De curand,am dorit sa-mi cumpar un telefon mobil si ascultand o reclama credit numai cu buletinul , m-am deplasat la Mall Bucuresti la magazinul MG.Stupoare !Dupa ce am completat formularul cerut pentru credit, un altul pentru card, de fidelitate probabil, se poarta, am asteptat 2 ore , dupa care am plecat acasa urmand sa revin a doua zi.A doua zi mi s-a comunicat ca nu mi-a fost acordat creditul cu toate ca aveam un Scoring foarte mare.Am mers la societatea finantatoare si acolo au ridicat din umeri, nici-un raspuns.Negura !Secret de stat Nu pot sa aflu de ce nu am primit creditul care este de-a dreptul ridicol ,9000 000 lei cu tot cu dobanda pt 1 an si jumatate.Am casa proprietate personala,autoturism proprietata personala ,sunt Inspector de Specialitate la o Banca de Asigurari, am salariul de peste 10 milioane, am 28 de ani vechime in campul muncii, nu am alte rate, iar copii sunt mari,peste 20 de ani. Ultima rata achitata anticipat a fost pt o DacieSuperNova la BRD pe
care am achitat-o integral dupa un an.De atunci nu am mai facut nici-o rata.Nu am idee de ce nu am primit creditul, mai ales ca lucrez in domeniu si nu imi vine sa cred ce intampla.
Credit numai cu Buletinul pentru cine?Va las pe dvs sa ganditi si poate aflu si eu ce se intampla!Oricum , nu mai cred in reclame de genul acesta.
Mi s-a acordat credit pentru 90 000 000 acum 4 ani , iar acum nu mai intrunesc ce anume conditii si de ce?
Stiu ce anume se verifica in acordarea unui credit , dar nu inteleg care a fost PROBLEMA in ceea ce ma priveste!Poate daca mi s-ar fi dat macar o vaga informatie asi fi inteles.I-am intrebat daca au ceva impotriva Bancii la care lucrez.La toate intrebarile mele au ridicat din umeri.Nu credeti ca ar trebuii sa mi se dea si mie o lamurire DE CE?Poate ca e doar ASA AU VRUT EI si atat!Ce sa cred?