Parteneri

SMARK
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

am nevoie...

Postby reghinna » Thu Feb 17, 2005 2:48 pm

nu stiu daca lucrurile astea sunt secrete sau nu, da am nevoie sa stiu, pur orientativ, cit costa un punct de rating la principalele noastre televiziuni. va multumesc abticipat
reghinna
IQader

Postby viorel.copolovici » Thu Feb 17, 2005 2:50 pm

avind in vedere topicul, te referi la publicitatea erectorala ? la costurile de ATL pe TV ?
crossover traieste
viorel.copolovici
IQader Senior

Postby reghinna » Thu Feb 17, 2005 2:52 pm

nu, nu ma refer la cea electorala, ci la modul general; am postat la topicul asta ca n-am mai stat sa deschid eu altul...
reghinna
IQader

Return to Publicitate electorala

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Catalog IQads

IQads pe secțiuni

Articole
Stiri din Romania | Stiri Internationale | SpotLight | Analize | Insider | Interviuri | Buzz | Brands&Movies | Endorser | Event | Ad&TheCity | Innovative
CREATII
Clipuri TV | Clipuri romanesti | Clipuri internationale | Printuri | Printuri romanesti | Printuri internationale | Packaging | OOH | Spoturi Radio | Product Placement | Ambient | Creatii DM | Creatii Branding | Cinema | Evenimente | Online | Neconventional | Alte Creatii | POSM
PODCAST
IQadsTv | PopTalk | MakingOf | Spoof | CaseStudies | IQadsFm
Expo
BrandExpo | AdCollections
Digital.IQads
Stiri din .ro | Stiri din .com | Reviews | Digital Buzz | Face2face | Insider | Studii de caz | La birou | HowTo | Evenimente
Comunitate
Blog | Forum
SERVICII
AdJob | Catalog IQads | Istoria marcilor | Advertorial | Calendar
EVENIMENTE
AdBreak | ADfel | BFF | CAF | IQads Kadett
Index-uri
Branduri: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Companii: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Oameni: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Relevant: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Za> | Dictionar: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Membri: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z