Parteneri

MONEY.ro
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Postby poienitza » Tue May 10, 2005 11:28 am

eu zic sa mai lasati topicul, pentru ca si scandalul e o metoda buna de a vinde! multi cunoscuti de-ai mei s-au apucat sa il citeasca fara sa fi fost clienti fideli iqads. good job! putin noroi era exact ce lipsea! :D
poienitza
IQader

Postby insight » Tue May 10, 2005 12:30 pm

si...? e de rau sau bine? da' cu florile cum stai? :)
insight
IQader Senior

Postby mihaianton » Tue May 10, 2005 6:47 pm

poienitza wrote:eu zic sa mai lasati topicul, pentru ca si scandalul e o metoda buna de a vinde! multi cunoscuti de-ai mei s-au apucat sa il citeasca fara sa fi fost clienti fideli iqads. good job! putin noroi era exact ce lipsea! :D

Ai dreptate.
Hai sa-ti mai spun ceva ce cred eu.
Multi oameni din jurul meu se ascund. Nu recunosc ce le place si ce nu. Drept pentru care s-ar putea ca acelor oameni care mint, sa nu le convina. Tu stii cum e omul structurat. Peste zi morala sus si tare, iar noaptea dupa ce se culca copii si sotia, se duc la curve si amante de le sfaraie calcaiele. Asta nu-mi place. Imi place sa spun si sa fac ce gandesc.

Avem de a face cu o breasla in plina dezvoltare. Aici, pe forum. In publicitate. Ei bine oamenii acestia, nu prea sunt dispusi sa ierte, sa ajute. Ci doar sa invete si sa reuseasca. Sa fie recunoscuti. Gandeste-te numai cate agentii au plecat de la minus creiere, ca sa zic asa. Avand sansa sa fie luati sub protectia unor mari afaceri. Care si-au asumat un risc. Si au reusit. Spune-mi mie acum un singur caz de om angajat pe aceleasi criterii. ZERO! Si toti din publicitatea romaneasca au ajuns pe exact acelasi drum. Naumovici gandeste-te ca nu stia ce-i aia slogan. Il confunda cu logo. Si uite unde a ajuns. Copy care habar nu aveau habar de nimic. Vezi baieti de la Merlin sau Friends. Am ascultat spovedanii la emisiunea lui Druga. Colegi de-ai mei de la arte care nu si-ar fi inchipuit ca vreodata o sa faca publicitate au ajuns bine de tot. Si asa mai departe. Acum daca vrei sa intri in joc trebuie sa fii tare de tot. S-a inchis.

Asadar. Revenind.
E bine ca se cearta. E interesant. Are poate un aer italienesc povestea de aici. Si si-au asumat un risc. Acela de a cadea intr-o usoara antipatie. Dar, este si o selectie anturala, la urma urmei.
Eu vad orice eveniment fara participarea cele doua agentii de varf, sortit pieirii. Din cauza noastra, in primul rand.
Uite AdBreak trece printr-un moment greu. Si? Pe mine ma doare fix in... Am sa particip la toate cu aceeasi placere si emotie.
AdBreak-ului i se cer minuni. Si nimeni nu-i ofera mare lucru. Am fost in bucatarie. Am aflat ca sunt probleme in paradis. Nimic nou sub soare. Maine o sa fie mai bine. Si AdBreak daca are coaiele necesare sa se redreseze o sa fie si mai tare. Pacat ca a plecat Viorel. Dar e o decizie greu de analizat aici. Asta ar fi chiar ceva ce ar trebui sa lamureasca ei. La o bere. Se fac manga si gata. Poate ar trebui regandita decizia. Nu stiu. Zic.

