Parteneri

SMARK
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Postby premiatu » Sat Feb 19, 2005 3:05 pm

Robin.Hood wrote:
Tu cum te prezentai cand te-ai angajat prima data in publicitate? Ma refer la primele 11 puncte, fiindca la al 12-lea este evident ca raspunsul este ca nu-ti lipsea pasiunea. Asta nu e o treaba pe care sa o capeti pe parcurs.

Cine a zis ca m-am angajat? :)
premiatu
IQader

getamg31@yahoo.com

Postby calinoiu » Sat Feb 19, 2005 3:51 pm

Buna!cum ati reusit sa va deschideti o firma de publicitate?
calinoiu
prima luare de cuvant

Postby Robin.Hood » Sat Feb 19, 2005 4:38 pm

premiatu wrote:
Robin.Hood wrote:
Tu cum te prezentai cand te-ai angajat prima data in publicitate? Ma refer la primele 11 puncte, fiindca la al 12-lea este evident ca raspunsul este ca nu-ti lipsea pasiunea. Asta nu e o treaba pe care sa o capeti pe parcurs.

Draga Premiatule,

Am mai bine de zece ani de experienta in mass media. Atat de multa incat reusesc sa "intru" in orice fel de fraza si sa-i simt ritmul, starea, background-ul. STIU ca lucrezi in industrie. Simt asta din felul in care scrii. Nu ma refer la CE scrii, ci la CUM scrii. La cadenta gadurilor, la claritatea frazei, la cursivitate, la logica, etc. Ai fi putut sa scrii aici despre cultura frunzei de dud, si tot as fi stiut ca lucrezi ca si copywriter. Sau ai lucrat. Oricum asta a fost cum niste ani. Acum esti director de creatie (daca ai dat din coate), sau doar senior copywriter (daca n-ai dat). Poate intre timp te-ai mutat totusi intr-un departament de marketing la client.

Deci, revin: tu cum "bifai" la primele 11 puncte cand te-ai angajat?
Perceptia este realitatea.
Robin.Hood
IQader

Postby premiatu » Sat Feb 19, 2005 6:17 pm

Robin.Hood wrote:
premiatu wrote:
Robin.Hood wrote:

Draga Premiatule,

Am mai bine de zece ani de experienta in mass media. Atat de multa incat reusesc sa "intru" in orice fel de fraza si sa-i simt ritmul, starea, background-ul. STIU ca lucrezi in industrie. Simt asta din felul in care scrii. Nu ma refer la CE scrii, ci la CUM scrii. La cadenta gadurilor, la claritatea frazei, la cursivitate, la logica, etc. Ai fi putut sa scrii aici despre cultura frunzei de dud, si tot as fi stiut ca lucrezi ca si copywriter. Sau ai lucrat. Oricum asta a fost cum niste ani. Acum esti director de creatie (daca ai dat din coate), sau doar senior copywriter (daca n-ai dat). Poate intre timp te-ai mutat totusi intr-un departament de marketing la client.

Deci, revin: tu cum "bifai" la primele 11 puncte cand te-ai angajat?

Sunt student. Si cu asta cred ca ti-am raspuns la intrebare. Si iti zic doar atat: nu mi-am trimis cv-ul la nici o agentie. In rest, nu cred ca e cazul sa discutam despre mine. Zi-mi ca n-am dreptate la cele 12 puncte.
premiatu
IQader

mersi

Postby premiatu » Sat Feb 19, 2005 6:19 pm

A, si apropo, mersi mult de complimente. M-am simtit flatat :)
premiatu
IQader

Re: mersi

Postby Robin.Hood » Sat Feb 19, 2005 7:45 pm

premiatu wrote:A, si apropo, mersi mult de complimente. M-am simtit flatat :)

Nu stiu daca sa "buy" ceea ce ai scris despre tine, dar nu are importanta daca "buy" eu sau nu.
Perceptia este realitatea.
Robin.Hood
IQader

ma doare mintea

Postby deirdre » Wed Feb 23, 2005 2:08 pm

cand aud (vad ) mesaje de genul "uitati cv-ul meu." - si uitat e! "nu ca e concludent? am sanse la un job in advertising", pardon! "publicitate", mooor! casc, iar ma uit, iar casc, ma enervez, da-mi trece repede. si eu am trecut prin faza asta de prostie.
offf, daca toate mustele ar face miere...
deirdre
IQader

Re: the importance of branding earnest :-)

Postby ephamox » Sat Feb 26, 2005 11:43 pm

[ca sa luam un punct de plecare, sa consideram cele trei produse : Sprite, 7UP si Mountain Dew. Trei produse identice ca gust (sau aproape identice), dar trei campanii complet diferite. Ce parere aveti?[/quote]
.... parerea mea cred ca este impartasita si de altii: sunt doar 2 companii si 3 produse ( pepsi si coca-cola cu 7up,md respectiv sprite); unul dintre produse are ceva mai multa cofeina, dar, dupa cum ai zis gustul este cam la fel, si sunt de acord cu tine; de aici si concluzia mea: numele, reclama si ambalajul conteaza la vanzari, nu produsul in sine.
sAD!q
ephamox
IQader Senior

unde sunt invitatii?

Postby Tibike » Mon Mar 28, 2005 9:45 am

am citit cateva pagini, nu am avut rabdare sa le citesc pe toate, din discutiile in care erau invitati doi creativi de la graffiti. Dar unde sunt raspunsurile lor? nu am gasit nici un mesaj postat de ei ci doar intrebari adresate lor si raspunsuri ale altora. Poate nu stiu eu unde sa ma uit...
Tibike
prima luare de cuvant

Re: unde sunt invitatii?

Postby ephamox » Mon Mar 28, 2005 11:22 am

citeste si tu printre randuri :P
sAD!q
ephamox
IQader Senior

Previous

Return to Invitati Speciali