as fi fost subiectiv sa zic de GAV:D
leo nu stiu pe ce pune accentul, dar pe art direction nu prea. nu.
Isotopic wrote:bizartist wrote:am intrebat cu tenta asta de exagerare, dar sunt sigur ca intelegi.
ai reactionat repede la asta
tu esti freelancer.
vorbind despre agentii?
sunt agentii care stau mai bine decat altele la capitolu ardirecting, vezi lowe, si altele care stau mai bine la capitolu copiraiting(vezi headz). mai bine decat ce?
sa zicem ca sunt mijloacele de expresie mai puternice in cele doua tabere. cuvinte si imagini.
si chestia asta se vede uneori din afara.Isotopic wrote:bizartist wrote:CARE E CEL MAI TARE ART DIRECTOR DIN PARCARE?
Iti garantez ca cel mai bun art director nu e fraier sa lucreze intr-o agentie. De multe ori, freelancing-ul e mult mai profitabil atat ca recompensa financiara cat si ca satisfactie personala.
Nu am zis ca e universal valabil. De obicei, cei care lucreaza pe cont propriu au trecut prin multe agentii, au foarte multa experienta, cunosc o groaza de clienti s.a.m.d
Daca as fi pe cont propriu cred ca cea mai buna optiune ar fi un butic de creatie format din maxim 4-5 oameni.
Lowe intr-adevar are niste lucrari foarte bune pe parte de art. Nu am inteles insa care e treaba cu headz. Degeaba sunt buni daca se incapataneaza sa fie elitisti. Pe parte de copy as mai aminti GAV. Depinde de abordare. Spre exemplu la Leo se pune mai mult accentul pe fotografie sau cel putin asa consider dupa toate printurile pe care le-am vazut