Parteneri

Reload Film
Monopoly Media ( ZOOM )
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Brief nou...Gyant Bycicles

Postby a.patru » Sat Feb 17, 2007 1:23 pm

sunofsam wrote:Brief-ul Selenis nu a dat rezultate, hai sa punem un brief nou dar astept propuneri de la voi...

Daca se cerea un brief nou...ce ziceti de asta?

Produs: Biciclete high-end http://www.giant-bicycle.com, brand recunoscut la nivel mondial
Pret linie produse: peste 1000 USD
Caracteristici: space-age technology, materiale compozite, fiabilitate si durabilitate foarte bune
Target: Romania, 25- 40 de ani, venit peste medie, activi
Metoda de vanzare: online, la comanda cu plata electronica

Cerinte: print, spot video pentru web

Bafta!
a.patru
IQader

Postby EugenS » Sat Feb 17, 2007 3:40 pm

lol. vezi ca aici era vorba de briefuri ipotetice, nu de chestii pe bune. ca nu munceste nimeni pe gratis ;)
EugenS
IQader Senior

Postby sunofsam » Sun Feb 18, 2007 8:37 pm

Eugen, tu stii despre ce e vorba, pui tu un brief? :D Ceva original!
sunofsam
IQader

Postby a.patru » Sat Mar 03, 2007 12:59 pm

EugenS wrote:lol. vezi ca aici era vorba de briefuri ipotetice, nu de chestii pe bune. ca nu munceste nimeni pe gratis ;)

Tinand cont ca in Romania nu aduce nimeni aceste chestiute de lux...nici nu le va aduce nimeni prea curand...era totusi ipotetic. Pe deasupra, cred ca am dat...gratuit...o idee de afaceri...Bafta la vandut biciclete care costa de la 800 USD in sus!

Si mai e ceva...atat timp cat fiecare mesaj postat aici ramane inregistrat cu data la care a fost introdus, as vrea sa vad pe cineva care sustine ca ideea sa este originala cand campania are o data ulterioara celei a unui mesaj de pe forum...(Nu stiu pe la noi cum e, dar dincolo de ocean s-ar cere cateva milioane de dolari daune...)

Alin Patru
a.patru
IQader

Postby sunofsam » Tue Mar 13, 2007 3:15 pm

Draga alin, te rog frumos sa imi dai un exemplu de campanie care are o data ulterioara unui mesaj de pe forum! O zi cat mai buna, sunofsam.
sunofsam
IQader

brief

Postby cata.a » Fri Mar 23, 2007 12:20 am

ok vad ca nu se mai omoara nimeni sa bage un brief nou sau ceva... si e pacat pentru ca ideea topicului e foarte buna. m-am gandit sa incerc eu un brief. sa nu aruncati cu rosii in mine daca e o idee proasta dar am inteles ca produsul trebuie sa fie inedit, original si\sau sa nu existe pe piata. so here it goes:

Produs: Sistem Hands-free pentru fumat.
Pret: simbolic :D
Target: persoane peste 18 ani (evident) in special cei care calatoresc foarte mult cu masina sau petrec exagerat de mult timp in fata computerului si care (din nou evident) fumeaza :D
Ceinte: Spot TV (obligatoriu)
Print (optional)
Spot radio (optional)

Din nou va rog, nu aruncati cu rosii, oua, etc. daca nu va place, ignorati si mergeti mai departe. :D
cata.a
IQader

Postby sunofsam » Fri Mar 23, 2007 8:10 am

super tare!
sunofsam
IQader

dap

Postby lololo » Fri Mar 23, 2007 12:41 pm

Ok ok...
1. Totul incepe cu o inmormantare o fata dragura dar indoliata se uita la un sicriu. Cand totul incepe sa se deruleze innapoi cu un accident stupid unde el moare (trebuie sa prezentam aici faptul ca el era iubitul ei) filmul continua cu aceasta derulare unde ea ia se gaseste in fata deciziei de a face cursurile de prim ajutor sau nu si totusi hotaraste sa nu le faca. Apoi la sfarsit ea este sfasiata ca a luat decizia de a nu face acele cursuri si ca cineva foarte drag ei a murit si ca o singura clipa ii putea schimba viata.

2. Un mor este in pag de moarte. Langa el se strang toti "jmecherasii cu fite cu ochelari pe ochi" dar toti stau ca boii ca nici unul nu stie sa ii faca nimic. Cand dintre toti vine un om simplu care ii acorda primul ajutor. Oricine poate salva o viata, fi tu acela.

totul este doar ca idee incercati sa va imagnati imprejurarile cu lumina sumbra si cu ura cu care vor fi priviti cei care nu stiu sa acorde primul ajutor, etc ...

ACUM MI-AM DAT SEAMA CA AM VENIT MULT PREA TARZIU SORRY
lololo
IQader

sistem hands free pentru fumat

Postby lololo » Fri Mar 23, 2007 12:49 pm

1.Eu daca m-as gandii la un asemenea sistem nu m-as gandii la el in sensul bun al cuvantului. As face produsul in forma de sicriu sau cruce (nu va imaginati ceva identic dar ceva care sa duca cu gandul la respectivele obiecte) unul care ar fuma in "draci" si "CEL MAI BUN SISTEM HANDS FREE PENTRU FUMAT" "LASA-TE"

2. ........
lololo
IQader

Postby nytter » Mon Mar 26, 2007 6:29 pm

palstok wrote:un strand. lume multa. balaceala. la un moment dat se aud tipete si e scos din bazin un copil livid. e intins pe jos si toti se uitau la el si nu fac nimic. agitatie mare, dar ineficienta. la un moment dat iese din bazin un crocodil si incepe sa-i faca respiratie artificiala copilului care-si revine.
" nu astepta sa se intample minuni. invata sa salvezi o viata."

reply: f buna ideea. congrats. io-s nou pe aici... chiar ma bucur ca am dat de portalu' asta. high bafta la toti!
nytter
prima luare de cuvant

PreviousNext

Return to ADidea