Parteneri

MONEY.ro
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Postby sylk » Thu Apr 28, 2005 10:35 am

De acord cu tine, sunt multe "formatii" care nu merita atentia publicului. Pentru ca sunt doar niste produse de consum. Dar sunt unii care chiar muncesc si fac treaba buna. Stiu si eu, poate Loredana, Vita, Cargo, Class, sau Parazitii, as spune ca sunt cateva nume care onoreaza muzica romaneasca. Si sigur lista nu se opreste aici.

In fine, sa nu mai lungim vorba. Fiecare alege ceea ce il atrage mai mult, nu-i asa? Noi alegem AdBreak. Poate ca altii nu. Pacat ca aceste doua evenimente s-au suprapus. Dar asta e. Trecem peste. Noi sa fim sanatosi! :P
Ad astra per aspera
sylk
IQader Senior

Re: hehehehehe

Postby Jynx » Thu Apr 28, 2005 12:41 pm

Lucrez in mass-media si prefer sa vin la Ad Break decat sa merg la premiile MTV. Sunt prea "romanesti" si nici macar "marii artisti" straini care vin sa faca play-back nu ma incanta... Ala e un spectacol pentru copii ![b]
[/b][/quote]

1. Artistii romani sunt "romanesti" ca si noi. Avem artistii pe care ii meritam. Ca sa nu mai mentionez ca unii artisti sunt chiar foarte buni si muncesc mult, ca dovada ca piesele lor au prins si in afara, apar chiar in coloanele sonore ale unor filme cu pretentii.

2. Artistii straini fac playback si la ei in tara, nu trebuie sa vina la noi pt asta....

P.S. Vulpea care nu ajunge la struguri zice ca-s acri :lol:
Jynx
IQader

Postby pufis82 » Thu Apr 28, 2005 1:02 pm

Jynx wrote:
Lucrez in mass-media si prefer sa vin la Ad Break decat sa merg la premiile MTV. Sunt prea "romanesti" si nici macar "marii artisti" straini care vin sa faca play-back nu ma incanta... Ala e un spectacol pentru copii ![b]
[/b]

1. Artistii romani sunt "romanesti" ca si noi. Avem artistii pe care ii meritam. Ca sa nu mai mentionez ca unii artisti sunt chiar foarte buni si muncesc mult, ca dovada ca piesele lor au prins si in afara, apar chiar in coloanele sonore ale unor filme cu pretentii.

2. Artistii straini fac playback si la ei in tara, nu trebuie sa vina la noi pt asta....

P.S. Vulpea care nu ajunge la struguri zice ca-s acri :lol:[/quote]

Nu a spus nimeni nimic de artistii romani cu atat mai mult despre cei "romanesti"...ci de faptul ca inca nu am ajuns la nivelul la care poti spune...da domne' Premiile Muzicale Romanesti - jos palaria...decat sa stau in sala..unde sunetul nu este tocmai profesional...mai bine le vad de acasa, dar daca mi se da o alternativa la premiile astea care in principiu nu ma fascineaza (vezi premiile din anii trecuti) prefer aceasta a doua varianta cu Ad Break-ul

Ce melodii au ajuns asa cunoscute pe alte meleaguri in afara de OZONE cu Dragostea din tei?...mie nu-mi vine nici una in minte...si sunt totusi un om caruia ii place muzica...despre ce coloana sonora vorbesti?...spune...la concret sa stiu si eu despre ce e vorba...poate am ramas in urma cu filmele

pi.es.: si marmota invelea ciocolata :lol:
DEE DEE DON'T PUSH THE BUTTON!!!
pufis82
IQader Senior

...

Postby viorel.copolovici » Thu Apr 28, 2005 1:14 pm

vind tenesi de Dragasani. romanesti. merg bine si pe asfalt de alta nationalitate.
crossover traieste
viorel.copolovici
IQader Senior

Postby eatdaworm » Thu Apr 28, 2005 1:36 pm

parerea mea:
romanii sunt niste distrusi(artisti, fotbalisti, muncitori, politicieni etc)
un mic refresment
vlad
eu sunt neozeelandez
I hustle people for money to buy a McDonalds BigMac while you visit Seichelles and enjoy your pina colada
eatdaworm
IQader Senior

Postby sylk » Thu Apr 28, 2005 3:11 pm

Se cunosc urmatoarele:
Romanii sunt niste distrusi.
Distrusi sunt in toata lumea.

Se cere sa se demonstreze ca:
Nu toti neozeelandezii sunt niste distrusi.

Fun.Anyone? :P
Last edited by sylk on Thu Apr 28, 2005 4:09 pm, edited 1 time in total.
Ad astra per aspera
sylk
IQader Senior

Postby pufis82 » Thu Apr 28, 2005 3:21 pm

eatdaworm wrote:parerea mea:
un mic refresment
vlad
eu sunt neozeelandez

In calitate de romanca ce ma aflu si ma gasesc, iti multumesc pentru cuvintele de lauda si ma plec in fata neozeelandez-imi tale...iarta-ma ca m-a nascut mama in tara asta...putea sa ma nasca in alta :lol: :lol:

Cu adanca recunostinta,
Puf :roll:
DEE DEE DON'T PUSH THE BUTTON!!!
pufis82
IQader Senior

Postby bylootza » Fri Apr 29, 2005 7:57 am

Jynx wrote:
[/b]

P.S. Vulpea care nu ajunge la struguri zice ca-s acri :lol:[/quote]

Depinde ce fel de struguri preferi ! Personal, am gustat niste soiuri de vita asa ca .... strugurii " de masa" nu ma prea incanta !
bylootza
IQader

Postby MGF » Wed May 04, 2005 3:37 pm

eatdaworm wrote:parerea mea:
un mic refresment
vlad
eu sunt neozeelandez

Dar din cate vad eu la cum se discuta pe forum unii romanii sunt mult mai sus decat unii [size=9]neozeelandez-iiiiiiiiiiii.
[/size]
Acum am o mare dilema din care nu pot iesi. Daca romanii sunt niste distrusi dar cu toate astea sunt mult mai sus decat neozeelandezii, cum sunt cei din urma?

Nu era nici o problema daca spuneai ca unii romani sunt niste distrusi dar pana la a spune ca totii sunt la fel ai o mare problema.
Din fericire ai 2 solutii
1 Trateaza-te!
2 Adapteaza-te!
Am pretentii de la cei care sunt pe acest forum. Daca vrei sa porti discutii despre alte subiecte decat cele discutate pe acest site (rasiste sau de orice fel) atunci cauta pe google forum-uri care sa se potriveasca parerilor tale. Sunt sigur ca sunteti multi
Think Pink! The future is black!
MGF
IQader

Previous

Return to AdBreak