Parteneri

Monopoly Media ( ZOOM )
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Postby eatdaworm » Fri Apr 01, 2005 11:00 pm

sam
nu stiu altii cum sunt dar ce ai facut tu chiar nu am mai vazut nicaieri
a fost super.
nu stiu de ce toata comunitatea nu s-a ridicat in picioare si nu a aplaudat
eu as fi vrut sa aplaud dar m-ai luat total prin surprindere
eram la un pas sa fac fanclub "baiatu in rosu"
mici observatii pe care ti le recomand:
daca viorel copolovici a zis trb cu ghost-ul nu trebuia sa te iei dupa el sau ceva
vlad
iti multumesc ca existi
everybody wants to get retarded, they will deny but that's the truth and nothing but the truth
I hustle people for money to buy a McDonalds BigMac while you visit Seichelles and enjoy your pina colada
eatdaworm
IQader Senior

Postby AdverTeasing » Sat Apr 02, 2005 11:30 am

“Think positive” , huh ?!

Distanta nu mi-a permis sa particip la acest eveniment.

Insa vreau sa spun si eu cateva lucruri, ca individ de pe margine.

Toti va lamentati de faptul ca s-au pus prea putine intrebari, ca a fost organizarea slaba, sunetul prost, etc.

Dar cine facea parte din public, nu voi ?! Iar faptul ca poate invitatii au fost mai apatici cred ca tine si de modul in care a interactionat sala. Sunteti oameni pasionati de publicitate, unii chiar profesati in domeniu. Cred ca nu ati reusti sa va “vindeti” marfa. Goal-ul vostru era si sa iasa treaba mai bine, iar eu va gasesc o parte de vina.

Am o curiozitate: cati dintre voi v-ati oferit ca voluntari pentru a da o mana de ajutor in organizarea evenimentului? Pana la urma, cat de pasionati sunteti de asa ceva?
Ushurel, nene...
AdverTeasing
IQader

Omul rosu loveshte dinnou!

Postby sylk » Sat Apr 02, 2005 3:05 pm

serious sam wrote:salut
eu sunt "omul in rosu"
mi s-a parut o idee supertare
eu am incercat sa fac reclama la www.traversatipeverde.ro un site ghost.
oricum viorel spunea la inceput ca atunci cand vrei sa te angajezi intr-o agentie tre sa fi creativ si sa ai un ghost
ce am facut eu a fost exact chestia asta. Mai creativ decat sa ii pui pe ad directori sa iti promita ca raspund la o intrebare pe care nici macar nu le-am pus-o a fost tare sa plusez si cu o reclama -un fel de spam-scopul meu a fost atins.
un taran care statea pe jos inconjurat de niste fete a inceput sa rada de mine ca si cum ce am facut eu nu a fost reusit.shame on him.
remember.this is only the beggining

Nu era www.verde.ro ? :shock:
Adica un site ghost este un site care nu exista? Super tare! Si ca sa citez pe cineva, Cascheta ai? :D

Eu stiu ca am ras! Am ras tare mult. Dar nu eram pe jos. Ceea ce ma face sa ma gandesc ca am ras atat de tare, incat nu am auzit cum si altii radeau tare, poate chiar mai tare! Poate atat de tare, incat se tavaleau pe jos de ras. Dar nu ne lua in nume de rau rasul. Mie mi se pare in continuare cea mai amuzanta faza din tot evenimentul despre umorul in publicitate. Cu atat mai mult cu cat ai facut reclama la un ghost :lol:

Si mi se parea tare amuzant atunci ca erai imbracat in rosu, erai rosu la fata de emotie, si faceai reclama la traversati pe verde (eu am inteles doar verde, un motiv in plus sa rad si mai tare).

Asa ca vreau sa mai zic doar atat: Two thumbs up, waaaay up!
Ad astra per aspera
sylk
IQader Senior

Postby crisisfree » Mon Apr 04, 2005 8:10 pm

naivitatea voastra ma gadila fioros, ca si cum ati zgaria cu unghiile proaspat ascutite intr-o nevinovata tabla de sticla... cum adica invitatii au fost apatici? ce credeti voi despre oamenii astia din advertising? nu e nici unul obligat sa se clovniceasca in fata neofitzilor, nu e nici unul obligat sa stea drept si sa faca pe bufonul curtzii in fatza unora care cred ca advertisingu e un fel de job din asta civilizator:)
nu e nici unul vreun prometeu dezlantzuit, zau asa... cum adica lucram in advertising, suntem speciali? LOL, ca sa zic asa, vai cat de speciali:))) inca mai credeti in dulceatza lollypop-ului? zau asa, wake up, baietzi...

cu indelung cautata simpatie...
crisisfree
IQader

Postby serious sam » Mon Apr 04, 2005 8:51 pm

gestul meu a fost facut mai mult sa surprinda decat sa fie funny
este doar inceputul
vor mai fi adbreak-uri
sam-emotionat indeed
serious sam
IQader

Postby sylk » Tue Apr 05, 2005 8:47 am

Cel putin din partea mea, sunt doua motive pt care ma asteptam la mai mult.

In primul rand nu oricine ajunge sa lucreze in industrie. Mai ales in ultimii ani, este foarte greu sa ajungi chiar si la un interviu, dar sa mai primesti un job. Iar daca din putinii care sunt acolo, unii sunt CD, atunci eu, din afara, ma gandesc ca aceia trebuie sa fie cu adevarat speciali.

In al doilea rand cunosc creativi care nu lucreaza in mari agentii, cu care am avut placerea sa stau de vorba, si care sunt oameni deosebiti, care au ce sa spuna, si alaturi de care nu te plictisesti cand stai la o bere.

Deci, iata, asteptarile mele au la baza o motivatie concreta, si nu naivitatea de care acuza crisisfree.

La urma urmei, ceea ce as fi vrut eu sa vad era o demonstratie de creativitate, LIVE. Cum de acei oameni sunt CD la agentii de renume?
Eu as zice ca ar trebui sa fie inteligenti, curiosi, cu imaginatie, si nu in ultimul rand cu un dram mai multa carisma decat cei din sala. Din diferite motive, nu am prea vazut nimic. Poate microfonul acela buclucas sa fi fost de vina. Dar oricum, la primul eveniment, sorbeam cuvintele invitatilor. Poate si pentru ca stateam la prima masa, chiar in fata lor.

Poate ca si noi, cei din sala, purtam partea noastra de vina.
Poate ca pasionatii de publicitate trebuie sa prinda mai mult curaj. Si, eventual, sa se documenteze putin in legatura cu invitatii si lucrarile de renume ale acestora. Sau macar sa isi aleaga un invitat preferat, si sa se pregateasca cu intrebari interesante.

Ma uitam zilele trecute pe discutiile online de pe acest forum, cu invitati din diferite agentii. Multe intrebari interesante am vazut acolo. Poate unele pot fi reluate pt fiecare editie adbreak.

Oricum, pentru cifra 3 am mari asteptari. In unele culturi, 3 este numarul perfect. Sper sa fie si incazul nostru, poate macar o cifra norocoasa, daca nu perfecta.
Ad astra per aspera
sylk
IQader Senior

Previous

Return to AdBreak