Parteneri

Reload Film
SMARK
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Re: brra!

Postby ivrosu » Mon Jun 26, 2006 8:35 am

Te-ai uitat la filme sexy americane! Cam prea mult!...
ivrosu
IQader

Re: brra!

Postby directive » Mon Jun 26, 2006 9:26 am

ivrosu wrote:Te-ai uitat la filme sexy americane! Cam prea mult!...

amice critic, ia sa vedem niste idei ca la carte de la tine, ca vad ca lucrezi in domeniu si esti chiar foarte bun.
directive
IQader

Postby dacu » Mon Jun 26, 2006 11:08 am

unde se vede treaba asta?
dacu
IQader Senior

Postby defy_the_wind » Mon Jun 26, 2006 7:16 pm

Toata lumea s-a gandit la chestii amuzante.Daca tot veni vorba, mi-a placut aia cu crocodilul.
As incerca, totusi, ceva mai sobru. Ceva foarte simplu. Cateva cadre de la o masa, pahare, rasete, fetzele nu se vad. Un pahar se rastoarna, o mana se crispeaza pe fata de masa. Apare un mesaj scris cu alb pe fundal negru, ceva de genu:
"in caz de blocaj respirator, o persoana isi pierde viata in 3 minute"
Apoi o imagine cu doua maini stranse, doar pumnii, ca la manevra Heimlich.
Mesaj :"Manevra Heimlich aplicata corect este cea mai eficienta metoda in caz de asfixie."
Eventual, un alt cadru in care lucrurile revin la normal. Se aude cineva resiprand adanc, paharul este ridicat de pe masa.
"Fa-l mai repede!"
"Inscrie-te la un curs de primul ajutor!"

In fine, cam in halul asta. Ideea e sa fie prezentata o situatie concreta, in care trebuie actionat rapid si pentru care e necesara o pregatire prealabila. Se pot face o groaza de variatii pe tema asta, numai ca trebuie cateva date concrete (cifre, statistici, metode). Muzica ar fi foarte importanta, dar ar putea lipsi la fel de bine. Totusi, un clip fara nici un sunet e cam dramatic.

(Ohh!! Si-am ajuns sa ma gandesc si la reclame :shock: )
Just an adeater
defy_the_wind
IQader

Postby dacu » Tue Jun 27, 2006 8:36 am

pai situatie concreta este aia cu fetita care zboara prin parbriz...
dacu
IQader Senior

Postby defy_the_wind » Tue Jun 27, 2006 12:48 pm

care? Cand spuneam situatie concreta ma refeream strict la urmarile posibile ale unui accident (plagi, contuzii, stop respirator etc). Nu cred ca e nevoie de imagini prea dure, gen fetita prin parbriz, intr-o astfel de reclama. Speriem oamenii, nu mai vin la curs :wink: In fine, ideea cu Heimlich nu era cea mai grozava, dar n-am avut timp sa ma documentez pt ceva mai serios...
Just an adeater
defy_the_wind
IQader

idei

Postby jesselove » Wed Jun 28, 2006 9:32 am

Un curs de prim ajutor se face pentru ajutorul celor din jur, reclama trebuie orientata pe un cadru familial pentru a transpune in mintea spectatorului familia si cei apropiati lui. In general nu ne pasa de cei din jur, iar accidentele si mortii necunoscuti reprezinta o cifra statistica si nimic mai mult. Trebuie apelat la instinctul de conservare si de protejare al familiei.
jesselove
IQader

Re: idei

Postby gxg20101 » Wed Jun 28, 2006 9:57 am

eu as merge pe marturii ale celor salvati.....ofera credibilitate, salvatul zice: eu sint unul dintre norocosi...daca x nu ar fi stiut ce sa si cum sa faca acum nu as mai fi fost aici.....m-a convins imediat sa urmez un curs de prim ajutor, sa pot ajuta si eu la randul meu. pe final ceva statistici .....5000 de oameni decedati in 4 ani .....
Simplu si ieftin....
Un curs de prim ajutor nu cred ca se vinde pe caterninca......tre' sa constientizezi nevoia unui astfel de curs.....
gxg20101
IQader Senior

Postby uraganul » Thu Jun 29, 2006 5:50 am

interesant..dar vezi tu..dupa ce unii martori de-ai lui Iehova au marturisit ca produse gen colgate sau alte rahaturi le-au salvat nush ce ..credibilitatea testimonialelor a scazut ;)
uraganul
IQader

Postby dacu » Thu Jun 29, 2006 8:18 am

credibilitatea testimonialelor scade din cauza mesajului incredibil...
dacu
IQader Senior

PreviousNext

Return to ADidea