Parteneri

Reload Film
SMARK
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Re: intrebari intrebatoare si poate... grele

Postby mihaicoliban » Tue Jun 13, 2006 3:10 pm

erata:
eu nu ma apreciez foarte tare ca director de creatie. sa zica altii ce-or avea de zis.

me_sibiu wrote:Continuand in directia intrebarilor dificile, am mai pregatiti o serie:

1. Care este, in opinias d-voastra, cel mai urat om din publicitatea romaneasca?
2. Ce personaj din industria publicitatii romanesti vi se pare cel mai carismatic?
3. ce director de creatie roman apreciati? (in afara de d-voastra...)

Va multumesc,
me.
mihaicoliban
INVITAT SPECIAL

Re: :)

Postby Isotopic » Tue Jun 13, 2006 3:12 pm

marianX wrote:desi-ti place comunicare Prigat nu prea-l bei.
ia o sticla, am dus-o la receptie pe Radu Voda :)
mai mult fruct, mai multa energie (P)

PS multam de raspunsuri.

mizerie colorata, ca sa citez pe cineva :>
Isotopic
IQader

Postby eatdaworm » Tue Jun 13, 2006 3:12 pm

eu nu am spus ca e rau. pe alocuri chiar e f bine. nu pot sa zic ca mi-a displacut lately ceva lowe. dar slugarniciile astea de pe forum care nu au nici o finalitate. simply useless

in legatura cu viata ametitoare dintr-o agentie: este la fel ca viata ametitoare a lui britney spears. in realitate majoritatea oamenilor care lucreaza in agentie nu au avut inainte un alt job. in mintile lor creative isi imagineaza ca toata lumea in afara de departamentul de creatie din agentia lor lucreaza stil baietii din unirea. munca lor este grea pentru ca nu au cu ce sa compare. toata lumea munceste, are deadlinuri, are responsabilitati.
e adevarat ca stau pana la 10 seara-lucru datorat faptului ca au venit la 12 la munca.
I hustle people for money to buy a McDonalds BigMac while you visit Seichelles and enjoy your pina colada
eatdaworm
IQader Senior

Re: :)

Postby lyvyoo » Tue Jun 13, 2006 3:18 pm

Sunt si eu curios, Lowe are departament de BTL? Sau merge mai mult pe ATL?
lyvyoo
IQader

Postby coroziv » Tue Jun 13, 2006 3:23 pm

poate la tine e asa, ca inteleg ca lucrezi intr-o agentie...dar nu peste tot.
sunt agentii care solicita foarte mult oamenii cu care lucreaza. as putea sa dau cateva exemple,dar...mai bine nu.. :wink:
si..mai e ceva...un creativ nu-si lasa munca la serviciu...e mereu cu el..in tramvai, acasa,cand doarme...deci e cu adevarat un job 24 din 24

eatdaworm wrote:eu nu am spus ca e rau. pe alocuri chiar e f bine. nu pot sa zic ca mi-a displacut lately ceva lowe. dar slugarniciile astea de pe forum care nu au nici o finalitate. simply useless

in legatura cu viata ametitoare dintr-o agentie: este la fel ca viata ametitoare a lui britney spears. in realitate majoritatea oamenilor care lucreaza in agentie nu au avut inainte un alt job. in mintile lor creative isi imagineaza ca toata lumea in afara de departamentul de creatie din agentia lor lucreaza stil baietii din unirea. munca lor este grea pentru ca nu au cu ce sa compare. toata lumea munceste, are deadlinuri, are responsabilitati.
e adevarat ca stau pana la 10 seara-lucru datorat faptului ca au venit la 12 la munca.
Last edited by coroziv on Tue Jun 13, 2006 3:30 pm, edited 1 time in total.
coroziv
coroziv
IQader Senior

Postby mihaicoliban » Tue Jun 13, 2006 3:24 pm

1. Lowe sta foarte bine ca identitate. la capitolul imagine si perceptie are de suferit
2. veti vedea in lunile urmatoare
3. un muncitor neobosit, odata inovator, acum obsedat de detalii. nu am primit nimic degeaba, am tras pentru fiecare mica victorie pana la epuizare. asa ca nu cred in noroc. doar in ghinion :)
4. regie de film sau tot arhitectura
5. ultima data prin 2001, o amenajare interioara pentru un apartament al unchiului meu si niste magazine pentru Voxtel din Moldova.
6. pereti foarte lungi de beton, multe scari, putine ferestre.
7. pentru ca parea la indemana. pentru ca era nou. pentru ca tot ce nu vei apuca sa faci in orice meserie legata cat de cat de arta, poti sa faci in publicitate.

coroziv wrote:1. cum ati face o rebrandare Lowe?
2. credeti ca ar fi necesar o "revolutie Lowe" asa cum a avut Leo?si daca da, cum ar fi aceea?
3. pana la urma...cine sunteti dvs. domnule Coliban? cum v-ati caracteriza?(credeti in noroc?)
4. daca ar fi sa faceti altceva, ce ati alege?
5. ati mai lucrat vreun proiect de arhitectura? daca da, ce...daca nu, de ce...
6. daca ati avea sansa sa lucrati un proiect de arhitectura stil Coliban, cum ar fi acela?
7. si pana la urma...si la urma...de ce advertising?
multumesc mult...
mihaicoliban
INVITAT SPECIAL

Postby eatdaworm » Tue Jun 13, 2006 3:29 pm

stiti ca am dreptate.
e haos doar inainte de festivaluri si in ziua deadlineurilor. stiu ca toti in romania (might be worldwide i don't know) cred ca el muncesc cel mai mult. Am fost in ambele envioremente si la creatie si acum la advertising in multinationala si pot spune ca se munceste la fel.
asa ca va implor: NU MAI SUFERITI!
I hustle people for money to buy a McDonalds BigMac while you visit Seichelles and enjoy your pina colada
eatdaworm
IQader Senior

Postby coroziv » Tue Jun 13, 2006 3:32 pm

inseamna ca ai nimerit-o bine..apropo..unde lucrezi? as vrea sa vad si eu agentia aia perfecta cu program redus

eatdaworm wrote:stiti ca am dreptate.
e haos doar inainte de festivaluri si in ziua deadlineurilor. stiu ca toti in romania (might be worldwide i don't know) cred ca el muncesc cel mai mult. Am fost in ambele envioremente si la creatie si acum la advertising in multinationala si pot spune ca se munceste la fel.
asa ca va implor: NU MAI SUFERITI!
Last edited by coroziv on Tue Jun 13, 2006 3:38 pm, edited 1 time in total.
coroziv
coroziv
IQader Senior

Re: intrbari - Mihai

Postby bizartist » Tue Jun 13, 2006 3:33 pm

cine e dragos olteanu?
cu ce se ocupa?:oops:
Isotopic wrote:
mihaicoliban wrote:6. sunt multe campanii Lowe pe care sunt sigur ca alte agentii cred ca le-ar fi facut mai bine. si totusi, nu ma pot abtine... sigur am fi facut mai bine orice campanie Ursus :)

poate se uita dragos olteanu pe aici :>
bizartist
IQader

Re: intrbari - Mihai

Postby me_sibiu » Tue Jun 13, 2006 3:35 pm

[Dragos Olteanu = directorul de creatie de la Publicis si mai nou prezentatorul unei emisiuni tv pe branding.
me_sibiu
IQader

PreviousNext

Return to Invitati Speciali