In rest sunt fericit. Dar foarte fericit. Aseara la Biblioteca unde se pun spoturi lunea mi-a venit o idee beton. O sa vedeti voi.
hai salut
mihaianton
IQader Senior

Postby SEMANTIKU » Tue May 10, 2005 7:32 pm

aOLEU!
SEMANTIC
SEMANTIKU
IQader Senior

Postby becky_trecky » Wed May 11, 2005 12:24 pm

SEMANTIKU wrote:aOLEU!

subscriu.
Mintea e ca o parasuta: nu e buna decat daca se deschide...
becky_trecky
IQader Senior

Postby mihaianton » Wed May 11, 2005 2:05 pm

becky_trecky wrote:

subscriu.

si eu subscriu, poftim.
mihaianton
IQader Senior

Postby becky_trecky » Wed May 11, 2005 2:18 pm

mihaianton wrote:
becky_trecky wrote:

subscriu.

si eu subscriu, poftim.

ce bine!
Mintea e ca o parasuta: nu e buna decat daca se deschide...
becky_trecky
IQader Senior

Postby poienitza » Wed May 11, 2005 3:38 pm

:D Ei bine, acum ca am aflat despre tumultoasele lor vieti profesionale, ce ziceti daca ne-ar spune cate ceva si despre viata lor sexuala! Totusi sexul vinde ceva mai bine decat scandalul... zic!

ps aveti cu totii dreptate!
poienitza
IQader

Re: me? out!

Postby anemary » Wed May 11, 2005 4:42 pm

glee wrote:si "prostimea" citeste toate astea... ce sa mai facem? sa plangem? sa radem? ati scos la iveala niste adevaruri care schimba total (cel putin in ochii mei, pt ca nu imi permit sa vb in numele altora) situatia... DAR oricare ar fi asta...s-a deformat mult discutia de la : ne pare rau ca a plecat viorel, la invinuiri si jigniri.
ma retrag sincer "cu coada intre picioare", prefer sa postez pe "melodii din reclame, teo, andreea marin :lol: " si celelalte subiecte inlocuite de etc. etc. decat sa mai citesc asa ceva...
:? urat de tot, daca s-a ajuns pana aici...cineva a uitat sa coboare cortina dupa spectacol... si se vede de prin culise (ca sa continui metafora dintr-un post anterior)

subscriu! ba cred, ca au uitat si microfoanele deschise :roll: ...
ba.. daca imi permitetzi cred ca merge ... si un geam deschis ... deh spatiu mic... aglomeratie... cam miroase... :?
anemary
IQader

Re: me? out!

Postby mihaianton » Thu May 12, 2005 2:38 pm

anemary wrote:
glee wrote:si "prostimea" citeste toate astea... ce sa mai facem? sa plangem? sa radem? ati scos la iveala niste adevaruri care schimba total (cel putin in ochii mei, pt ca nu imi permit sa vb in numele altora) situatia... DAR oricare ar fi asta...s-a deformat mult discutia de la : ne pare rau ca a plecat viorel, la invinuiri si jigniri.
ma retrag sincer "cu coada intre picioare", prefer sa postez pe "melodii din reclame, teo, andreea marin :lol: " si celelalte subiecte inlocuite de etc. etc. decat sa mai citesc asa ceva...
:? urat de tot, daca s-a ajuns pana aici...cineva a uitat sa coboare cortina dupa spectacol... si se vede de prin culise (ca sa continui metafora dintr-un post anterior)

subscriu! ba cred, ca au uitat si microfoanele deschise :roll: ...
ba.. daca imi permitetzi cred ca merge ... si un geam deschis ... deh spatiu mic... aglomeratie... cam miroase... :?

Salut,
Corect!!!
Nu va dezmintiti. Cand unul e jos tabarati pe el. Pietre, pumni, picioare. Injurati si familiile lor. Ca de fapt ele sunt de vina. Hai ca imaginatie avem, nu!? Bravos, oameni buni. Multe inainte. Sa nu dea al de sus sa cadeti....
Eu tin cu AdBreak. Si nu-i nici o problema. E un moment greu. Atata tot.
hai salut
mihaianton
IQader Senior

PreviousNext

Return to AdBreak