IQads
Home » forum
Utilizator
Parola
Inregistrare user nou

IQads Kadett

smart creativity marketplace

Newsletter

publicitate 
  Intrebari frecventeIntrebari frecvente  CautareCautare    Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   Mesaje privateMesaje private   

Dero (?) horoscop
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Discutii despre publicitate IQads.ro -> Spoturi publicitare
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
iutilizator
IQader Senior

Data inscrierii: 26/02/2007

MesajTrimis: Mar 07 22, 2008 1:14 pm    Titlul subiectului: Dero (?) horoscop Raspunde cu citat (quote)

Poate cineva sa-mi zica si mie (sau sa-mi dea "libretul") ce dreaq canta copiii aia care gasesc pietre in punga de detergent?
M-am chinuit de multe ori sa inteleg dar nu prea mi-a iesit.
Nu comentez spotul.

Cu multumiri,
iutilizator.
ma.di
IQader

Data inscrierii: 08/06/2008

MesajTrimis: Vin 07 25, 2008 7:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

As fi vrut sa pot sa ma abtin...o sa fiu totusi temperata:D. Clipul asta este cum nu se poate mai absurd...fara logica si lipsit de creativitate. Este genul de clip care te face sa NU cumperi respectivul produs. Poate exista o legatura "magica", intre zodii si detergent si nu mi-am dat eu seama pana acum...aaa, da, nici eu nu inteleg o iota din ce spun copii aia, dar nici nu ma obosesc sa aflu ca sigur nu e interesant:D.
Sus
Trimite mesaj privat
iutilizator
IQader Senior

MesajTrimis: Vin 07 25, 2008 7:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ma.di a scris:
As fi vrut sa pot sa ma abtin...o sa fiu totusi temperata:D. Clipul asta este cum nu se poate mai absurd...fara logica si lipsit de creativitate. Este genul de clip care te face sa NU cumperi respectivul produs. Poate exista o legatura "magica", intre zodii si detergent si nu mi-am dat eu seama pana acum...aaa, da, nici eu nu inteleg o iota din ce spun copii aia, dar nici nu ma obosesc sa aflu ca sigur nu e interesant:D.

O sa mor si n-am sa aflu. Si nici nu gasesc spotul.
Publicitate
ma.di
IQader

Data inscrierii: 08/06/2008

MesajTrimis: Vin 07 25, 2008 7:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bine..poate o sa fiu atenta la versuri, asta doar ca sa pot sa le impartasesc doritorilor....dar raman la parerea mea: clipul e ....de nevizionat.
Sus
Trimite mesaj privat
petiteo
IQader

Data inscrierii: 28/07/2008

MesajTrimis: Lun 07 28, 2008 12:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

icon_idea.gif
de la zodia leu un cristal portocaLEU icon_lol.gif
si de la pesti...de peruzea primesti icon_eek.gif
pentru balaaaanta sunt trandafirii...
si de la capricorn sunt indigo sa stii
sagetator si gemeni, berbec dar si fecioara
nu-i zodie sa n-aiba aleasa o culoare
e una pentru unul si pentru fiecare(aici nu-s sigura... icon_question.gif )
gaseste in dero o minune de cristale...
DE CULOOOOAREA ZODIEI TALE!
ta na na
icon_lol.gif
Sus
Trimite mesaj privat
petiteo
IQader

Data inscrierii: 28/07/2008

MesajTrimis: Lun 07 28, 2008 12:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

intrebarea mea e... ce agentie l-a facut?
Sus
Trimite mesaj privat
iutilizator
IQader Senior

MesajTrimis: Lun 07 28, 2008 1:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

petiteo a scris:
icon_idea.gif
de la zodia leu un cristal portocaLEU icon_lol.gif
si de la pesti...de peruzea primesti icon_eek.gif
pentru balaaaanta sunt trandafirii...
si de la capricorn sunt indigo sa stii
sagetator si gemeni, berbec dar si fecioara
nu-i zodie sa n-aiba aleasa o culoare
e una pentru unul si pentru fiecare(aici nu-s sigura... icon_question.gif )
gaseste in dero o minune de cristale...
DE CULOOOOAREA ZODIEI TALE!
ta na na
icon_lol.gif

Nu stiu cum as putea sa-ti multumesc. Mi-ai luat o piatra de pe inima si mi-ai salvat niste zeci de mii de neuroni.
Acestea fiind zise,...

Dumnezeule, oare ce cretin/a a adaptat treaba asta? Sau o fi productie originala din .ro?
Publicitate
ossylutza
prima luare de cuvant

Data inscrierii: 04/08/2008

MesajTrimis: Lun 08 04, 2008 12:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cum sa fie reclama care sa defavorizeze produsu`? cred k nu ai vazut publicitatea...poate sa nu existe cea mai strnsa legatura intre magie ji dero....da` reclama e cea mai inspirata...akuma p bune...e mijto rau.....mie una imi place la nebunie....[/quote]
Sus
Trimite mesaj privat
iutilizator
IQader Senior

MesajTrimis: Mar 08 05, 2008 2:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ossylutza a scris:
cum sa fie reclama care sa defavorizeze produsu`? cred k nu ai vazut publicitatea...poate sa nu existe cea mai strnsa legatura intre magie ji dero....da` reclama e cea mai inspirata...akuma p bune...e mijto rau.....mie una imi place la nebunie....
[/quote]

Si tu esti acc. exec-ul care a facut traducerea? Ca se simte o legatura intre calitatea exprimarii tale si cantecelul din spot.
ella.enescu
IQader

Data inscrierii: 17/05/2008

MesajTrimis: Mie 08 06, 2008 11:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Toate ca toate, calitatea reclamei, versurile; insa apogeul pentru mine il reprezinta vocea fetitei la sfarsit cand canta: " de CULOOOOAAAAREA zodiei tale" ... doar mie mi se pare grOOOAAAAznic de fals?
Sus
Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Discutii despre publicitate IQads.ro -> Spoturi publicitare
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2