poienitza wrote:eu zic sa mai lasati topicul, pentru ca si scandalul e o metoda buna de a vinde! multi cunoscuti de-ai mei s-au apucat sa il citeasca fara sa fi fost clienti fideli iqads. good job! putin noroi era exact ce lipsea!
mihaianton wrote:becky_trecky wrote:SEMANTIKU wrote:aOLEU!
subscriu.
si eu subscriu, poftim.
glee wrote:si "prostimea" citeste toate astea... ce sa mai facem? sa plangem? sa radem? ati scos la iveala niste adevaruri care schimba total (cel putin in ochii mei, pt ca nu imi permit sa vb in numele altora) situatia... DAR oricare ar fi asta...s-a deformat mult discutia de la : ne pare rau ca a plecat viorel, la invinuiri si jigniri.
ma retrag sincer "cu coada intre picioare", prefer sa postez pe "melodii din reclame, teo, andreea marin" si celelalte subiecte inlocuite de etc. etc. decat sa mai citesc asa ceva...
urat de tot, daca s-a ajuns pana aici...cineva a uitat sa coboare cortina dupa spectacol... si se vede de prin culise (ca sa continui metafora dintr-un post anterior)
anemary wrote:glee wrote:si "prostimea" citeste toate astea... ce sa mai facem? sa plangem? sa radem? ati scos la iveala niste adevaruri care schimba total (cel putin in ochii mei, pt ca nu imi permit sa vb in numele altora) situatia... DAR oricare ar fi asta...s-a deformat mult discutia de la : ne pare rau ca a plecat viorel, la invinuiri si jigniri.
ma retrag sincer "cu coada intre picioare", prefer sa postez pe "melodii din reclame, teo, andreea marin" si celelalte subiecte inlocuite de etc. etc. decat sa mai citesc asa ceva...
urat de tot, daca s-a ajuns pana aici...cineva a uitat sa coboare cortina dupa spectacol... si se vede de prin culise (ca sa continui metafora dintr-un post anterior)
subscriu! ba cred, ca au uitat si microfoanele deschise...
ba.. daca imi permitetzi cred ca merge ... si un geam deschis ... deh spatiu mic... aglomeratie... cam miroase...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests