mi-ai salvat niste zeci de mii de neuroni.
Acestea fiind zise,...

Dumnezeule, oare ce cretin/a a adaptat treaba asta? Sau o fi productie originala din .ro?
In my humble opinion
iutilizator
IQader Senior

Postby ossylutza » Sun Aug 03, 2008 11:51 pm

cum sa fie reclama care sa defavorizeze produsu`? cred k nu ai vazut publicitatea...poate sa nu existe cea mai strnsa legatura intre magie ji dero....da` reclama e cea mai inspirata...akuma p bune...e mijto rau.....mie una imi place la nebunie....[/quote]
ossylutza
prima luare de cuvant

Postby iutilizator » Tue Aug 05, 2008 1:57 pm

ossylutza wrote:cum sa fie reclama care sa defavorizeze produsu`? cred k nu ai vazut publicitatea...poate sa nu existe cea mai strnsa legatura intre magie ji dero....da` reclama e cea mai inspirata...akuma p bune...e mijto rau.....mie una imi place la nebunie....
[/quote]

Si tu esti acc. exec-ul care a facut traducerea? Ca se simte o legatura intre calitatea exprimarii tale si cantecelul din spot.
In my humble opinion
iutilizator
IQader Senior

Postby ella.enescu » Wed Aug 06, 2008 10:31 pm

Toate ca toate, calitatea reclamei, versurile; insa apogeul pentru mine il reprezinta vocea fetitei la sfarsit cand canta: " de CULOOOOAAAAREA zodiei tale" ... doar mie mi se pare grOOOAAAAznic de fals?
ella.enescu
IQader

Next

Return to Spoturi publicitare