sunofsam wrote:Obiective: Trezirea in randul adultilor a dorintei de implicare activa in activitati voluntare in comunitate
Public tinta: 25 -45
N-JOY!
Alt Bufon wrote:haidi bre, sa vezi voluntariat de nu o sa mai vrea nimeni bani pentru munca prestata... pai nu dau iarna zapada din fata blocului si tu crezi ca ii poate stimula vreun clip? ma faci sa rad...
gxg20101 wrote:eu as merge pe marturii ale celor salvati.....ofera credibilitate, salvatul zice: eu sint unul dintre norocosi...daca x nu ar fi stiut ce sa si cum sa faca acum nu as mai fi fost aici.....m-a convins imediat sa urmez un curs de prim ajutor, sa pot ajuta si eu la randul meu. pe final ceva statistici .....5000 de oameni decedati in 4 ani .....
Simplu si ieftin....
Un curs de prim ajutor nu cred ca se vinde pe caterninca......tre' sa constientizezi nevoia unui astfel de curs.....
sunofsam wrote:Am urmarit cu interes ideile prezentate aici si trebuie sa recunosc faptul ca unele chiar m-au facut sa rad, iar altele mi-au lasat un gust amar datorita puerilitatii lor si incoerentei in exprimare. Oricum postez al 2-lea brief oarecum asemanator cu primul. De data aceasta ma astept la mai multe comentarii si analize realiste .
Produs: Voluntariat
Cerinte: Spot publicitar, Clip audio, Print
Obiective: Trezirea in randul adultilor a dorintei de implicare activa in activitati voluntare in comunitate
N-JOY!
calugaru_ionut wrote:sunofsam wrote:Am urmarit cu interes ideile prezentate aici si trebuie sa recunosc faptul ca unele chiar m-au facut sa rad, iar altele mi-au lasat un gust amar datorita puerilitatii lor si incoerentei in exprimare. Oricum postez al 2-lea brief oarecum asemanator cu primul. De data aceasta ma astept la mai multe comentarii si analize realiste .
Produs: Voluntariat
Cerinte: Spot publicitar, Clip audio, Print
Obiective: Trezirea in randul adultilor a dorintei de implicare activa in activitati voluntare in comunitate
N-JOY!
nu stiu cui apartine print-ul dar ca si stimul va aduc aminte;era ceva de genul :un strut si o persoana cu capul in pamant;mesaj - nu fii indiferent;fii alaturi de cei fara putere
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests